Основни събития: 2020-21 години...2020 г. е най-тежката...

31 Март, 2020
0 коментара

                                       2020 г. е най-тежката година в живота на Доналд Тръмп

Доколкото нашият свят съвсем не е толкова голямо село и всичко в него отдавна е поделено, затъването на едните задължително разкрива възможности за другите, непосредствено конкуриращи се „играчи“. Равновесие в природата.

Още веднъж, твърдо – през 2019-21 години ще настъпи фактическият крах на глобалистичния проект. Въпреки че членовете на неговото политбюро във въпросните години, разбира се, няма да признаят този факт. По същите причини, поради които ще изгубят този важен рунд – заради витаенето в облаците от предишните си успехи.
Преминаването през добре познатата от психологията последователност на връщане към реалността (отрицание-гняв-пазарлък-депресия-примирение) ще им отнеме следващите 20 години, първия цикъл на „малката мутация“. Имайки предвид днешното влияние и фюрерските амбиции на отиващата си формация, процесът на разпад никак няма да е лек и безболезнен. Военните сблъсъци не просто не са изключени, а са дори много вероятни (да не кажа неизбежни). Дори е задължително ситуацията да достигне до ниво, сравнимо с Карибската криза. Но това ще създаде основата за формирането на нов световен проект след 2021-2025 години. Аз ще се спра на това отделно и подробно, когато пиша за „Границата на Водолея“. Макар че в най-общи линии вече съм го описал в дългосрочната си прогноза „Светът – 2040“. 

Предварителна прогноза, евентуални сценарии за развитие. Като варианти за директна атака или всякакви други подбудители са възможни: колапс на властта в САЩ, например провал на президентските избори, тяхната отмяна или непризнаване на резултата им; отказ на САЩ да изпълнят международните си финансови задължения; пълноценна икономическа война на САЩ срещу всички с политическо поражение (но в същото време с печалба); ревизия във Федералния резерв и скандал със запасите от злато; срив на фондовия пазар; поредна провокация (или серия от подобни) с изпращане на войски „в отговор“ на нещо си и бомбардировки; директен военен сблъсък по линията САЩ – Руска федерация+Китай в трети страни и така нататък. Възможно е да има и други варианти, при това десетки, за което е нужен профилен специалист. Но когато министър Лавров казва публично как „те се надяват, че здравият разум ще възтържествува“, на мен ми идва да си запуша ушите и да замижам. Най-малкото до прогресивното разгръщане на управител асцендент в картата на САЩ и прогресивното новолуние също там (2025-26 години) човек дори не е нужно да очаква от тях някаква адекватност. Те ще буксуват плътно до този период при който и да е президент и целият свят трябва да има това предвид.

Прецизирана прогноза: ще се появи, когато ситуацията приближи и се появят факти – имена, названия, новини. Ще пиша по малко в годишните прогнози.

На прост език: хората, които се опитваха да ни внушат, че техните неограничена власт, тирания и лицемерие – това е то „Краят на Историята“ за всички нас – ще трябва болезнено да се разделят с илюзиите си. Елитите им са наясно, че спрат ли експанзията ще настъпи исторически крах. И не в преносен смисъл, нито като метафора или преувеличение, а в най-прякото значение на думата. Колониалният капитализъм не може да се спаси, ако не се разширява, ако не завладява нови пазари. Ако не продава лъскавини в замяна на евтина работна ръка и безплатни ресурси. Спирането на всичко това означава, че вече няма да могат да се прехвърлят вътрешните системни проблеми извън техните граници, а това ще разруши системата отвътре под собственото ѝ налягане. Или тя буквално ще започне да се бие за живота си, като изтикан в ъгъла плъх. Точно тази драма ни предстои да гледаме. 

Няма път към бъдещето след 2021 година (Въздушната Велика мутация), ако те ще се опитат да го градят по моделите на колониализма – узаконено робство (мигранти); нова аристокрация в метрополиите; колонии с туземци, ръководени от „наши мерзавци“; лицемерие и двойни стандарти в дипломацията и медиите, които да смитат всичко гореизброено под килима. Всичко това ни е до болка познато гуано. То трябва да бъде отстранено и неизбежно ще бъде отстранено, което много добре разбираме. Имаше само един въпрос: Кога? Като астролог, аз мога съвсем точно да кажа кога. Привет, моментът настъпи. Време е. Този процес ще отнеме десетилетия, но ще е необратим и ще започне в следващите три години. Освен това ще рухне митът за „честния саморегулиращ се пазар“, който сам ще излекува всичко.. Също за някакви си три години.

Те отчаяно ще се вкопчат в обичайните си илюзии, ще лъжат и ще хитруват, те ще си отглеждат и спонсорират еничари и манкурти (манкуртът в езиците на народите на Средна Азия означава глупав, тъп, безсловесен, покорен роб; зомби, което изпълнява безпрекословно всички заповеди на господаря си и няма никакви други желания, освен да се нахрани – б.пр.) в различните държави, ще нарушават всички международни закони. Те ще се впишат във всеки потенциален конфликт, който предизвиква емоции в конкуриращите се страни, дори в конфликти между змии и таралежи. Защото „разделяй и владей“ е единственият начин да завземат нови пазари и да живеят без нищичко да променят. Но този път няма да я бъде, тяхното време свършва. Въпреки че отсега мога да прогнозирам, че стадото мишоци, чийто мозъчета кипят от възмущение пред всяка независима и сложна мисъл, ще е в рисковата група през всичките тези три години. В близост до цикъла Сатурн-Плутон ще ги сбират в стада и под строй ще ги пращат да убиват – това го гарантирам.

И така, астрологът отсега открехна вратичката – нашите бащи и деди живяха при господството на потомците на „джентълмените на успеха“, при техните Оскари, Нобели и назидателни команди от наблюдателните кули. А имаме и Великия и Ужасен Гудвин (приказен герой, построил Изумрудения град от фалшиви материали, но задължавал всеки посетител да носи зелени очила, за да вярва, че това са изумрлуди – б.пр.) Илон Мъск. Но за всеки астролог е ясно, че има само едно нещо, което наистина никога не се променя – нищо не е вечно.

ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ.

И ние, по дяволите, сме отново от правилната страна на Историята! А за своето преминаване лично (и съвсем осъзнато) съм си купил билет на партера за това шоу.

Предстои зловещо, а честно казано – леко тъпо, но хазартно зрелище.

П.С. Посочените в този текст хороскопи са без време и място, което е направено съвсем умишлено. Аз съзнавам, че ме четат не само тези, които ме ценят, но и такива, на които от цялата си душа пожелавам да еволюират, и най-добре по ускорен начин – така вредата от тях за нормалните хора ще е по-малко. Няма какво да глезим тези паразити. Пък и нали все пак е добре да имам и някои свои малки тайни? Освен това, умишлено пиша всичко това няколко години преди събитията, за да не може нито една зараза после да ми казва „то всичко и без това си беше ясно“ или „той просто е много добър политолог“. А и все пак това бе пример как се прогнозира само от един актуален мунданен цикъл върху едва няколко политически и натални хороскопи. Има още много други цикли, технически способи и карти.

Прогноза за 2019 година (25.12.2018)

Астрологически точно главната година за промените е 2020-та. Но в мунданната астрология всичко трябва да се пресмята с орбисите „до“ и „след“. Предстоящите събития ще имат не само дългосрочни последици, но и ще хвърлят сянката си назад. Необратимите процеси, които ще определят реалността през следващите десетилетия, ще започнат още през тази, 2019-та година. Ще достигнат своя максимум през 2020 и за известно време ще продължават и през 2021-ва.

Говорим за смяна на историческата епоха, която продължава от 1840-60 години. Новата тенденция се очертава да се проточи през следващите две столетия! Ще се сменят доминиращите в света държави, ще се промени дори обичайният облик на света, като арена за сражения на страните левиатани. Промените ще са исторически, те ще са удивително много, естествено, че ще са нужни десетилетия, докато новият световен облик придобие окончателния си вид. Но преобръщането ще бъде именно в следващите три години. За реално управляващите елити в държавите, представляващи отиващата си система, това не е тайна – всички маски са паднали, подготовката за война, като защита на отживелия времето си стар свят, върви под пълна пара. На куклите на конци, които нямат свойството да мислят самостоятелно, масово се внушава, че животът на „неправилните хора“ не струва и пет пари, а те самите непременно са застанали на страната на Доброто. Както вече правилно прогнозирах в статията „Границата на Козирог“, те ще мамят и убиват, опитвайки се да спасят отиващата си епоха. Но самото време сега е срещу тях.

САЩ. Политическата криза в страната ще се задълбочи, и то съществено. Но ще достигне своя връх точно през 2020. Много е странно да чета аналитици, които настояват, че изборът на Тръмп за втори срок е практически предрешен. От гледна точка на астрологията всичко е точно наобратно. Кризата единствено ще продължи да нараства до психиатрична фаза. Тази страна вече премина точката си на необратимост. Сега въпросът е само в конкретните последствия. Като цяло САЩ ще губят световното си влияние през цялата година.

След 2020-та единният Запад вече няма да съществува наяве, а ще остане само като историческо понятие от миналото

Европа. Всъщност, единният Запад никога не е съществувал. Просто от десетилетия имаше необходимост от такъв мит и популярно идеологическо заклинание. Кърпеха го и го реанимираха като Франкенщайн, в ущърб на всяко приличие и здрав разум. Но през 2019-та тези опити ще бъдат прекратени официално. А през следващите две години този процес ще се превърне в публичен факт. „Единният Запад“, като политическа реалност, напълно ще престане да съществува в следващите 3 години, което ще бъде съвсем забележимо покрай фрагментирането на Европа. А също – ще достигне своя максимум тенденцията, която правилно прогнозирах още преди 10 (вече цели десет, боже мой!) години – превръщането на всички водещи либерални демокрации в нов формат с доминиране на десни партии, привърженици на силната държава, изолационисти, консерватори и техни подобни, дори радикали.

Границата на Водолей. Политика и свят (26.11.2019)

Нека напомня, че за астролозите предишната Въздушна Голяма мутация (XII-XIV век) не премина никак скучно. На нея дължим най-голямата в историята на човечеството пандемия на Черната смърт през 1346-1348 години. Историците и медиците все още спорят и не са стигнали до общо мнение за причините за това явление, неговата природа и необикновена вирулентност (болестотворната сила на даден микроорганиъм, способноста на бактерии, вируси и др. да предизвикват заболяване – б.пр.).

Но говорим за друго – астролозите от XIV век еднозначно и недвусмислено свързвали Чумата с малката мутация (1345) във Водолей, както ще бъде и сега. Разбира се, днес медицината е на съвсем друго ниво, а и Марс с неговата склонност да прави въздуха „зъл“, както тогава са считали, не участва в подобни мутации; началото на Голямата мутация не се предшества и от парад на планетите, както е било през 1182 година

Но пък населението на земята е вече с десетки пъти в повече, а и устойчивостта към антибиотици, както на хората, така и на вирусите, става все по-голямо, което прави лекарите безпомощни. Новата тенденция е ясна.

Затова и прогнозата е такава – в следващите две десетилетия ще се появят масови вирусни заболявания от нов тип, устойчиви на лечение. Те ще бъдат много заразни по респираторен (въздушно-капков) начин. Аз не смятам, и моля да не ми бъде приписвано такова нещо, че те ще са толкова смъртоносни, както някогашната Чума, или епидемията от испански грип в началото на XX век. Но ще се осмеля да предположа, че ни предстои да станем свидетели на модата на респираторните маски.

Астрологична прогноза за 2020 година (26.12.2019)

През 2020 година ще имаме тройно съединение на Юпитер, Сатурн и Плутон, което означава край не на един, а едновременно на три световни цикъла. И началото на нови. Всичките те са свързани с икономиката и властта. Даже едно подобно астрологично събитие е достатъчно, за да смятаме 2020-та за особена година. А настоящата ситуация е уникална.

Това е не просто нова година – това е началото на нова епоха. Много е голяма вероятността от кризисни събития, сравними по последствията си с тнерористичните актове от 11 септември в САЩ, макар и различни по форма. А също и от политически решения, последствията от които ще се проточат не в години, а в десетилетия.

САЩ. Главен източник на новини през тази година и център на предстоящите световни промени. Еднозначно и уверено може да се прогнозира сериозна и системна политическа криза, която ще има не само политически, но и икономически последици за много и много години напред. Намираме се в края на цяла епоха и, благодарение на тази страна, през 2020 година ще стане ясно, защо това е така. Изборите в САЩ ще донесат в началото (2020-21) маса проблеми на самата Америка, а след това и на останалия свят. Твърдо може да се прогнозира продължително отслабване на долара за няколко години напред, което може да започне още много преди изборите, дори в самото начало на 2020-та. Характерното е, че тези последици ще се случат независимо от резултата на самите президентски избори.

Америка отдавна е преминала точката си на необратимост, а тази година ще стане ясно, че с нейното господство е свършено, пише Дараган

Доналд Тръмп ще се окаже под много силен натиск през по-голямата част от годината. Това е един от най-трудните моменти в биографията му. Особено от средата на лятото до ноември. Дъри съществува пряка заплаха за безопасността и/или здравето му. Точно това е случаят, когато астрологията се намира в противоречие с оптимистичните прогнози на анализатори и политолози, които в единен хор сега настояват, че проблем с изборите той няма и не може да има. През погледа на астролога, дори и Тръмп да успее да се задържи на поста, което само по себе си ще е твърде проблематично, с това проблемите с президентските избори в САЩ никак няма да приключат. Ситуацията ще има дълго и разрушително продължение. Отново – практически независимо от това, кой ще бъде начело. Именно през 2020-21 години мечтата на САЩ за господство в еднополюсен свят ще бъде погребана и това ще бъде признато официално.

                                                                                             Автор: Божидар БОЖКОВ

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.