НА КОГО Е СТОПАНСКИЯ ДВОР В СТАРО ЖЕЛЕЗАРЕ?

19 Февруари, 2018
45 коментара

От годишното отчетно - изборно събрание на кооперация „Прогрес” в Старо Железаре става ясно, че от страх да не нахлуят селяни в салона, организаторите са извикали охранителна фирма „ТИТАНИУМ”. 

Image title

 Засегнати, че не са пуснати в салона, затова, че нямат пълномощни от починалите си родители, млади хора, недоволни от бъркотията, викат полиция, та така на площада се срещат охранителите и полицаите. А вътре са били две десетки хора, които са имали картончета, че имат право да присъстват на това отчетно събрание и да представляват и останалите с пълномощни за десетина човека. Едното от тях е било подписано от кмета на Черничево, а други две от кмета на Старо Железаре. Така присъстващите вътре се водят около 70 човека. Кооперацията не е провеждала няколко години такова събрание и целта му е била да бъде свален председателя Никола Пирянков и да бъде избран нов председател. 

Водещ на събранието е бил адвокат Данчо Дамбулев, а протоколчик – Нанко Шейретов – началник общинска служба „Земеделие” в община Хисаря. В следваща статия ще ви поднесем факти и цифри за финансовото състояние на кооперацията. 

- А защо не са разнищили въпроса за стопанския двор на кооперацията? – пита Николай Богойски от Старо Железаре. Нямаше да повдигаме въпроса, ако не се отнасяше до имоти на старожелезарската кооперация.

 Ето за какво става дума. Николай Богойски не е пуснат на събранието, тъй като кметът Илия Тонов не му е заверил пълномощно, но разказа пред нас:

- Преди няколко години кооперация „ПРОГРЕС” ми даде стопанския двор срещу поддръжка. Заварих порутени сгради, всичко с боклуци, аз го възстанових и го направих приличен за ползване. Занивам се с билки и имам вложени доста инвестиции там. Подписваме договор за покупко- продажба с кооперацията. Отиваме да уреждаме договора и се оказва, че има изваден констативен нотариален акт от кооперация „АГРОКОМЕРС 98” с председател Атанас Куковски. 

 Председателят Никола Пирянков се натъква на факта, че кооперация „Прогрес” вече не е собственик на стопанския двор. Оказва се, че „АГРОКОМЕРС 98” има констативен нотариален акт, оформен от помощника на нотариус Бистра Тонева, която кой знае защо на 27 август 2012 година я няма в кантората, и документът е подписан от Виктор Боев - нотариус по заместване. 

 В нотариалния акт пише, че нотариусът признава „Агрокомерс 98” с председател и законен представител Атанас Петров Куковски за изключителен собственик по силата на продължило повече от десет години давностно владение на следния недвижим имот: 

 масивна стопанска сграда „Хамбар” с площ 541 кв. м., метален навес със застроена площ 254 кв. м., навес дървени подпори със застроена площ от 793 кв.м.

В кантората при издаването на нотариалния акт свидетели са били Илиян Боруков – шофьор в „Агрокомерс 98”, Стояна Машева и тракторист от фирмата. 

 Истрията не свършва до тук. С нотариалния акт „АГРОКОМЕРС 98” отиват в Министерството на земеделието, правят искане и купуват държавната земя от 6 дка и 220 кв. м. в Старо Железаре. 

 За да объркат напълно нещата, хората на „АГРОКОМЕРС 98” са участници в едно гражданско дело с “Екотурс Старосел”. Това е фирма на Соня Нешева Тодорова,съпруга на Минчо Тодоров-кандидат за кмет на Старосел от "Коалиция за Хисар", създадена на 2 януари 2016 година. В това дело „Екотурс Старосел” в исковата молба твърди, че има договор за наем, забележете, за същите имоти - три склада и земята от 6 дка и 200 кв. м. 

Имотите трябвало да бъдат предадени до 24 април 2017 година. „АГРОКСОМЕРС 98” изцяло признава предявения иск и кооперацията е осъдена да предаде на „Екотурс Старосел” тези имоти и да плати разноските по делото.

Решението е 3633 на Районен съд Пловдив. Учуден и объркан от наученото, чрез адвокат Ивайло Вражилов, председателят на кооперация „ПРОГРЕС” - Никола Пирянков пуска искова молба срещу кооперация „АГРОКОМЕРС 98” . В нея той обяснява, че след придобиване на имотите, съгласно трите договора за прехвърляне на собственост върху недвижим имот, сключен с общото събрание на правоимащите на заличеното ТКЗС „Българо-кубинска дружба”, от 5 януари 1995 година кооперация „Прогрес”е собственик и ги ВЛАДЕЕ НЕПРЕКЪСНАТО. 

 До 2009 година ги стопанисва лично, а после ги дава под наем, в това число и на „АГРОКОМЕРС 98”. С тях договорът е сключен на 1 януари 2011 година за три години и изтича на 1 януари 2014 година. 

 Започва дело в съда, с което Никола Пирянков иска да се обяви за нищожен констативния нотариален акт и да върне стопанския двор на член - кооператорите на Старо Железаре.

 Следват заседания след заседания и винаги се намират уважителни причини „АГРОКОМЕРС 98” , представлявана от адвокат Данчо Дамбулев, да отлага заседанията и съдът да не взема решение. 

Така се стига до събота 17 февруари 2018 година, когато се провежда годишно-отчетно  събрание , на което трябва да бъде сменен Кольо Пирянков,  идват и двама представители на „АГРОКОМЕРС 98”със заверени пълномощни. Това са Петко Кисьов и Стоян Бонев. 

                               Заключението: 

 Има ли връзка между исковата молба на Никола Пирянков - вече бивш председател на кооперация „Прогрес” срещу констативния нотариален акт на „АГРОКОМЕРС 98” и свиканото отчетно - изборно събрание на 17 февруари? 

 Има ли връзка свалянето на Никола Пирянков с присъствието на пълномощниците на „АГРОКОМЕРС 98”?Защо изведнъж някои хора се сещат, че години не е правено събрание на кооперацията и че на него могат да свалят Никола Пирянков? 

Така и правят. Избират нов председател и той се казва Николай Мустаков. Името му се свързва с фирма „СОЛАР НЕТ”.

Този човек е първи братовчед на бащата на общинския съветник и председател на Местната инициативна група – Мария Мустакова. 

 Имаме въпроси към новия председател г-н Мустаков: 

- Смятате ли да потърсите имотите на кооперация “ПРОГРЕС”, която вече ръководите, или ще оттеглите от съда исковата молба, подадена от сваления председател? 

- Ще загубят ли старожелезарските стопани това, което по право им принадлежи, но е отнето с констативен нотариален акт със свидетели? 

- Какво може да накара един преуспяващ бизнесмен да застане начело на фалирала кооперация със 350 хил.лв задължения към НАП и НОИ? 

 А към читателите се обръщаме да си следят имотите, за да не се окаже някой ден, че нивите не са тяхна собственост.

                                                                                    ТРАКИЙСКИ СВЯТ - IMPERATORA

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Разярен Старожелезарец
19 Февруари, 2018 | 23:04
Напиши отговор
Оценка: +30
Вчера някъде прочетох: Падна главата на председателя на Старожелезарската кооперация-Никола Пирянков!!Въпреки големите задължения кооперацията не беше заличена,а беше избран нов председател-Мустаков!!Сега разбрах защо гонят Пирянков и слагат Мустаков.За да може новият председател-слуга да оттегли от съда исковата молба на Кольо срещу фалшивия нотариален акт на Калинките.Затова вътре в залата е имало 10 човека+ Кисето и Киселкото с пълномощните на членовете заверени от селски кметове.Вътре са гласували каквото си искат.Тези алчни копелета се не наядоха.
Анонимен
#2 от Вълко Сакутов
20 Февруари, 2018 | 08:28
Напиши отговор
Оценка: -19  +3
Киселото и Кисето пак надхитриха бай Неч с тия хора легално не става не го ли разбра господин Костов толкова са лесни за отстраняване един ден охрана в годината ха ха ха
Анонимен
#3 от друг старожелезарец
20 Февруари, 2018 | 09:37
Напиши отговор
Оценка: -12  +16
Вие да не си мислите, че Кольо пъкалката не е знаел какво се върши? Я го попитайте как след като стана председател на фалиралата днес кооперация си накупи апартаментите. И кой я фалира? И само Калинките ли са виновни? В Старото се прави на беден и честен с един умрял опел. Как така другите кооперации си работят само нашата фалира. Бачо ви Кольо отдавна си бара безнаказано, но накрая попадна на хора като калинките да го довършат. Бай ви Кольо така ликвидира и сливите, и ябълките и лозята, и всичко до което се добра. Достоен партиен работник. Всички помним как навремето се изкупуваха сливите и как се определяха цените. Как се изнудваха хората от Рахов и от един починал вече кмет да си продават лозята по 180 лв. декара.Сегашното кметче и то е дилър на имоти, заедно с Тачката. Старо Железаре отдавна е разграден двор. Поръчково събрание с делегати изкуфели дъртаци, които хал хабер си нямат за какво са ги събрали в залата и всичко е оk. Плоскнагласена история. Мустаковите са си продажници не от сега, тях не ги мислете. Викайте Ахчиева! Кооперацията дължи пари на толкова много народ, че все ще се намери някой да я обяви в несъстоятелност.
Анонимен
#4 от 0337
20 Февруари, 2018 | 10:08
Напиши отговор
Оценка: +20
В коментар номер 2 пак някой противник на Ненко Костов мисли, че той се занимава с лични неща. Няма нищо лично в това, което е написано. А Ненковата е лесна. Има всичко, за да си вземе жената и детето и да отиде в която част на света иска. Само че, Вълко, да не се огледаш някой ден и да видиш, че нивите ти са присвоени от други хора. Я иди ги провери!
Анонимен
#5 от Оракула от делфи
20 Февруари, 2018 | 11:12
Напиши отговор
Оценка: +21
Аналогичен случай на този грабеж на държавно имущество ,имаме във Старосел със същите тези хора, замесени в схема за присвояване, същия адвокат Дамбулев и същите лица от Агрокомерс-98. Със пълномощни от различни лица ,заверени от селските кметове , неясно как ,се явяват същите тези 4 лица ,и гласуват създаването на водно здружение ,което подчинява водните запаси на Община Хисара под тяхен контрол. Със помоща на заверките на тогавашния кмет на Старосел се осъществява тази нагла измама . Колко още, има да пишем , и интересно защо, никой от Прокуратурата не иска да се сезира...
Анонимен
#6 от Данчо ¶¥тката
20 Февруари, 2018 | 11:28
Напиши отговор
Оценка: -18  +8
Калинкинте са най-великите, за това ще им служа до гроб!
Анонимен
#7 от селянин
20 Февруари, 2018 | 13:00
Напиши отговор
Оценка: -2  +15
През 2000 година Никола Пирянков го махнаха от председател и сложиха един от Пловдив. Тогава този от Пловдив я свърши каквато я свърши, затова е така днес.
Анонимен
#8 от певица
20 Февруари, 2018 | 13:11
Напиши отговор
Оценка: -2  +16
Ало, другият железарец, що не викаш ти Ахчиева? Хитрец си ти! И като си ги знаел тези работи защо не дойде на събранието, па да станеш и да ги изплюеш? Такива дето викат след като кучето отмине, знаеш как се казват. Добре, че си мислиш, че не знам кой си.
Анонимен
#9 от Ангел Данчевски
20 Февруари, 2018 | 13:55
Напиши отговор
Оценка: -1  +18
И киселото и Кисето и калинката неграмотни посредствени алчни нагли местни велможи
Анонимен
#10 от Въпрос към ПРОКУРАТА !!!
20 Февруари, 2018 | 16:56
Напиши отговор
Оценка: +17
Как така Iлiян Боруков е бiл шофьор прi Калiнката като всiчкi знаем,че работеше по това време в БКС-Хiсаря...????? Тезi са толкова леснi за попiляване,че просто нямам думi...
Анонимен
#11 от До Г-н Делибосов-председател на Кооперацията в село Черничево
20 Февруари, 2018 | 17:12
Напиши отговор
Оценка: +16
Г-н Делибосов, моля идете до служба вписвания и проверете в публичните регистри собствеността на ЗК,за да не се окаже че калинките начело с кмета и Данчо-метала са изфабрикували някоя КОНСТАТИВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонимен
#12 от Оракула от Делфи
20 Февруари, 2018 | 17:30
Напиши отговор
Оценка: +17
Най-големия отличник от селските кметове бил" финасиста" Богдан, тракториста-кмет със 600 заверки, много ми е интересно ,кога ще гръмне и Черничевската кооперация със събранние организирано от Дамбулев и групировката гласуващи с пълномощни от умрели Черничевски жители...
Анонимен
#13 от Лаврентий Берия
20 Февруари, 2018 | 20:02
Напиши отговор
Оценка: +16
Другарят Сталин казваше:Има човек,има проблем....Няма човек,няма проблем.! Дааа...Някой 70-годшен тежко болен авджия,на който са му откраднали земята, няма да издържи психически и ще се “открие ловния сезон на инсекти“....Или.....Все някой ще прежали 5000 лв....Толкова в момента струва да се наеме в Столипиново някой умрял от глад психясъл “джихадист“.....И проблемите ще се решат от раз.....
Анонимен
#14 от Минко марински
20 Февруари, 2018 | 20:38
Напиши отговор
Оценка: +13
Въпрос на време е калинките да бъдат избити много хора измамиха ще си платят с кръв
Анонимен
#15 от Десислава
20 Февруари, 2018 | 20:42
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Имат деца тези отрепки и там може да се удари
Анонимен
#16 от Адвокатската колегия
20 Февруари, 2018 | 21:52
Напиши отговор
Оценка: +15
А бе този адвокат Йордан Данбулев що за човек е този? Колко итереси продаде на клиенти? Няма ли кой да сезира етичната комисия или адвокатската колегия.Как може да представлява Агрокомерс-98 срещу исковата молба на Кооперация-Прогрес и да води събранието за сваляне на председателя и. Още повече да размахва и договор между него и охранителната фирма "Титаниум" и да стои на вратата да проверява лично личните карти на член кооператорите.Трябва да се сезира адвокатската колегия и да му се отнемат правата на този долен продавач на итересите на клиентите си.Знаем и за други такива случки от негова страна за хора продадени от него без да подозират отношения с другата страна.Мисля, че е настъпил момента да му се "резне зелката" с една обстойна жалба.
Анонимен
#17 от Не искам да повярвам
20 Февруари, 2018 | 22:26
Напиши отговор
Оценка: -3  +19
Не искам да повярвам.Какво им става на Хората,къде отидоха ценностите.Онзи ден пред читалището Илия Тонов ме излъга, като ме гледаше в очите и ме уверяваше, че не е заверявал пълномощни на кисето и киселкото. Илия на тебе ти вярвах без съмнение. Май цялата ви партия е изпълнена с лъжци приличащи на калинките. Като започна от Пено, после Пенка Рахова, видях и Мария Мустакова, язък и за Пенчо, които толкова уважавах,за Минка не искам да говоря,сал един Митко ви остана.
Анонимен
#18 от да
21 Февруари, 2018 | 09:01
Напиши отговор
Оценка: +17
Добре де, какво само пишем, та пишем! Авторт на тази статия , който се е подписал с псевдоним, но ясно, че е Ненко Видолов Костов, да вземе да и сложи отгоре една думичка СИГНАЛ и да я изпрати в прокуратурата. Нека да видим тогава. Така си пишем, този сайт я го чете някой освен нас, я не и работата си отича в канала. Хубаво си описал всичко, вземи го изпрати. Сега ще каже някой, изпрати го ти. Изпрати го, но нито сме запознати с документите, случая едва сега става известен, а Ненко е систематизирал всичко, остава да го сложи един плик и да отиде по предназначение. Та ако ще и статията да разпечати и да я изпрати. Тогава да го види и този Мустаков, как ще си оттегли жалбата ако вече не го е направил. И да го е направил, трябва после да обясни защо е направил такъв скъп подарък на своите благодетели. Или пак ще ни е страх от отмъщение.
Анонимен
#19 от кой
21 Февруари, 2018 | 09:11
Напиши отговор
Оценка: -4  +14
отговор на #17 »
Кой е тоя Митко? Да не би да е кандидата за кмет? Щом се съгласи да стане мюре, за да изберат Ганева за кмет, какво ми го хвалите? Къде му е достойнството, къде му е честността? На всички беше ясно, че това е ход, съгласуван предварително с Пено, Пена, Калинките и всички останали по веригата. Бяха въвлечени всички "честни" хора да участват в една псевдопредизборна кампания, а те днес са общински съветници и на други разни синекурни места. Разни Иви, Марийки, Рахови(майка и дете) и други разни екземпляри. Е, Митко завалията дали е получил нещо не се знае, но поне Дойкова не може да го бара, щото веднага ще излезе политически репресиран. На Нелчето, кой знае какво са му обещали? Я директор на гимназията, я нещо по-топло. Ще видим. Това им е била цената. В БСП Хисаря може да има и някой честен човек, но явно е в много дълбока нелегалност и никой не го познава.Сал един Николай Марковски засега се показава достоен човек и Пено си блъска сигурно кратуната, що го турих тоя като сегънкана не слуша.
Анонимен
#21 от Ами сега Корнелийке?
21 Февруари, 2018 | 12:04
Напиши отговор
Оценка: -3  +9
Сигурно горе пише за Димитър Кацарски, а не за съветника Митко. Но днес стана интересно. В Народното събрание отстраниха от заместник- председателското място от БСП - Жаблянов, затова , че не зачете загиналите при комунизма и каза, че Народният съд била неизбежна необходимост. Имало било и в другите страни на Европа такъв съд - пише един читател. Ама там нито си избиха регентите, нито министрите си разстреляха, нито интелектуалците си унищожиха. А у нас точно това направиха, за да слязат от шумите голтаците и да ни поведат към пропастта. И да знаете,в София знаят какви ги върши БСП в Хисаря.
Анонимен
#22 от Тано!
21 Февруари, 2018 | 12:11
Напиши отговор
Оценка: +8
Цялата работа стана, че Общинският съвет трябваше да разреши да се направят подробни устройствени планове на един човек и те да минат през общински имоти. Бай Неч защити интересите на общината и гласува против. Даже Иван Иванов от залата го подкрепи.
Анонимен
#23 от и какво сега
21 Февруари, 2018 | 13:33
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
отговор на #21 »
Най-смешното е, че едни комунисти гласуваха против друг комунист. Много интересно ще се получи ако се преброят комунистите отляво, отдесно и в центъра. Въобще не е ясно кои ще излязат в повече. А историята трябва да се чете и да се запомня. Защото е казано, помнете уроците на историята. Там парадоксите са най-трагични. Николапетковистите първи гласуват да има Народен съд, защото така са разпоредили от Съюзническата комисия, а после те самите са едни от първите жертви на този съд. И друг парадокс, наистина има със сигурност много избити интелектуалци, но чак всички е пресилено,обаче да се отрича, че всички са невинни е срамота.Нека си спомним колко са избитите невинни преди Девети. Парадокса е в това, че Народните съдилища се създават за да бъдат съдени съюзниците на Хитлер, а те са и осъдени, а днес именно наследниците на съюзниците на Хитлер, който почти ликвидира демокрациите в Европа се позовават именно на същата Европа. Да сте обърнали внимание, някой да е взел отношение по въпроса отвън. Хората много добре знаят колко са избитите извън осъдените и в техните демократични държави, в които дори и съветска власт не е имало никога. А това за пропастта е вярно, само че с днешна дата. Голтаците станаха чорбаджии и ни блъснаха в пропастта. Справка: местните чорбаджии!
Анонимен
#24 от уточнявам
21 Февруари, 2018 | 14:39
Напиши отговор
Оценка: +11
отговор на #22 »
Тази фирма иска да направи ПУП, ПРЗ на чужди имоти-Общински, а не да минава през Общински. Срамна работа.Без да е собственик му разрешиха да прави ПУП,сигурно са му гарантирали, че после той ще ги закупи от Общината.Решението беше взето почти единодушно с 1 против.Това са нашите старейшени.Има много за разказване.
Анонимен
#25 от МИ7
21 Февруари, 2018 | 14:46
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
отговор на #18 »
Данс и Зам Окр Прокурор редовно четат сайта. Да се самосезират.Ако искат
Анонимен
#26 от синоптик
21 Февруари, 2018 | 16:01
Напиши отговор
Оценка: -1  +15
Със сигурност единият го е прочел. Минусчето е показателно.Ма какво лошо има, едно време Цацаров редовно се самосезираше от медиите, я вижте докъде стигна.Следвайте примера.
Анонимен
#27 от Ангел Данчевски
21 Февруари, 2018 | 21:44
Напиши отговор
Оценка: +1
Народа е мърша да го мачкат калинките след като са се примирили мачкат Наско
Анонимен
#28 от Земетресение разлюля Калояново
22 Февруари, 2018 | 02:49
Напиши отговор
Оценка: +9
Земята се залюля вертикално. Диванът, на който спя се измести. Вратите на гардероба се отвориха. Отвори се и вратата на стаята ми. Прозорците зазвъняха. Полюлеят се завъртя. "Оле, Боже" - казах и погледнах към часовника на телевизора. Беше 1 часа и 40 минути. Помъчих да стана, но ми се въртеше свят. Сърцето ми щеше да изскочи. Сякаш се люлееше, както се люлееше земята. Облякох едно палто и слязох от втория етаж на двора. Кучето ми ревеше като дете. Съседското силно лаеше. Нищо не ми оставаше, освен да кажа:" Благодаря ти, боже, че спаси живота ми!"Дано съмне по- скоро!
Анонимен
#29 от Майка
22 Февруари, 2018 | 10:24
Напиши отговор
Оценка: -3  +21
Къде учиха тези деца,коя майка ги гледа,кой баща ги възпитава та така постъпват с нас????Крадат ни за това, че като нямаха пари им работихме без заплати та да наемат.Помагах ме им да тръгнат децата та да дойде време да се подиграват с нас.За жълти стотинки ни ползват земята и карат джипове на наш гръб ходят по острови и сафарита, та стигнаха до там и стопанския ни двор да откраднат,но ние ги научихме така защото им работехме без пари.Как се не наядохте бе през колко трупа минахте???
Анонимен
#30 от Минчо Дюлгярски
22 Февруари, 2018 | 11:11
Напиши отговор
Оценка: -4  +15
Наско Кисне кисело няма да си похарчите парите ще ви затрият родовете до крак дяволски изчадия
Анонимен
#31 от до майка
22 Февруари, 2018 | 14:58
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
отговор на #29 »
Вие сте си виновни! Да не са само те арендатори?
Анонимен
#32 от От Айрене
22 Февруари, 2018 | 15:08
Напиши отговор
Оценка: +16
Оракула от Мътеница какво се изказа? Смелост Коста, смелост! Смелост, смелост, ама само на думи. Ще громим врага, ама друг път, каза тати! Сегънкана с София сме в коалиция и затуй мълчим и на местна почва. В Хисара коалицията е доста по-широка. Тука е и БСП с благословията на Корни. Управляваме смело и дружно водим общинъта към нови светли връове. Хвалъ на такъви коалции, месни и посни! Тва е! За едни може да са посни, но за когото трябва са месни.Амин!
Анонимен
#34 от Рада Попова
23 Февруари, 2018 | 09:31
Напиши отговор
Оценка: -4  +25
От кой джинс си бе калинка.Какво семейство те изгледа,каква майка.Имотите до плажа ни окраде,Бочев ти прекрати делото.На зет ти апартамента открадна.На Гога Велев и наследници нивата открадна ,на Коста стаменов земите в черничево открадна сега и за Стопанския двор на Старо Железаре разбрахме.Какво ли ще разберем за тебе още.Нищо не може да ни учуди вече.В най скоро време ще се наядеш убаво с ниви и имоти.
Анонимен
#35 от Мустаков
23 Февруари, 2018 | 16:52
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Калинката имал 3 хиляди декара купена лична земя.Знам че кооперацията в старо железаре от 900 човека са останали 290 живи. На колко ли наследници живеещи в градовете нехаещи за земите на дедите си е заминала с констативки?
Анонимен
#36 от vvvv
23 Февруари, 2018 | 19:44
Напиши отговор
Оценка: -1  +16
Кметчето на Старо Железаре всеки ден се оплаква от калинките най -вече киселото и кисето.че много го тормозели.Науче се и той да лавира.Добре се чувства само подсмърчва около тях явно и той има някакви облаги.Апартаментчето в Пловдив трябва да се изплаща.
Анонимен
#37 от сота
23 Февруари, 2018 | 21:01
Напиши отговор
Оценка: +15
чета коментариите и стигам до извода че независимата прокуратура и следсвие са на заплата при Калинките ами нека го кажем на глас
Анонимен
#38 от анко
23 Февруари, 2018 | 21:47
Напиши отговор
Оценка: +12
Абе, вие го изкарахте като дон Корлеоне тоз Атанас Калинката. Следствие, прокуратура, пълни глупости. Някой да е подал истински сигнал вместо да плюе анонимно. Това киселярци, уж много ербап, пък половината прекарани от едно джудже.
Анонимен
#39 от Лаловски
24 Февруари, 2018 | 08:01
Напиши отговор
Оценка: +11
Хората си мислят че калинката командва града и се изпускат да му правят незаконни услуги.Не подозират че утре някои ще им търси отговорност.Мислят че калинката ще ги оправя.Въпрос на време е пирамидата да се срути. Само че шефа ще избяга а слугите ще оберат парсата.
Анонимен
#40 от член кооператор
24 Февруари, 2018 | 08:23
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
така направили калинките, извадили си фалшив нотариален акт и изгонили Никола пирянков след като пуснал жалба, защото им обещал на калинките този мошеник, Пирянков, да им го продаде за 10 хиляди, а после им поискал 30 000.Ще се подиграва той с тях-ТОЗИ МОШЕНИК.!!! А сега да видим кво ще направи?
Анонимен
#41 от КАК СТАНА ТАЗИ РАБОТА
24 Февруари, 2018 | 19:43
Напиши отговор
Оценка: +12
А как е купила "Агрокомерс 98" земята в стопанския двор, върху която са построени складовете от Министерството на земеделието? Как се уреди тази работа, на търг ли се яви?
Анонимен
#42 от :) Плячка ги
24 Февруари, 2018 | 21:27
Напиши отговор
Оценка: +13
Та то цяло Кисилери изпляка и Кисилерци се чешат под мустак па мани другото и каква рента взимат смях голям
Анонимен
#43 от Нк
25 Февруари, 2018 | 20:43
Напиши отговор
Оценка: -5  +1
Убедих се ,че Костов е много елементарен.
Анонимен
#44 от княз
25 Февруари, 2018 | 21:05
Напиши отговор
Оценка: +6
целта е бившето селскостопанско летище нали искат всички земи отсам марица .....замислете се
Анонимен
#45 от Н Мустаков
25 Февруари, 2018 | 23:51
Напиши отговор
Оценка: +10
Като нов председател на ЗК-Прогрес ОБЕЩАВАМ, че ще уведомя прокуратурата и съда за кражбата на летището на Старо Железаре от фирма ТЕЛЕСИС-ООД гр Пазарджик, която на 27.08.2012 с помоща на нотариус Неделка Хаджиставрева-Стойковав гр Пловдив с поправка на НОТ акт 107 том 1 номер 1530 вписан с вх.ном. 9609 от 07,05.2012, акт ном. 129 том 26 дело ном.4556/12 на АгВп при ПРС е извършена поправка на 31 ред, като след израза НТП летище се добавя текста и"писта за излитане и кацане".Също така и за Констативния Нотариален АКТ на Агрокомерс-98 с председател А.Куковски с които са придобили незаконно Стопанския двор запад.Заклевам се пред всички член кооператори, ако излъжа нека бъда линчуван от всички тях.
Анонимен
#46 от Matematik
26 Февруари, 2018 | 00:24
Напиши отговор
Оценка: +7
На калинките констативката е от 27.08.2012 при НОТ. Бистра Тонева и на ТЕЛЕСИС-ООД поправката е от 27.08.2012 обаче при НОТ.Неделка Стойкова.Всеки си има Нотариус.Все ми се струва че един адвокат е работил много на 27.08.2012.
Анонимен
#47 от кооператор
26 Февруари, 2018 | 10:59
Напиши отговор
Оценка: +6
отговор на #45 »
Този Мустаков ако направи това което е обещал ще си махна главата, овен ако не са измислили как да топкат топката за пред бабите в селото.Хи хи хи.тези алчни калинки на никои не дават една коричка хляб.Искат да унищожат и Николай с билките че се труди честно.Щом и брат му не може да му помогне че е полицай вече се оказах от държавата.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.