Властта в Хисаря.

13 Август, 2015
2 коментара


                                         Банкер смени Бойновски след 18 г. шеф на БСП


С нова енергия влиза в предстоящите местни избори организацията на БСП в Хисаря. На заседание на  общинската конференция социалистите гласуваха доверие и избраха за председател на местната структура Пенчо Шапков.

Новият лидер на социалистите в община Хисар е на 33 години,  завършил е  “Прогнозиране и планиране на икономическите системи” в УНСС и магистратура “Международни Икономически Отношения”, отново в УНСС.

Владее  английски език и е директор  на банков клон.

Общински съветник от БСП в Община Хисаря и в настоящия мандат е Председател на политическата група на партията и Председател на общинската комисия по икономика и финанси.

Делегатите на най-висшия форум благодариха на дългогодишният председател на БСП в Хисар Пено Бойновски, който ръководеше партията в последните 18 години.

На заседанието бе утвърдена и листата за общински съветници, като е даден превес на млади и доказали се специалисти.

Преди месец БСП утвърди и Димитър Кацарски за кандидат за кмет на общината и по-голямата част от кметовете на населени места.  

 

Коментарии!

 
Коста Стаменов

Най-после, да се случи нещо хубаво в този град!
Пенчо, пожелаваме ти успех, и ни се иска да видим лидер, който е привърженик на политически диалог, който води до прозрачност в управлението на Общинските дела.
Ние от Патриотичен Фронт - Община Хисаря, адмирираме избора ти и ще помагаме, за изчистване на този сектор от гнили ябълки и лакоми феодали с лизингови возила.

Време е и други "гнили партийни лидери" да си събират багажа.....Общинския банкет свърши.

Общината, оставена на автопилот в неизвестна посока на Банките, кеш няма, пира привърши, а резилите няма кой да ги търпи така, както търпяха "ООД - Пеновски и компания."

 
Коста Стаменов

Кой открадна Причиствателна Станция за над 20 000 000 активи собственост на Община Хисаря.
Ако някой знае, кой е собственика да уведоми РПУ Хисаря.
Ако там, не се интересуват, то може би Окръжна Прокуратура, може да хвърли светлина, защо и как тази Общинска, собственост е подарена и на кой, и кои са крайните акционери, които ще управляват този прескъп подарък? 
Който бе платен със скъпи пари от данъкоплатците на Европейската Общност? 
Или, вече е заложена в някоя банка за 50 000 000?
Чух, че Общината не можела да я стопанисва, да ти подарят, активи за 20 000 000 и да не можеш да ги управляваш, показва изключителна неграмотност в Управлението на Общината, това е резил над резилите.

 

http://www.karlovo-online.com/

Коментари

Анонимен
#1 от Йоан.
16 Август, 2015 | 21:13
Напиши отговор
Оценка: +5
Няма коментари!!! Странно и тъжно... Явно живеем прекрасно. А дали е така? Кой ще ми каже? Идва тежка и студена зима! Българи, мислете как ще живеете утре.
Анонимен
#2 от Ето коментар
24 Август, 2015 | 20:43
Напиши отговор
Оценка: 0
Живеем в град параграф 22! Пенчо Шапков номинално е новия шеф на БСП, но де факто не е така, защото той е най-довереното лице на Пено Бойновски.Отгоре на всичко Пено е и шеф на предизборния щаб. Ето даваме ново лице на БСП Хисаря, някаква надежда за промяна, но в действителност БСП работи с пълна сила за втори мандат на Пенка Ганева. Досегашната коалиция БСП,ГЕРБ,СДС със сигурност пак е спазарена.Нищо ново.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.