ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

03 Март, 2021
2 коментара

Image title

Нека трети март ни напомни за героизма в Руско- турската война, да ни събере заедно, за да почувстваме дъха на свободата! Image title

Тя не ни е дадена.

Image title


Тя е извоювана и затова е така ценна. 

Image title


Да я пазим винаги, да помним героите и да бъдем силни духом, така, както умеят само българите!

Image title


Да бъде светъл денят на нашето Освобождение от турско робство!

                                            Image title

                                                                         Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Йоан
03 Март, 2021 | 19:43
Напиши отговор
Оценка: +20
Българите сме като птицата Феникс, ще възкръснем от пепелта и отново ще бъдем в новия век Духовния Водач на Света! Напук на "великите сили" други разни там клоуни и палячовци, дето си мислят, че са най умни, че ще могат да заличат от лицето на Гея един велик народ! Напук на българските политици, решили всичко да си вземат за тях лично! Напук на съседите, които спят и сънуват да вземат България като своя провинция! Грешни са сметките на тези чудаци. Ние сме народ с хилядолетна история и ще бъдем винаги! Честит празник българи!
Анонимен
#2 от Да живее България!
03 Март, 2021 | 22:07
Напиши отговор
Оценка: +13
Днес камбаните трябваше да бият тържествено, за да покажат на света, че един велик народ празнува Освобождението си. Ама ние сме продажници, защото празнуваме св. валентин, защото отбелязваме ден на благодарността на еди коя си държава, а къде са българските знамена на нашите къщи днес? У дома има и то всеки ден, а у вас? Я се погледнете - дали сме на толкова милиони хора букви, запазили сме език и традиции пет века, с най- чудесните песни на света сме, с най- красивите жени, с толкова откриватели...Да вдигнем глави и да покажем, че никой не може да ни сломи волята и жаждата за свобода!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.