ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИНЖ. НЕНКО КОСТОВ – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

09 Октомври, 2019
31 коментара

Уважаеми граждани на община Хисаря,

    Аз съм човек, който винаги говори пред вас искрено. Бях общински съветник  четири години. Поисках да вляза във властта, за да разбера как се управлява една община, как се вземат решения от избрани свободно хора, как се харчат общинските пари. Разбрах всичко, но аз и още пет човека, които често, но не винаги гласувахме заедно, не можахме да победим групата на ГЕРБ с пет съветници, на БСП с четири съветници, на „Коалиция за Хисар” с двама съветници.

     Сега отново искам да стана съветник. Не за да печеля, не за да търся облаги за себе си, а за да накарам останалите в Общинския съвет да мислят разумно за обществените интереси. Влязох в листата на Гатьо Султанов. Този човек е амбициозен малко повече, устремен напред , но не е крадец, не е вкарвал докладни в полза на лично облагодетелстване, не е вземал никакви общински имоти и не е служил на чужди интереси. Постарал се е да се образова, знае три чужди езици, секретар е на Социалстическа партия „Български път” в България, има честни намерения и не иска да стане кмет, за да краде от европейските проекти. Така прецених, така направих , защото съм честен пред себе си, пред общинските съветници и пред обществото.

     Уважаеми граждани на община Хисаря, погледнете кандидатите за кметове! Хубаво ги огледайте! И като им прецените качествата, ще разберете, че аз съм прав. Тръгнали сме да правим предизборна агитация сами, без помощта на партии и правителство, както става при други партии. Нямаме съветници как да говорим, как да се обличаме, какви речи да държим, нямаме голям екип като БСП, нямаме хора от Областни съвети и Национални съвети да вървят с нас, за да ни подкрепят и вдъхновяват. Нямаме билбордове, нямаме снимки по телевизии, нямаме  изявления всеки ден.  Имаме само една надежда, че ще бъдем разбрани. Искаме и вие да разберете, че част от тези, които искат властта,  я искат, защото има още много за крадене. А знаете, че общинската администрация изпълнява решенията на Общинския съвет. От съветниците зависи законно ли ще върви живота в общината. Колкото повече сме съветниците с кандидат –кмет Гатьо Султанов, толкова повече ще можем да спираме незаконните действия, които дават  възможност за присвояване на пари. А ако гласувате за г-н Султанов, това ще улесни работата ни на хора, избрани с вашия глас.

     Знам, че ще минат и тези избори и след тях ще останат в пространството много обиди, много лоши думи. И ако не ни повярвате на нас, номер 25, пак ще се питате дали не сгрешихте на 27 октомври и дали не отбелязахте грешен номер. Не си задавайте този въпрос на следващия ден след изборите! Аз съм тук и колкото съм голям, толкова голяма е думата ми, че ще ви служим чисто, честно, без далавери, без измами, без да помагаме на несъвестните  общински съветници и без да подкрепяме крадливи фирми!  Отбележете №25  и честността с големи стъпки влиза в общината!Image title

            МАЛКО БЯХМЕ, ОБАЧЕ СПРЯХМЕ РАЗГРАБВАНЕТО!

                             WWW.TRAKIAWORLD.COM         Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от избирател
09 Октомври, 2019 | 18:25
Напиши отговор
Оценка: -22  +9
Машалла СВЕТА ВОДА не напита
Анонимен
#2 от 1
09 Октомври, 2019 | 21:06
Напиши отговор
Оценка: -2  +23
Та това си е самата истена Ненко е трън в очите им ! ! !
Анонимен
#3 от Красново
09 Октомври, 2019 | 21:36
Напиши отговор
Оценка: -1  +24
Хора помислете върху тези думи та нали всички сме се убедили че едни и същи лица,едни и същи лъжи,едни и същи купени гласове не оставяйте нещата така и още четири години да минат и да смучат тези гадове.какво ще оставите на децата си -рухнала община с обезлюдени селски райони и диктатори в земеделието?не говорим ли за земята на нашите предци и наша земя и дай Боже земя на нашите деца!!!докога ще позволявате това мачкане СПРЕТЕ ГО изборът е изцяло Ваш.и като гледам листата с номер 25 ми виждам че има светлина в тунела.тези хора не са се събрали от алчност а тиранията ги е събрала,малко са но с подкрепа всичко се постига !!!
Анонимен
#4 от Йоан
09 Октомври, 2019 | 23:10
Напиши отговор
Оценка: +18
ДАВАЙ НЕНКО, С ТЕБ СЪМ!
Анонимен
#5 от ну погоди
09 Октомври, 2019 | 23:14
Напиши отговор
Оценка: -15  +7
Абе Нено как така все нямате това и онова а в този сайт само ваши писаници. На всичкото отгоре триете неудобните коментари за вас. Ирина сте си я купили и тя ви задава въпроси каквито искате да чуете. Аз искам да задам няколко въпроса към Гатьо и Нено. 1. Бяхте в общинския съвет, единия даже беше председател, кажете за 4 години едно същественно нещо което сте сторили за по добър живот на хисарчани? 2. След като знаете нещо за калинки за малинки, за Ива за Пенчо защо не сте подали сигнали, защо тук в този вашия сайт не покажете някакви доказателства. 3. Нека Гатьо, застрахователния властелин на хисаря да каже какво му обеща Ганева преди няколко години за да не казвам аз. 4. Искам да знам причината поради която се разделиха Гатьо и Найден Павлов? Ще се радвам да отговорите подробно а не да се криете зад Ирина и нейните галещи ушите въпроси.
Анонимен
#6 от Кочо
10 Октомври, 2019 | 03:17
Напиши отговор
Оценка: -13  +6
Нено твоето мекере Гатьо беше и ициатор за глупостта синя зона в този умрял хисаря, не виждате ли градьт все едно е чумав няма читави хора само личности на нивото на кретени, ниски заплати нерсгламентирани трудови отношения, кой нормален човек ще работи в града?
Анонимен
#7 от Мочо
10 Октомври, 2019 | 06:12
Напиши отговор
Оценка: -2  +23
Кой остава в тоз прокълнат град, всички бягат по чужбина и големите градове, заплати500 до600лв в европейския сьюз срам срам,
Анонимен
#8 от Мдааа.......
10 Октомври, 2019 | 07:08
Напиши отговор
Оценка: +17
Прочетох внимателно изявлението.Има и болка и много честност.И много усещане за неразбираемост от действията и постъпките на Нено.Аз нямам нужда да бъда агитиран.Дано повече хора разберат за какво иде реч,та после да няма " пак сме пре....баните камилчета"........
Анонимен
#9 от ну заец
10 Октомври, 2019 | 07:43
Напиши отговор
Оценка: +28
Ама Красооо, кажи Калинката кво напрай, като е от 20 години в Общинския съвет, освен да върши лични неща,да си узаконява незаконните дейсвия, да взема всички обработваеми общински земи без търг, пасища и мери, пътища и канали, за които се дават субсидий???? И понеже няма очи, за пред хората, постоянно търси ново лице, да го издига за кмет. За да му свирирят по гайдата. Найден ще се усети,но ще е късно, освен ако не направят крадлив тандем както беше с Ганевия. Единственият Пирянков ги отсвири и накара да духат супата. Дойкова също, но тя беше друга кандидатура.
Анонимен
#10 от Трън
10 Октомври, 2019 | 08:59
Напиши отговор
Оценка: -4  +18
Нено освен да пречи на калинките, за друго не става като общински съветник. Но и това е достатъчно.
Анонимен
#11 от Данъкоплатец
10 Октомври, 2019 | 09:08
Напиши отговор
Оценка: -20  +2
На иманяра не му се плаща да пречи на калинката а да направи нещо за жителите. Ама то е ясно че влизат в общината да си разиграват цирковете. Смешници и палячовци
Анонимен
#12 от до 5
10 Октомври, 2019 | 10:04
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Ще ти се отговори=
Анонимен
#13 от до Коста
10 Октомври, 2019 | 11:23
Напиши отговор
Оценка: -4  +1
Костаа, Костаа това "Й" те изяде, вземи някой учебник за първи клас и виж кога се пише, че много те издава.
Анонимен
#14 от Коч
10 Октомври, 2019 | 11:40
Напиши отговор
Оценка: +18
отговор на #6 »
Когато изричаш лъжи, поне имай смелостта да си напишеш името. Виновни за синята зона са Пенка Ганева и Пено Бойновски, хората, които в предишния мандат приеха наредбата за синята зона. д-р Александров в продължение на 6 месеца питаше, защо наредбата не се изпълнява и кога ще започне да функционира синята зона. Така че недей да прехвърляш проблемите от болната на здравата глава. Чети и се информирай, ако можеш да асимилираш информацията.
Анонимен
#15 от пак от коч
10 Октомври, 2019 | 12:12
Напиши отговор
Оценка: -1  +23
отговор на #5 »
Направи си сама изводите. Виж решенията от мандат 2011-2015, после виж мандат 2015-2019. В пърия мандат се твърдеше, че нямя да се обслужват корпоративни интереси, само че, друго не се правеше, а в следващият да виждаш решение свързано с БИ Къмпани, НОВА БИО ЕНЕРДЖИ или АГРОКОМЕРС-98. И помнете всички, че проектите за 60 милиона бяха изработени НЕ ОТ ГАНЕВА, а от предишният КМЕТ. Ганева с калинките ни остави опоскана Община без нито един проект и близо 600 хилки неразплатени фактури. Сега има изготвени проекти за 20 милиона от тоаи мандат и тази алчна пенсионерка отново е в надпреварата да се окичи с чуждите лаври.Ганева може, Ганева знае, ама КАКВО?
Анонимен
#16 от До Нено
10 Октомври, 2019 | 13:37
Напиши отговор
Оценка: -7  +3
Нено лично човек от листата на Гатьо предишната му се обади на това мекере вьзмутен от синята зона, Гатьо взе да защитава решението пьлен комфомист си е Гатя
Анонимен
#17 от До Лицемерката Ива Вълчева от Миромир
10 Октомври, 2019 | 18:33
Напиши отговор
Оценка: -1  +19
Прави сте ,лесно и е на семплата миромирка като взе пари от Георгиев на ЦК шефа и консула,върви и харчи ,раздава като майка Тереза телевизори,тонколони ,но въпроса е какво им обеща ,щом е взела пари нещо е обещала,просто не е възможно с 700 лв заплата в хотела да прави такива харчове и ако не се усеща да и кажа ,че всичко което прави в момента отвращава хората.Къде беше и какво направи до сега??? С чуждите пари е лесно!
Анонимен
#18 от точно
10 Октомври, 2019 | 21:57
Напиши отговор
Оценка: +12
Точно това издава слабия кандидат-парите! Когато няма с какво друго да впечатли избирателите-идеи и послания,тя прибягва към най лесния начин-да им купи,даде и т.н. да но с чуждите пари,а утре като влезне в общината ще реве-ами то няма пари какво да направя...
Анонимен
#19 от Истината
10 Октомври, 2019 | 22:52
Напиши отговор
Оценка: -1  +21
Отидете пред социалните и гледайте Ганева как води старците да ги орежда да взимат някакви си помощи/колко са гламави само Хисарчани,срамота да се продавате / Дойкова още неможе да й изплати заемите.....И това ли е честна КМЕТИЦА.....Защо опростиха данъците на Кощилака,, ,кой си пребра парите в джоба и хоп сега кандидат за кмет......С грамота! Цял живот в този Хисар само крадливи животинки ни оправляват! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА СТИГА СТЕ СПАЛИ СТИКА САМО КРАДЦИ ДА НИ ОПРАВЛЯВАТ.........ИСТИНКИЯ НОМЕР Е 25 ...ГОЛЯМАТА МАСА В ОБЩИНА ХИСАРЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ
Анонимен
#20 от до 19
10 Октомври, 2019 | 23:05
Напиши отговор
Оценка: -5  +5
Пич,нещо си се превъзбудил и си допуснал много правописни грешки.Да опростят данъците на Кощилака гласуваха и БСП, а един от най яростните защитници на това бе Георги Пирянков от партията на Зелените на Дойкова.Не знам за какви заеми говориш,но най голямото перо от заемите на общината са заради финансовите корекции наложени от ЕС за пречиствателната станция,която се строи пак при Пирянков.Не ми я изкарвай жертва тази Дойкова,защото това е най слабата кметица в историята на града-хубава дума за нея не съм чул.Като ще влизаш в политиката поне малко се запознай с общинските неща.
Анонимен
#21 от до 17
10 Октомври, 2019 | 23:29
Напиши отговор
Оценка: 0
Вземи смени наркотиците.....И се опитай да спиш нощно време а не да сънуваш само филми разни..
Анонимен
#22 от Набл1дател
11 Октомври, 2019 | 07:03
Напиши отговор
Оценка: -2  +23
Пирянков никога не е бил член на Партията на зелените и не е бил неин говорител, позицията на Партията на зелените е била категорично против домогванията на г-н Кощилаков и сие което е видно и от протоколите на ОбС. Инж. П. Дойкова обжалва решението, съдът го уважи, а кой го върна за преразглеждане в ОбС питайте г-жа Вълчева, П. Шапков, Калинката и Бойко Г. На инж П. Дойкова и благодарете че от нищото направи проекти за над 20милиона лв. и осигури финансиране за 19000000лв. което в момента се изпълнява и е съблазително за повечето от кандитат кметовете които каил хабер си нямат от това.
Анонимен
#23 от НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
11 Октомври, 2019 | 08:44
Напиши отговор
Оценка: +22
БОЙКОТ НА ГАНЕВА И НАЙДЕН И КАЛИНКИТЕ УМИРАТ !
Анонимен
#24 от of 22
11 Октомври, 2019 | 09:32
Напиши отговор
Оценка: -3  +14
Точно така 22! Тези спечелени проекти са влезли в главата на .част от кандидатите и боси ходят по земята, но кметове искат да станат, само и само да ги изядат и да се окичат после със слава. Султанов няма да краде, всеки го знае, затова всеки го критикува, , че не е достоен за кмет.
Анонимен
#25 от до 22
11 Октомври, 2019 | 17:28
Напиши отговор
Оценка: +4
Какво си ми е захвалил тази жена Дойкова -най слабия кмет.Дори г-н Султанов каза в интервю,че кандидатурата и за втори мандат е несериознa!
Анонимен
#26 от Хахах
11 Октомври, 2019 | 18:59
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
отговор на #25 »
Кой беше Гатьо, че да казва коя кандидатура е подходяща??? Иначе спор няма, че е слаб мандата.
Анонимен
#27 от Невена Иванова
12 Октомври, 2019 | 09:50
Напиши отговор
Оценка: -3  +9
Нямаш човещина да се сетиш, че 20 години вече паркираната ти кола на средата на тротоара принуждава на половин Хисаря майките с детски колички да излизат на пътя, за да я заобикалят ама си общински съветник. Да кажем, че нямаш жена и деца като някой сегашен управител добре ама имаш. Ама и те не се сещат. Тоест цялата ти фамилия няма капацитета да види, че за дето те мързи да минеш 5 метра да се натовариш, майките се бухат през бордюрите. Много хубаво се грижиш за хората. Асфалтира си улицата от вкъщи до работата. Велик принос за града.
Анонимен
#28 от До Невена
12 Октомври, 2019 | 11:13
Напиши отговор
Оценка: -4  +9
Не само това ами продава ябълки и риба без касов апарат и крие данъци и работи без трудови договори
Анонимен
#29 от пак до Невена
13 Октомври, 2019 | 11:05
Напиши отговор
Оценка: -2  +3
Не само това ами аз съм го виждал да купува гласове с ябълки. Онези калинките ходят и раздават по 100лв , а пък нено се мъчи с ябълки да спечели изборите.
Анонимен
#30 от пак до Невена
13 Октомври, 2019 | 17:07
Напиши отговор
Оценка: +10
отговор на #27 »
Аз пък знам, че калинките чрез подставени лица очертават няколко хиляди декара несъшествуващи домати, уж засяти из землището на Момина Баня. За да докажат добив на домати, карат силаж в с. Чернозем в Биоцентралата и фактурират домати.В най-скоро време ДАНС заедно с румънката ще ги разпартушини. Незнам как му се връзват на тази калинка проверяващи и онзи баровец Рогачев.
Анонимен
#31 от До Кочо
15 Октомври, 2019 | 15:33
Напиши отговор
Оценка: +7
Кочо относно синята зона бъркаш. Инициатор на това недоразумение беше Нено Жутев, даже ходиха на обмяна на опит, потрошиха част от вашите пари от данъци. Ако госпожата стане пак кмет , ще си го получим отново с някаква друга измислица за пари.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.