Коментар на читател!

31 Октомври, 2015
1 коментар

Ама не знаете ли?

В центъра, до тотото,където имаше останки от антична сграда, 2 века след като аз съм бил император, там била изградена луксозна за времето 4 век административна сграда.

В нея е кипял усилен живот , живеели и работили хора , които имали други ценности и възгледи . 

Няколко пъти била опожарявана до основи, но след това винаги се намирали хора да я възстановят, докато дошла османската империя, тогава тя била забравена.

По наше време едни археолози я разкрили и обявили за паметник на културата, разкрили основите, позачистили ги и оставили да чакат по-добри времена.

Тогава дошъл демократа, сега реформатор, парадиращ с властта и че за него няма невъзможни неща.

Изпрати археолози от София, обявиха, че няма нищо ценно, нахлу с багерите и изрина всичко, което природата не можа да унищожи 3000 години.

Тука ще се строй къща. Стойте надалеч, че човека бил от високо ниво и ставало лошо. Така заплаши Хисарския Индиана Джонс.

                                                           http://trakiaworld.com

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от Оракула от Делфи
01 Ноември, 2015 | 00:27
Напиши отговор
Оценка: +2
Това е дело , на този, който нарече двама почтени граждани ,на град Хисаря "криминални елементи" ,човекът е пил много кафета с управляващите и си помислил, че ще управлява с тях цял живот, и че му осигурят , музея на Община Хисаря за семейна реликва ,ала истината е една , ще има предложение за избор със конкурс на нов директор на археологията в Хисаря. Археологията не е наследствен, монархичен , феномен в Община Хисаря. Археологията във Хисаря е един посредствен фарс във Българския" Помпей".
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.