Община Хисаря избра за кмет инж. Пенка Дойкова!

02 Ноември, 2015
13 коментара

                                               НОВИНИ

   

Image title Община Хисаря избра за кмет инж. Пенка Дойкова , издигната от ПП Партия на зелените.  Другата кандидатка – инж. Пенка Ганева, която искаше втори мандат, изгуби изборите с  355 гласа по - малко от Дойкова.

БСП има кметове в три села, ГЕРБ – в две, двама са независими, един е на Местна коалиция „Промяна”, един  е от Местна коалиция „Коалиция за Хисар.”

Днес  Ганева събра във вече бившия си кметски кабинет  цялата администрация, почерпи ги с уиски и бонбони и им благодари за работата през тези четири години. Приближените до нея служители  се разплакаха.

     Предстои конструирането на Общинския съвет. Най- много съветници имат от ГЕРБ – пет. На второ място по брой са съветниците на БСП – четирима. ПП Партия на зелените имат трима съветника, от Местна коалиция „Коалиция за Хисар” имат двама. За първи път в общинския съвет ще има двама съветници от Местна коалиция „Промяна” и  от Националния фронт за спасение на България – един. Тези цифри показват, че нито една партия няма мнозинство от девет гласа.

  В 15 населени места в България няма избрани кметове – съобщи говорителката на Централната избирателна комисия – Камелия Нейкова. ЦИК ще направи предложение в 14 дневен срок до Президента, който пък в 14 дневен срок трябва да издаде указ за провеждането на нови избори. В община Хисаря в   Ново Железаре и при втория тур двамата кандидати имат равни гласове –  по 106. На първия тур имаха по 82 гласа и хората ще гласуват за трети път.


Image titleЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от избирател
03 Ноември, 2015 | 07:06
Напиши отговор
Оценка: -11  +11
Групата калинки и другите летящи да яхат метлите и да се изнасят! Някои вече го направиха. Нека сега си спомнят за хората, които унижаваха и изгониха от работа.Властта не е вечна, госпожи и господа! Всичко се връща в някой хубав ден.Ето, за вас видовден дойде. Отивайте си с мир, ще ви помним, за да не повтаряме светлия ви пример.
Анонимен
#2 от хореограф
03 Ноември, 2015 | 09:15
Напиши отговор
Оценка: -12  +11
Имало е ред сълзи, ред сополи, но така е в живота! Особено за последноназначените и тези, които си мислеха, че фиестата ще продължава вечно, сигурно са най-разочаровани. Ако някой си е мислил, че с нашите данъци ще се издържат танцьори и други придворни шутове, ще трябва да преосмислят кариерата си. Като ги гледахме колко бяха нахъсени по време на изборите, сигурно сега не се чувстват особено комфортно. Няма танци, няма манци, има работа! Хубаво е да има танцови състави, но всяко нещо на мястото си.
Анонимен
#3 от Мария Петрова
03 Ноември, 2015 | 09:25
Напиши отговор
Оценка: -12  +11
Дойкова е човек на мястно, но трябва да се огледа във всяка стая на администрацията. Трябват и хора, които да не я предават. Защото шпионите на Ганева са вътре. А кои са плакали? Облагодетелстваните с високи възнаграждения.
Анонимен
#4 от Мара
03 Ноември, 2015 | 10:50
Напиши отговор
Оценка: -13  +8
Това червено Ферари какво означава, че някой от бившите е събрал пари за Ферари или, че Дойкова ще е като Ферари и ще издуха всички останали, както го направи на изборите! Дано успее да събере мнозинство в Общинския съвет. Скоро ще разберем. Пенчо Шапков, топката е в твоето поле! Щото по фейса взеха да се въртят едни стари вече предизборни клипове, демек, вижте какво изгубихте като не ме избрахте. Не Пенчо, де! Те си знаят. Дойкова, виж провери оня паркинг пред хотел "Чинар", законен ли е що ли? Все пак това е общинска улица-публична собственост.
Анонимен
#5 от gost bg
03 Ноември, 2015 | 15:08
Напиши отговор
Оценка: +17
Който сее унижение, ще жъне омраза! стара народна мъдрост
Анонимен
#6 от хисарчанин
04 Ноември, 2015 | 15:40
Напиши отговор
Оценка: -4  +4
Един кмет, докато бъде издигнат и избран е със своята партия и със своята формация. След това е много важно да си кмет на всички, ако искаш да бъдеш уважаван.Иначе не става.Успех на новата кметица,знам че го разбира!Еуфорията ще свърши и ще трябва да се работи.По принцип в града омразата е водеща,затова за да върви този град това трябва да спре,което е малко вероятно-затова никой не завтаря.
Анонимен
#7 от избирател
04 Ноември, 2015 | 20:30
Напиши отговор
Оценка: -7  +2
В нашия град омразата и страха се насаждат от определени хора, като по този начин го овладяват по-лесно. Дълго време така постигаха целите си, чрез слухове, интриги, заплахи, омраза. Цялата предизборна кампания отново беше проведена на принципа ако не сме ние града ще умре и вие заедно с него. Отново цяла армия се беше развихрила в създаването и разпространяването на слухове. Кой на кого се е продал, кой за какъв пост се е договорил, кой кого е плюл, кой зад гърба на кого работи за другия. Някои балами през цялото време се опитваха да доказват, че нямат сестри, а през това време изборите минаха незабелязано.Май само екипа на Дойкова се оказа на ниво.Създателите на слуховете изгубиха.Дано да е безвъзвратно! Крайно време беше да разберем, че изборът на кмет е мажоритарен, а не партиен. Избираме човека, който да свърши работата, това е просто. И да не забравя, че партията е до изборите, след тях партията е Хисаря, общината и ние, които гласуваме. В противен случай бис няма да има! Един мандат, извинявай, сгрешихме и сбогом! Дано този път не е така!
Анонимен
#8 от хаус
05 Ноември, 2015 | 08:04
Напиши отговор
Оценка: -8  +1
Метла ще помете ли Нанка Арабадйска/снаха на Васила Арабаджйска секритар на Б С П в село Старосел/заемаща длъжността домакин кориер в община Хисаря,Същата не познава града и улиците и се налага ежедневно да използва,автомобилите на общината,за да изпълнявя служебните си задължения ида достави призовките до аадреза,Същатабе доведена от Пено Бойновски,кадровик под прекритие,Не зная какви бяхакритерйте за нейното назначаване,Госпожо Дойкова,Вашия корен също е от Старосел,но на членовете на Б С П им беше наредено да не гласуват за Вас,Така,че си помислете,ще продължите ли да я дондуркате тази жена и да и се изплащат 80% от пътните за да доиде от Старосел до Хисаря и обратно Големият специалист, Подобен е и случая с Димитър Надолйски ,съпруг на Нона вечно приближената на всеки кмит,
Анонимен
#10 от Какъв "хаус",
05 Ноември, 2015 | 10:09
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Патко неграмотна ! Само такива малоумници направихте разликата от 355 гласа ! Колко трябва да си некадърен и неграмотен, та да завиждаш на Нанка Арабаджийска за "голямата" заплата от 350 лв ? Кажи коя си, ако не те е атрах !
Анонимен
#11 от пълен ,,хаус"
05 Ноември, 2015 | 11:14
Напиши отговор
Оценка: +7
Божееее, усещам че ще почнете да се пукате от злоба като гниди в скоро време, щом до Нанка Арабаджийска опряхте...Ама ако вас ви сложат да работите, ще сте най-изпълнителните и ще си натискате парцалите и дума няма да се чуе...!
Анонимен
#12 от nenko kostov
05 Ноември, 2015 | 17:42
Напиши отговор
Оценка: -6  +4
Недоумявам,какво става в тази община? В моя магазин давам заплата 800лв и никои не се явява за работа.Всички искат в общината или полицията, дори и за 350лв. Дойде коледа, великден,нова година башка давам 50, 100 лв и пак не искат.Дойдат пробват десет дена и бягат в някои хотел за метла.От тези евро проекти цялата държава е станала,като офис.Идват на градината и берат ябълките с бели ръкавици,цял ден стоят в офисите и гледат кой с какво се е облякъл?
Анонимен
#13 от Мария
06 Ноември, 2015 | 23:33
Напиши отговор
Оценка: -4  
Ами как защо Костов, как защо?! Не е само заради заплатката от 350 - 400 лв. Няма по - голямо нещо от това да си близо до властта. Малко са хората като теб, нали знаеш. Ама всички само плюят, плюят и не оценяват тея дето им дават хляба и ходят при онея дето им дават обещания.
Анонимен
#14 от Падеж
07 Ноември, 2015 | 12:51
Напиши отговор
Оценка: -4  
Е Пено ти не ближеше ли пръстите си в общината? Ти ядеше направо с черпака с 3800 лева на месец. Защитаваш Нанка дебеланка, че само тежи на общинските коли това и шофьорите могот са вършат поне няма да блъскат вратите на колите. Аз не сэм патка а доста узрял и образован мъж. Май така те изкарах от релси че така се развилня. Василка свекървата да не ти е била и тя от харема. Кабура ти падна и ти побесня. Някога Елена беше болна жена и вършеше по добре тази работа и когато се налагаше съпругът й Методи я караше, а тази е с привилегии, да не си развали талията.Пък и ще й плащат пътните до Старосел и обратно. Ако иска много пари да отива на винарната или на ялълките на Нено Костов. На магазина в Старосел не й беше добре но частника не търпи такива лехуси като нея.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.