Хисаря, градът на мечтите!!!

11 Януари, 2018
9 коментара

Представяме Ви, една уникална гледка, намираща се по посока към пречиствателната станция на гр. Хисаря, който спечели награда /Зелен град на България./ 

Image title

Нека кмета и компетентните органи да вземат неободимите мерки и да потърсят отговорност на този безпорядък. 

Image title


                                              - УЖАС!!!!

                                       Това е мнението на наш редовен читател от Хисаря...

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от загрижен
11 Януари, 2018 | 23:11
Напиши отговор
Оценка: -2  +15
Такива гледки има безброй из покрайнините на Хисаря! Деретата са затрупани с боклуци. Грозно, отчайващо! Г-жо Кмет???
Анонимен
#2 от асен
12 Януари, 2018 | 09:10
Напиши отговор
Оценка: -15  +14
Това може да се случи само на територията на община Хисаря непосредствено до фабриката за бутилиране за минерална вода и живущите семейства в района. Само Балтоните от Миромир могат да направят такова нещо от което цялото село е вдигнало ръце от тях. Няма кой да ги спре затова беззаконие.
Анонимен
#3 от УЖАСТ
12 Януари, 2018 | 17:25
Напиши отговор
Оценка: -2  +18
Тоя дето го е снимал това не е ли видял, че това е отпадък от гъбарник. Най-вероятно собственика на имота или го е изорал или ще го оре! Мале, ужаст! На всичко сега викаме ,УЖАС! Така се оползотворяват тези неща. Ако някой не знае от тях ядем гъбите в бурканчета от магазинчето! УЖАСТ!
Анонимен
#4 от от село
12 Януари, 2018 | 18:12
Напиши отговор
Оценка: -2  +16
За тези, които не знаят да кажа - това е много по - добър и естествен начин да си наториш земята. Хиляди пъти по - добър от отровните торове, които не изглеждат по този начин, но са много по - опасни и ние всекидневно ядем даже и с хляба си. Така че драги ми УЖАСЕНИ ЧИТАТЕЛИ не виждам на какво се възмущавате, по - добре седнете и прочетете за торенето на земята - поне ще ви е от полза. Такива гледки има из цяла България, но хората по - другите места не се възмущават, а се радват, че няма да ядат отрови. Не като вас само да чакат, с какво да си почешат злобните жалки езичета....
Анонимен
#5 от от град
12 Януари, 2018 | 19:51
Напиши отговор
Оценка: -8  +8
А пластмасовите торби също ли са за наторяване?
Анонимен
#6 от иван
12 Януари, 2018 | 20:45
Напиши отговор
Оценка: -8  +6
до 4 - добър начин да се натори с естествен тор земята,а с купищата найлони също ли трябва да се тори. Когато животните погълнат от тези найлони,тогава какъв, ще бъде проблема.
Анонимен
#7 от до 3
12 Януари, 2018 | 20:49
Напиши отговор
Оценка: -3  +5
С найлоните ли ядем гъбите в бурканчето. УЖАС!!!
Анонимен
#8 от О, ужаст!
13 Януари, 2018 | 09:46
Напиши отговор
Оценка: -3  +10
Вие или сте тъпи, или много тъпи, че от едно торене на нива направихте трагедия. О, УЖАСТ! Не яжте гъби щом мислите, че ги консервират барабар с найлона и не си купувайте пресни от магазина, защото са в пластмасови щайги.Щайгите не са ядливи, да знаете. Ние в къщи щайги не ядем, бурканчета и найлонови торби, също. Доматите първо ги берем и внимаваме за колчетата. Всеки стопанин, който си тори нивата по този начин ще събере и найлоните, най-малкото защото после трудно ще работи земята. Сигурно умниците са чували,че има норми за найлонови торби,които са от саморазграждащи се материали. Уж сте много напред с акъла, но назад с информацията.
Анонимен
#9 от Иван(чо)
13 Януари, 2018 | 09:51
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
Те и кравите серат по нивите с цел наторяване, но от утре ще има кравешки, овчи и други тоалетни (по възможност химически). Тези крави и мокри кърпички не ползват дори! Много са некултурни! А пък тези гъби,може ли да се растат в такива торби! Не ги е срам! |И какво е това торене с мицел, като толкова изкуствени торове се продават! Простаци!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.