ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА В ЧЕРНИЧЕВО

10 Октомври, 2019
13 коментара

     Кандидатът за кмет на община Хисаря – Гатьо Султанов и кандидат- съветници от листата му бяха в село Черничево. Събраха се повече от тридесет човека, които проявиха интерес към бъдещето на общината.

Заедно с кандидата за кмет бяха десет човека от листата за съветници: Ненко Костов, д-р Недевски, Данаил  Радулов, Тодор Иванов, Мария Мутафчиева,

 д-р Неделева, Виолета Паунова, Велко Господинов, Недялко Неделчев, Атанас Здравков.

 Гатьо Султанов определи тяхната листа и неговата кандидатура като единствената алтернатива и подчерта, че  всички други, които се занимават с политика, са обградени от обръч от фирми, които чрез политиката защитават личен интерес. За кандидатите за съветници той каза, че това е листата с най- големите експерти, хора с опит и много знания.  Обеща, че централната улица на Черничево, която извежда до пътя за Пловдив, ще бъде асфалтирана по проект и че има решение на Общинския съвет за 120 хил. лв., за да бъде подменен водопровода. Това ще спести допълнително разкопаване. Приоритетите са:  разширяване на социалния патронаж, разширяване на социалните услуги, има възможност за публично- частно партньорство и командироване на лекари –специалисти по населените места, за да обслужват населението. Ще бъде стартирана процедура за пълна реконструкция на моста в Черничево чрез  ” Агенцията по бедствия и аварии.”

    По зададените въпроси взеха отношение всички кандидат- съветници, които присътваха на срещата.

    Инж. Ненко Костов – кандидат за съветник втори мандат напомни на черничевци за времето, в което вложи много усилия, за да се бори заедно с Коста Стаменов и с част от жителите на селото да не бъде изградена биоцентрала от фирма „Нова био енерджи”, която щеше да унищожи въздуха на селото и никой нямаше да идва в Черничево да купува имоти. Говори за малката рента, която получават стопаните, за изкупената от една групировка земя на безценица. Прикани ги да гласуват за Гатьо Султанов, защото той, ако стане кмет, ще уважи желанието им да назначи за кмет на селото човек, който черничевци посочат, а няма да прояви партийни пристрастия.

                                                                                  Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Био мио
10 Октомври, 2019 | 16:58
Напиши отговор
Оценка: +3
Богдан вече върти гъзъ ама още не знае накаде. Има ли човек от Черничево в листата на Нено и Гатьо ?
Анонимен
#2 от информация
10 Октомври, 2019 | 17:23
Напиши отговор
Оценка: +4
Богдан отдавна завърта гъза и е в листата на ГЕРБ!
Анонимен
#3 от До Нено
10 Октомври, 2019 | 21:37
Напиши отговор
Оценка: +2
Немо само да мразиш калинката не е достатъчно, направи нещо градьт да се дигнат заплатите
Анонимен
#4 от Ненко Костов
11 Октомври, 2019 | 08:08
Напиши отговор
Оценка: +8
Отдавна ви говоря да гласувате за номер 25 защото ще ви донесе нова алтернатива и втора възможност. Ще ви се даде възможност да избирате.В момента, калинките са, като ЕВН в държавата- монополисти. Само сменят кмета, който работи за тях. Как искаш да ти се вдигне заплатата с един кмет и единствен работодател и арендатор -калинките. Аз имам 350 декара земя в Северна България и получавам 80 лева рента за декар. Ти Колко получаваш за твоята? Кажи на всички да знаят.
Анонимен
#5 от НЕРО
11 Октомври, 2019 | 08:22
Напиши отговор
Оценка: +8
Богдан е кмета, който завери първите фалшиви договори на калинките за наем на земи в Красново без хората да присъстват и да знаят какво се случва с земите им.Отдавна ви казвам че ДАНС трябва да дойде в Хисаря и Общината, а не да вдига пушилки с Миньо Стайков, Ведко Арабаджиев и Банев. Спи народе сладък сън!!!
Анонимен
#6 от Сметки
11 Октомври, 2019 | 11:55
Напиши отговор
Оценка: -4  +8
Никой не слага Кацарски в сметките, но ще вземе да спечели изборите и ще видите тогава
Анонимен
#7 от :)
11 Октомври, 2019 | 12:50
Напиши отговор
Оценка: +2
отговор на #6 »
А дано ама надали
Анонимен
#8 от един съвет от Асан Тариката
11 Октомври, 2019 | 13:23
Напиши отговор
Оценка: +8
Приятели,калинките почнаха да купуват гласове.Вземете парите със кеф.Те и без това са откраднати от вас.От вашите земи,от вашите наеми и ренти.Или от общинските проекти,където себестойноста е 7 лв,а фирмата изпълнител отчита,че похарчила 10 лв ! Любовникът на Пенка Ганева най-добре знае как стават врътките.Вземете парите без да ви пука,но когато останете сами в тъмната стаичка,където никой не ви вижда какво правите,гласувайте по съвест !
Анонимен
#9 от Момче на 19 години от Миромир кандидат за съветник в листата на ВМРО !?!?!?
11 Октомври, 2019 | 13:32
Напиши отговор
Оценка: +6
Тази Даниела Пирянкова наистина се оказва треторазрядна парца..са,както я пишат по сайтовете..Егаси !!!!!!!!!
Анонимен
#10 от И
11 Октомври, 2019 | 15:22
Напиши отговор
Оценка: -1  +2
Ива много набожна чисти гробищата с работници от бкс сива икономика щяла да бъде открита и честна вие сте кандидати обадете се на комисията на полицията откъде на къде ще плаща под масата после с нашите пари ще връща борчове
Анонимен
#11 от Да
11 Октомври, 2019 | 16:25
Напиши отговор
Оценка: -4  +1
За това свалиха Гатя да си правят квото искат
Анонимен
#12 от В.Б
12 Октомври, 2019 | 14:33
Напиши отговор
Оценка: 0
Черничевци, а вижте още ли стоят куповете със строителни материали на карлинките в стопанския двор.
Анонимен
#13 от Кошмара на Калинките
15 Октомври, 2019 | 08:04
Напиши отговор
Оценка: +4
От няколко месеца се води дело от" Калинките "и тяхната обща фирма с Бойко Гавраилов, за събаряне на въпросната къща , във село Черничево- СТОПАНСКИ ДВОР.Делото след две заседания е на фаза решение в момента.Днес 15.10.2019 година. Този път ,тарикатите са измислили схема по която да вкарат община Хисаря виновник ,че е попречила на" Нова Био Енерджи Еоод" с шест лева собствен капитал и собственици Бойко Гавраилов,Атанас Куковски ,Стоян Бонев, Стоян Христев и Петко Кисьов да реализират Проекта за Биоцентрала на територията на село Черничево- Стопански двор. Сега трябва да се изкара Община Хисаря виновна и да обещети въпросните господа с огромни суми наши общински пари ,че Община Хисаря е издала скица виза на въпросния имот бившо притежание на Коста Стаменов, без правно основание. Това беше един път вече тълкувано от ВАС , ЧЕ НЕЩАТА СА ЮРИДИЧЕСКИ ИЗРЯДНИ , като за целта от къщата беше премахната остъклена тераса, по нареждане на ВАС.И това беше извършено за удоволетворение на Калинки и компания. Днес явно някой трябва да плаща сметката, за неизградената биоцентрала ,за щастие на Община Хисаря ,и гражданите и. Манипулацията на съда по-някакъв начин, допусна , преразглеждане на ново дело. Явно загубите са много големи и някой си ги иска от Нова Био Енерджи Еоод с шест лева капитал. Дали господата са в час , каква услуга правят на собственика на въпроснота къща в Стопанския двор на село Черничево? След като Атанас Куковски ,беше осъден да върне бившите имоти на Коста Стаменов и много бързо ги върна, сега го очаква , иск за финансови щети които той като собственик е възпрепятствал ползване на имотите , които не само беше присвоил ,и препродал на Агрокомерс 98, така че и Агрокомерс 98 е отговорна за неговите грабителски действия. Винаги както и сега вината беше прехвърлена от Атанас Куковски към Камбурски ,който е последния човек купил от Атанас Куковски въпросните имоти , и се води собственик, на хартия и сега се оправдава, че направил услуга на Атанас Куковски като купил имотите ,бивша собственост на Коста Стаменов. Разбира се Камбурски един друг съветник в общината и изпарил се в небесата ,също го очаква дело по случая зя тази лична услуга. При въпросните дела беше разбита и окрадена Помпена станция е два броя помпи с инвентар ,полицията не пожела да разкрие престъпниците. Беше изкоренена овощна градина в Стопански двор Черничево от 8 декара ,за една нощ, и тук полицията не намери сили да обяви кои са престъпниците. После намериха случайни работници, железа и дръвчета в дере не далече от градините на Калинките и свидетели се появиха, но никой нищо не отри , дори и полицията в Хисаря да се не начудиш.. Интересно кой беше разследващия полицай по тези случаи по онова време? Интересно е да си представим че " Калинките" са иманяри и разравят градините на хората с тежката си и удобна за тази цел техника. Но знае ли някой кой какво може? Гласувайте по собствено усмотрение, и няма на кой да се сърдите ! Аз ще гласувам за Гатьо Султанов и неговите съветници.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.