ОБЩИНА ХИСАРЯ ИМА НОВ КМЕТ!

01 Ноември, 2015
31 коментара

                  ОБЩИНА ХИСАРЯ ИМА НОВ КМЕТ

                                                                 Ирина Кирилова

                                 

     Инж. Пенка Дойкова,  издигната от ПП Партия на зелените спечели изборите за местна власт на община Хисаря  на втория тур и стана кмет.

Инж. Дойкова, както писа инж. Макавеев за нея в нашия сайт, се оказа по- предпочитана от бившата кметица. Тя надмина с 355 гласа Пенка Ганева и е новият кмет на общината. От 1400 гласа на първия тур, инж. Дойкова  събра на втория тур - 3105 гласа.

     Тепърва предстои да се правят анализи, да се търсят причините за загубите, но безспорно, сайта „Тракийски свят” и вестник „Хисаря днес” изиграха голяма роля, за да бъдат ориентирани правилно хората. От тях научиха истината за миналото управление.

     Нищо не помогна на останалите партии, загубили първия тур. Макар че председателят на общинската организация на БСП в общината – Пенчо Шапков изрази мнение, че никой няма да подкрепят, хората се оказаха по - умни, отколкото се предполагаше. Редовите членовете на БСП не послушаха своите водачи и най - вече своя бивш председател, известен като вечния губещ избори.

    Не се вслушаха и в призивите на Чавов, който реши да се разграничи от мнението на лидерката на Единна народна  партия – Мария Капон, която направи специално изявление в агенция БГНЕС, че покрепя инж. Пенка Дойкова.

    Честно постъпи председателят на Националния фронт за спасение на България – Коста Стаменов, който освен, че разказа неща, непознати на хората, свързани с нарушения, направи анализ на качествата на двете кандидатки – Ганева и Дойкова, с които изрази подкрепата си към инж. Дойкова. Тази подкрепа беше казана още на следващия ден след първия тур на изборите, когато Коста Стаменов даде интервю за „Тракийски свят”.

    Някои лидери на партии си мълчаха и чакаха какво ще стане. Факт е, че нищо не помогна на ГЕРБ и Реформаторския блок. Всички хвалби отидоха на вятъра.  Нито филми, нито танцьори, нито певици  не можаха да направят така, че Ганева да спечили. Но сега нека ги оставим да потъжат.

Инж. Пенка Ганева се е обадила на инж. Пенка Дойкова, след като разбрала, че губи изборите и признала нейната победа – съобщиха ни от щаба на Партия на зелените.

     Да погледнем какво става в селата!

 Само в Ново Железаре не можаха да си изберат кмет. 

Там Петър Ненов от ГЕРБ и Рангел Китенски от Партия на зелените ще се борят за гласовете на избирателите не по - рано от януари 2016 година.

В Паничери кмет е Неда Топузлийска, издигната от Местна коалиция „Коалиция за Хисар”.

Старосел – Матея Гудев – Местна коалиция „Промяна”

Красново – Цвятко Истилянов – БСП 

Михилци – Божана Пампурова – независима

Старо Железаре – Илия Тонов – БСП

Кръстевич – Румен Айвазов – БСП

Беловица – Илина Костова – независима

Мало Крушево – Недялка Кирева  - ГЕРБ

Черничево – Богдан Иванов - ГЕРБ

     Очаквайте и четете нашия сайт! 

Подготвяме и вестник „Хисаря днес”. Там  ще има подробности, които тепърва ще научаваме. 

Народът се пробуди днес. Дано да вижда по- добре и по- нататък!

     Честито да е инж. Дойкова – новият кмет на община Хисаря!

Забележка:   И в община Калояново ГЕРБ загуби изборите. Спечели ги Георги Георгиев от Реформаторския блок с 3300 гласа, г-н Вангов от Герб събра – 1200 гласа.

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Emil Georgiev
01 Ноември, 2015 | 22:16
Напиши отговор
Оценка: -7  +17
Kakvo shte praviat sega kalinkata i negovata grupa ?
Анонимен
#2 от Бай Шиле
01 Ноември, 2015 | 22:18
Напиши отговор
Оценка: -9  +17
Този път на калинките не им достигнаха циганските гласове, защото народа се пробуди и им писна шепа хора да се възползват от общината...да им е честито..няма басейн в хотела, какво спа......да го прави склад за жито и пипер..
Анонимен
#3 от Пивърженик
01 Ноември, 2015 | 22:49
Напиши отговор
Оценка: -9  +12
Богдан Иванов-кмет на Черничево не беше кандидат на БСП, а на ГЕРБ. Оправете си информацията. Иначе честито на Пепа Дойкова, тя е експерт и ще бъде чудесен кмет!
Анонимен
#4 от чавка
01 Ноември, 2015 | 23:57
Напиши отговор
Оценка: -6  +9
Кирилова, Богдан бедния вече е гербаджия, това първо и второ в Ново Железаре, съгласно Изборния кодекс по предложение на ЦИК в 14-дневен срок президента издава указ и насрочва нови избори. Трето, Чавов се оказа на нивото на селската бръснарница, и четвърто дано най-накрая приключи ерата на калинките в управлението. Забравих петото-честито на инж.Дойкова.
Анонимен
#5 от личо
02 Ноември, 2015 | 00:00
Напиши отговор
Оценка: -3  +2
Малка техническа грешка Илия Тонов Ст.Ж.
Анонимен
#6 от Atanas Piryankov
02 Ноември, 2015 | 00:09
Напиши отговор
Оценка: -5  +13
Аз не съм гласувал за Вас,ноооо мнозинството реши !!!Вие сте нашият нов Кмет!!!! Бъдете здрава и много успешен нека е мандата Ви!!!
Анонимен
#7 от Amalia Rodrigues
02 Ноември, 2015 | 05:18
Напиши отговор
Оценка: -7  +18
Hisarburg Herald Tribune: "Ганевата чета" - с пяна на устите и в масова психоза.. не са си представяли дори, че хората ще детронират Пена Г., защото им е писнало..Писнало от безскрупулност, наглост и подлост в нечовешки измерения. Кофти народопсихолози излязоха. А поука от несполука няма да си вземат, защото смятат, че могат да яхат народа докато свят светува..Тъпичко.. И съзнание трябва, за да можеш да проумееш прости истини: алчността не е угодна Богу, и не само... В наше време наблюдаваме интересен феномен- първоначалното натрупване на капитал води до ВЛАСТОВА НЕВРОЗА - жажда за власт на всяка цена. Дано поне "шопинга в Милано" продължи, жалки парвенюта.
Анонимен
#8 от чакаме разум
02 Ноември, 2015 | 07:01
Напиши отговор
Оценка: -8  +18
Общината е пълна с паразити, ще трябва да се пръска! Най-големия смешник Нено Жутев да отива да работи в цирка!Край на круизите, танците и вечеринките! Ше се бачка! Тежка работа я чака Пенка Дойкова.Дано успее да състави мнозинство в общинския съвет. Вече няма Пено.Дано Пенчо Шапков като умен млад човек да разбере, че хората му дадоха кредит на доверие, за да намери верния път.Ако сега се запъне като Пено, край с БСП.Надявам се този път разумът да надделее.
Анонимен
#9 от Калинка
02 Ноември, 2015 | 08:00
Напиши отговор
Оценка: -4  +9
Калинките промениха стратегията още след първия тур. Скоро ще видим какви са им плановете за светло бъдеще. И между другото - някой знае ли кога ще се събират за клетва и встъпване ? И още нещо - да не си помислите, че тройката ще разрови лайната покрай хотел Калинка Бойков" ? Припомнете си кога го построиха...
Анонимен
#10 от хисарски
02 Ноември, 2015 | 08:16
Напиши отговор
Оценка: -6  +5
Успех на инж. Дойкова. Някой знае ли кой ще е заместник кмет?
Анонимен
#11 от Ирина Кирилова
02 Ноември, 2015 | 08:58
Напиши отговор
Оценка: -7  +7
Да, вярно е, че Богдан Иванов е кмет на Черничево от ГЕРБ. Объркала съм се. "Сто" години беше БСП. Ще ви съобщим и за екипа на Дойкова и за клетвата. Ще бъде интересно как едната Пенка предава кметската огърлица на другата Пенка.
Анонимен
#12 от страничен
02 Ноември, 2015 | 11:13
Напиши отговор
Оценка: -6  +15
Много жалко за "бизнес обществото", хората им дадоха да разберат, че скъпите возила и те се чупят... Обикновено след избори се отварят скъпи бутилки маркови питиета и се минава на мотошествие по улиците на града..., а сега тихо!!! Много жалко!!! Това мислят за Вас хората и не Ви искат!!!
Анонимен
#13 от независим
02 Ноември, 2015 | 12:20
Напиши отговор
Оценка: -8  +10
браво на дойкова
Анонимен
#14 от Чайковски
02 Ноември, 2015 | 13:38
Напиши отговор
Оценка: -5  +8
Кирилова, Богдан два или колкото там мандата беше от БСП и изведнъж реши, че трябва да е от ГЕРБ. То и БСП сигурно можеше да го издигне, но човека реши, че да е до голямата власт е друго нещо. Нищо лошо в тази работа, щом хората си мислят, че е добър кмет партиите нямат никакво значение. Но когато една партия ти подаде ръка и те дундурка толкова време, като ти вижда капацитета, да постъпиш така е меко казано, нелоялно. Сега, като се смени кмета на общината и екипа трябва ли да очакваме нещо ново. Щото на някои хора да им говориш за идейни ценности, политическа ориентация, платформи е все едно да закараш прасе да гледа "Лебедово езеро"! Дойкова показа, че е боец, а и Макавеев умее да мобилизира и увлича хората. С Пирянков двамата изпълват максимата на Ляпчев: "Со кротце, со благо и со малко кютек?". То в нашата община така трябва!
Анонимен
#15 от nn
02 Ноември, 2015 | 13:44
Напиши отговор
Оценка: -7  +11
Честито на Дойкова! Дано тя и новият ОС се поучат от тези избори, организират прозрачност на работата си и работят в интерес на цялата община! Вслушвайте се в гражданите и ги дръжте информирани за работата си! Поздравления на Тракийски Свят за това, че дадоха канал за гласност в общината! Добро НАЧАЛО! Успех!
Анонимен
#16 от До Чайковски
02 Ноември, 2015 | 14:09
Напиши отговор
Оценка: -4  +2
Да не забравяме, че първият "пристанал" на ГЕРБ червен селски кмет беше Иван Бабаджанов. Богдан само повтори изпълнението. Да видим сега кой на кого ще "пристане" за някой лев повече !
Анонимен
#17 от Мария Петрова
02 Ноември, 2015 | 19:53
Напиши отговор
Оценка: -5  +6
Имам вътрешно усещане, че ще стане нещо непредвидимо на първата сесия на Общинския съвет. Чакам "Тракийски свят" да обяви датата на първото заседание.
Анонимен
#18 от СТЕЛА
02 Ноември, 2015 | 20:28
Напиши отговор
Оценка: -5  +15
Калинки,косчета и тем подовни кисьовчета,Къде,Ви са гласчетата и многото левчета,Бихте плащахте,но този път не успяхте,Кой ще,Ви кора пипера,койще,Ви прати хабера,Вече е време да разберете,че шоринга в Милано ,Ви попрече,Парите си трябваше да пестите,изборите да извъртите,
Анонимен
#19 от ХАРАЛАМПИ
02 Ноември, 2015 | 21:02
Напиши отговор
Оценка: -6  +15
ПЕНКА ДОЙКОВА-се оказа по силна и от Б-58 и измори най сетне тия гадинки,,калинки,,.Цял ден вървят и незнаят къде са намират тия полски вредители.
Анонимен
#20 от чайка
03 Ноември, 2015 | 07:01
Напиши отговор
Оценка: -4  +3
отговор на #16 »
Богдан и останалите да гледат Бабаджанов, и за мислят какво им готвят хората! ШУТ! За шутовете шут!
Анонимен
#21 от ЗРАВЕЙТЕ
03 Ноември, 2015 | 12:44
Напиши отговор
Оценка: -8  +4
МНОГО ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА ГАНЕВА ,НО АКО НЕ БЯХА ПРИПКАЛИ ТОЛКОВА МНОГО МОМЧЕТАТА И НЕ БЯХА СЕ ЗАСТЪПВАЛИ ТОЛКОВА ЗА НЕЯ МОЖЕ БИ РЕЗУЛТАТА ЩЕ БЕШЕ ЗА НЕЯ В ПОЛЗА ,ЗАЩО НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕ ХВЪРЛЯМЕ ПАРИ НА ХОРАТА??ЗАЩО САМО ДЕСЕТКИ ХОРА СЕ ЗАСТЪПВАТ ЗА НЕЯ?? СИГОРНО ИМА ЗАЩО ПОЖЕЛАВАМ НА ДОЙКОВА ДА НАМАЛИ ЧИНОВНИЦИТЕ В СЪВЕТА ДА СЕ ПООГЛЕДА МАЛКО И НА МАКАВЕЕВ И ПИРЯНКОВ ДА БЪДЕ МАЛКО В ОПОЗИЦИЯ ,ЗАЩОТО И ТЯХ ХОРАТА НЕ ХАРЕСВАТ
Анонимен
#22 от Чистача
03 Ноември, 2015 | 18:10
Напиши отговор
Оценка: -3  +6
Дойкова, ЧИСТИ! Очисти си общината от малките подли чиновници скрити в кабинетите си. Цяла сутрин цигарки, на обед на Бачи, таман нещо захванат и то дошло края на работния ден. Замислете кой плаща тези заплати. Екскурзиантите да си ходят
Анонимен
#23 от допълнение на чистача
03 Ноември, 2015 | 19:10
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
Да допълним - Борука и Марковски
Анонимен
#24 от Въпрос....
03 Ноември, 2015 | 20:27
Напиши отговор
Оценка: -4  +13
Имам един въпрос.....Много моля шефа на БКС - Нено Костов който много уважавам като честен човек ако чете този форум нека бъде искрен и да ми отговори на един единствен въпрос. Каква длъжност изпълнява Николай Марковски в БКС ? Този човек от години е на общинска хранилка, освен да обикаля с мерцедеса си по цял ден нищо друго не съм го видял да прави. Заедно с борука се шматкат насам натам киснат по 5 часа при Радка Шопова в булсаткома и точат лиги по нея. Затова ли общината им плаща заплати. Нено е много добър човек но е с вързани ръце и нищо не може да им каже. Той много добре знае те каква я вършат. Единия на калинката зет другия подлога и накрая на месеца и те са на банкомата за заплати наравно с хората които работят съвестно.
Анонимен
#25 от бай Шпец м
04 Ноември, 2015 | 11:10
Напиши отговор
Оценка: -6  +5
Новата кметица сербез ще да е.Люта. Дано и точна. ИТва калинката само го гледам по табелите за плюнки.Оная Пена Герберката трябва да и е секнал сопола след толкова кампейнинг из Мътеница .Оня мухлъо Иванов лапна ли дръвцето. Къв мърляч. Бай Неч сигурно е на седмото небе,че Ганъовата Пена я изсипа самосвала.Абе Хисара е голяма драма, като Лоредо, Мексико е.- смръдня, пияни авантюристи, черепи по дуварите и стари дами със съмнителна репутация в прани килоти.Тук там някое упорито шумно грухтящо прасе по мегдана и бол свраки на мърша. Бръмбари и насекоми за мезе и изветряли такила и мескал. Останалото надрусано от трева и авганистанска паста.
Анонимен
#26 от Да
04 Ноември, 2015 | 13:19
Напиши отговор
Оценка: -7  +5
Какво го питате Нено Костов за Марковски и Боруков? Питайте тези дето ги назначиха. Нено Костов нито може да ги накара да работят, нито да им направи забележка. И двамата са хора с най-високи протекции. За тяхно съжаление протекции вече няма, така че времето им изтече. Едно време имаше една тежка клетва: Да ти умрат връзките! Е, тях ги застигна! Той Нено, хайванчето само рекламираше ремонтираната детска площадка. Няма нищо лошо в това, но взе да дотяга, щото от една площадка, все едно са построили хисарски Дисниленд. Площадката наистина е хубава, но се преекспонира. А Марковски и другото лице е най-добре да си вървят мирно и тихо да си гледат частния бизнес.
Анонимен
#27 от В понеделник
04 Ноември, 2015 | 17:11
Напиши отговор
Оценка: -3  +5
Ще проличи какви схеми са начертали Вълко и Гошо. Кой ще е новият секретар, зам.кмет, какво правим с началниците на отделите, които се облажиха дебело, някои къщи направиха даже. Кой ще бъде освободен и дали изобщо някой от старите ще остане (не броим тези, които са служили и при тримата - все пак някой трябва да работи, защото ще бъдат назначени нови некадърници). Какъв ще го играе Бай Нечи в общинския съвет, кой ще е председател и кой на кого ще се продаде ...
Анонимен
#28 от hm
04 Ноември, 2015 | 22:04
Напиши отговор
Оценка: -5  +8
заместник кмет - момата Кьорленска секретар - държавна сигурност П.Петров председател на об. съвет - бойко гавраилов - който е пробил и купил един от съветниците на БСП и има нужните гласове А бачо пено за пореден път се продава Ганева напуска общинския съвет, общината и града отива да живее с възлюбения си Тотев - имат пари за харчене. Била сърдита на Хисарчанци че не я избрали пак. Ганева запомни нещо добре - хората те харесваха и щеше пак да станеш кмет ако не бяха 2 души Бойко Гавраилов и Атанас Куковски...Сърди се на тях не на обикновените хора.
Анонимен
#29 от Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus
04 Ноември, 2015 | 23:07
Напиши отговор
Оценка: -3  +4
Как манипулират тези две жалки к...,та им се връзват навсякъде.Всичко в техния живот са лъжи.Манипулират в полиция,манипулират в прокуратура,в съда, в държавен фонд земеделие.Кой ги подпира отзад, та им се връзват директори, началници,кметове. Ноо леда се пропуква.В най-скоро време чичкото, 1ви ще бяга от потъващия кораб.
Анонимен
#30 от до Чистача
05 Ноември, 2015 | 14:22
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
Чистааач, леко, че те изприщи...хахаххаха
Анонимен
#31 от попова
09 Юли, 2016 | 16:35
Напиши отговор
Оценка: +3
Не е много подходящо да се титуловат инж.хора, които не работят като инженери. ЗВУЧИ ГЛУПАВО. Това, че са завършили някакво тех.училище, няма нищо общо с това, че работят на изборни длъжности, или назначени в общ.администрация. Имам чувството, че хисарската община е пълна с безработни инженери и от дипломирани инженери, се пръкнали недипломирани публични администратори. НИ ЕДНОТО, НИ ДРУГОТО. Времената са други, уважаеми дами! Напълнете със съдържание позицията "кмет на община" и уважението и самочувствието само ще дойде при вас и без ненужното ИНЖ.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.