КЪМ МОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ! (Ненко Костов)

Автор: Няма коментари Сподели:

    Обръщам се към вас, които сте оценили работата ми в Общинския съвет през миналия мандат, и на 27 октомври 2019 година сте предпочели да гласувате за мен, защото аз ценя дълбоко вашия избор и точно пред вас искам да изразя своето лично мнение.

Приканвам всички, които са ми се доверили, които знаят, че няма да ги предам, всички приятели, роднини, близки да направят своя личен избор на 3 ноември на балотажа между Пенка Ганева и Ива Вълчева. 

Моето мнение е, че нито едната, нито другата заслужава да стане кмет. На Ганева и видяхме управлението, а Ива направи достатъчно като общински съветник, за да покаже, че не е подходяща за този пост. Наслушах се на приказки, че трябва да изберем по – малкото зло, но кое е по – малкото зло така и Не разбрах. 

А това, което ме притеснява най – много е факта, че БСП, СДС и ГЕРБ винаги ще бъдат заедно, ФАКТ ЗА ТОВА Е ПОСТЪПКАТА С ГАТЬО СУЛТАНОВ. 

В НАШИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЯМА БСП, НЯМА ГЕРБ, ИМА ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. Съжалявам , че народът изпрати точно  тези две жени на втори тур. Пак предпочете онези, които са по – малко интелигентни от кандидатите в нашата листа.

      В бюлетината освен имената на двете кандидатки и техните номера, има и опция: Не подкрепям никого. Можете да използвате нея, ако отидете в секцията. Само така можем да ги подканим да сменят своя начин на мислене и управление и да разтуряме пъзела им, който вече е предварително нареден.    

                                                       Инж. Ненко Костов – общински съветник

Предишна статия

СВОБОДАТА НЕ Е СЪН!

Следваща статия

ДЕН НА НАРОДНИЯ БУДИТЕЛ Ирина Кирилова

Други интересни