КОЙ ЗАГРАБВА ЗЕМИ?

14 Декември, 2015
14 коментара


                            КОЙ  ЗАГРАБВА ЗЕМИ?

На събранието в Момина баня г-н Паспалски прочете пред 75 човека какво е станало със земите му. 

Без негово  съгласие се ползват земи през последните две години  -  2014 година и 2015.

Имот 043061 се е използвал от Копчо Иванов Копчев.

Имот 043061 пак се използвал от същия Копчо Копчев за тази година – 2015.

Имот 025450 е стопанисван за 2014 и 2015 от Земеделска кооперация – Момина баня.

Имот 139343 е използвана през 2014 и 2015 година от Атанас Иванов Камбурски.

Имот 109071 през 2014 година е в ръцете на Стоян Колев Бонев.

Имот 103208  през 2014 е обработван от Михаела Иванова Борукова. Същият имот за 2015 е обработван от Димитър Иванов Корджаков.

   Преди пет години е починал бащата на г-н Паспалски. Преди това баща му е подписал договор не се знае за колко години за други земи, не за тези, цитирани по- горе. 

Цитираните земи са заграбени, защото те не са дадени на Земеделската кооперация в Момина баня. Никой до сега не е потърсил наследника да преподпише договора за бащините му земи. 

Хората, които ползват изброените земи, изобщо не са познати на г-н Паспалски и той не е подписвал договори с тях.

Адвокат Беев обясни, че при такива случаи, когато земята е заграбена от хора, които не са потърсили собственика, въпросите се оправят в съда и могат да се водят дела за три години назад + пропуснатите ползи . Всички жители със такъв проблем относно техните земи , могат да се обърнат към инициятивния комитет против заграбени земи . Има възможност за водене на колективен иск и да бъдат въстановени всички пропуснати ползи . 

Ще видим дали след тази информация, хората, заграбили земите на г-н Паспалски,  ще му се обадят.

                                                                                  Тракийски свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от икономическа полициа
14 Декември, 2015 | 22:05
Напиши отговор
Оценка: -1  +12
КРЪГА- Калинкагейт : 1 Копчо Иванов Копчев-дядо на Стоян Стехов мекито. 2 Атанас Иванов Камбурски-баща на Георги Камбурски шогуна 3 Михаела Иванова Боруков-племиница на калинката 4 Стоян Колев Бонев - киселкото 5 Димитър Стоянов Корджаков - корджака тракторист на калинката 6 7 . 15 16 и още други знайни и незнаийни бушони на калинката.
Анонимен
#2 от Доброволец
15 Декември, 2015 | 07:26
Напиши отговор
Оценка: -2  +9
Защо не фигурира името на Виделина Попова, служителка от екипа на П. Ганева, да споделят опит като като длъжностни лица отговарящи за проблемите в селското стопанство на общината, как първата на свое име очерава чужди имоти. Кога ги обработва, как ги стопанисва и как се разплаща със собствениците.
Анонимен
#3 от sasa
15 Декември, 2015 | 09:21
Напиши отговор
Оценка: +7
Атанас Камбурски не е баща на шогуна. Баща му се казва Фабиян Камбурски. Атанас Камбурски е балтона от миромир.
Анонимен
#4 от Към Виделина Попова
15 Декември, 2015 | 09:49
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Виделина Попова, обясни как става това, за което пише доброволецът. Хайде, смели сте да вземате чужди земи, а сте страхливци да кажете как става това, та и ние да се научим.
Анонимен
#5 от прокурор
15 Декември, 2015 | 10:19
Напиши отговор
Оценка: +8
На пиленцето и шейретчето са им обещали да бъдат защитени свидетели.
Анонимен
#6 от Бойко шивача
15 Декември, 2015 | 11:01
Напиши отговор
Оценка: -2  +9
Милост,за всичко съм виновен аз.По мои препоръки назначихме Недялко и Виделина на работа.Единия трябваше да скрие определени ПУП и ПРЗ-та и да поправя из кадастралните карти, а сестра му трябваше да раздаде общинските земи и мери на калинката и Стоянчо мекито,за да се изкарат пари да платим хотела че е на загуба.Те нямат никаква вина,малки са,още глупави и лесни за манипулация.
Анонимен
#7 от калинкагейт
15 Декември, 2015 | 13:37
Напиши отговор
Оценка: -1  +13
Ало, аз съм Калинката! Елате на Малдивите да ви платя арендите, ва!
Анонимен
#8 от Fantoma
16 Декември, 2015 | 08:14
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Кръга" Калинкагейт" е със силно фамилно изразен , във тези очертания за пари от Европа , взимат участите , личности които едва ли могат да различат , пшеница от овес или знаят какво е осил и зърно. Във този семеен кръг на ползващи субсидии са , майка ,снаха,племенница,тракторист,шуре, циганин, сват ,братовчеди, познати , кооперации , дядовци и баби, лели и стрини , каквото може да се очертае е очертано ,и живо и умряло. -Ало, икономическа полиция, омръзна ни да правите Окрадените граждани на прости хора , вземете и се захванете за работа , ако и вие не очертавате разбира се...проверете договори и сметки , направете нещо.. Става доста отвратително да покровителствате кражби за милиони толкова явно...
Анонимен
#9 от Столичанин, ама истински
16 Декември, 2015 | 09:30
Напиши отговор
Оценка: -4  +1
Наблюдавайки внимателно един политик казващ се Радан Кънев, стигам до извода, че неговия хисарски клонинг, само малко по-млад, се казва Гатьо Султанов.Същата визия, същата физиология, същите душевни терзания.Понеже Халваджиян ми е приятел, довечера ако го срещна на ПОПА, ще му предложа да покани и двамата в шоуто си “КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“
Анонимен
#10 от чукундур си, ама истински
16 Декември, 2015 | 11:11
Напиши отговор
Оценка: -1  +5
Пенчо, стига си избива комплексите с Гатьо! Ако толкова го обичаш, вземи си признай, не е срамно. Започваш да приличаш на оня от старата сценка с краставицата. По всяка тема, подхващаш Гатьо. Хайде стига, че стана банален. Дори и гаража на бачо ти Пено вече ни омръзна. Вярно, бай Пено защо още не си е махнал гаража? Кирилова, я попитай гласно, защо гаража на Пено Бойновски, за който има издадена и заповед за премахване стои нахално на общинския терен.
Анонимен
#11 от Fantoma
16 Декември, 2015 | 20:42
Напиши отговор
Оценка: +3
Говорите неща, които отклоняват вниманието , вашата тема е друга и ви моля да си я създадете сами,тук говорим само за измами със Евросубсидий . Не трябва да се отклоняваме от темата , откраднати земи ,присвоени имоти , или организирана престъпност,в Община Хисаря, на който му стиска и има какво да добави да го направи , ако не е калинка ...
Анонимен
#12 от профайлър
17 Декември, 2015 | 10:17
Напиши отговор
Оценка: 0
до #10..Гатьо,eх Гатьо..пак си в капана!!!
Анонимен
#13 от Столичанин,ама истински
17 Декември, 2015 | 11:04
Напиши отговор
Оценка: -1  +2
Фантоме,казваш,че се разводнява Темата. Да питам.Стоят ли всички кадри на “Ганева“...там са .Пазят ли СТАТУКВОТО????...пазят!!! Промени???..хас мукар...Обикновените хора с нищо не усещат “НОВОТО“ ...Губят надежди,че ще се обърне палачинката към добро..иначе казано продължават да се страхуват..А ти искаш борба с небивалиците...Булдозера изглежда няма да дойде никога!!!! А трябваше!!!!! Спете спокойно граждани провинциалисти. PS..Да благодарите на Бай Неч, че направи този сайт ,да има къде да се правите на кибер-герои.
Анонимен
#14 от До Столичанин
18 Декември, 2015 | 10:32
Напиши отговор
Оценка: -2  +1
Сайта не го направи Неч, ами Консула ! Неч и Стаменов са от главните герои. Хубаво е, че се ръчка засъхналото лайно, та да се види кой какво е ял предишния мандат. Кадрите на Ганева казваш, ама в общината има кадри и на Макавеев и на Пирянков - например отдел Общинска собственост и отдел Счетоводство и касиерката. И още нещо - Общинска служба земеделие се командва от София, а не от кметицата. Продължавайте да ръчкате. Нищо, че мирише !
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.