ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИНЖ. НЕНКО КОСТОВ – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Автор: Няма коментари Сподели:

Уважаеми граждани на община Хисаря,

    Аз съм човек, който винаги говори пред вас искрено. Бях общински съветник  четири години. Поисках да вляза във властта, за да разбера как се управлява една община, как се вземат решения от избрани свободно хора, как се харчат общинските пари. Разбрах всичко, но аз и още пет човека, които често, но не винаги гласувахме заедно, не можахме да победим групата на ГЕРБ с пет съветници, на БСП с четири съветници, на „Коалиция за Хисар” с двама съветници.

     Сега отново искам да стана съветник. Не за да печеля, не за да търся облаги за себе си, а за да накарам останалите в Общинския съвет да мислят разумно за обществените интереси. Влязох в листата на Гатьо Султанов. Този човек е амбициозен малко повече, устремен напред , но не е крадец, не е вкарвал докладни в полза на лично облагодетелстване, не е вземал никакви общински имоти и не е служил на чужди интереси. Постарал се е да се образова, знае три чужди езици, секретар е на Социалстическа партия „Български път” в България, има честни намерения и не иска да стане кмет, за да краде от европейските проекти. Така прецених, така направих , защото съм честен пред себе си, пред общинските съветници и пред обществото.

     Уважаеми граждани на община Хисаря, погледнете кандидатите за кметове! Хубаво ги огледайте! И като им прецените качествата, ще разберете, че аз съм прав. Тръгнали сме да правим предизборна агитация сами, без помощта на партии и правителство, както става при други партии. Нямаме съветници как да говорим, как да се обличаме, какви речи да държим, нямаме голям екип като БСП, нямаме хора от Областни съвети и Национални съвети да вървят с нас, за да ни подкрепят и вдъхновяват. Нямаме билбордове, нямаме снимки по телевизии, нямаме  изявления всеки ден.  Имаме само една надежда, че ще бъдем разбрани. Искаме и вие да разберете, че част от тези, които искат властта,  я искат, защото има още много за крадене. А знаете, че общинската администрация изпълнява решенията на Общинския съвет. От съветниците зависи законно ли ще върви живота в общината. Колкото повече сме съветниците с кандидат –кмет Гатьо Султанов, толкова повече ще можем да спираме незаконните действия, които дават  възможност за присвояване на пари. А ако гласувате за г-н Султанов, това ще улесни работата ни на хора, избрани с вашия глас.

     Знам, че ще минат и тези избори и след тях ще останат в пространството много обиди, много лоши думи. И ако не ни повярвате на нас, номер 25, пак ще се питате дали не сгрешихте на 27 октомври и дали не отбелязахте грешен номер. Не си задавайте този въпрос на следващия ден след изборите! Аз съм тук и колкото съм голям, толкова голяма е думата ми, че ще ви служим чисто, честно, без далавери, без измами, без да помагаме на несъвестните  общински съветници и без да подкрепяме крадливи фирми!  Отбележете №25  и честността с големи стъпки влиза в общината!Image title

            МАЛКО БЯХМЕ, ОБАЧЕ СПРЯХМЕ РАЗГРАБВАНЕТО!

                             WWW.TRAKIAWORLD.COM         Тракийски Cвят

Предишна статия

Миролюба Бенатова в „Гласът на шофьора”: Медицински реалности

Следваща статия

Путин получи сърце от 200 души, повишение на заплатата и кит в Темза за ЧРД…

Други интересни