А СЕГА ДА ВИДИМ!

12 Февруари, 2018
3 коментара

Събирането на Общинската избирателна комисия – Хисаря завърши без решение. 

 Различни мнения, различни възгледи, различно възпитание. За тези, които са в тази комисия по партийна поръка – жалко. То някои от тях надали са отворили Закона за местното самоуправление и местната администрация. 

 Но интересното става сега. Костадин Атанасов – председателят на Общинската избирателна комисия казал, че страни в едно дело в Административен съд били Ганева и Общинският съвет. Султанов пък казал, че той е уведомил комисията и от там нататък партиите да се жалват. 

 Ами сега да видим кои партии? Партия на зелените, която даде мило и драго Ганева да падне, та Дойкова да стане кмет, сега какво ще поиска – да защити Ганева, или да оспорва в съда? Редно е като искаха Ганева да не е кмет, сега да поискат Ганева да не е и съветник. 

Червените съветници гласуват с ГЕРБ, което е толкова чудно, че ако научат на „Позитано” тези, които искат оставката на ГЕРБ, свят ще им се завие. 

Странна прегръдка има в нашата община в Общинския съвет и едва ли БСП ще искат отстраняването на Ганева. Тя е съветник от ГЕРБ – ГЕРБ не иска да я изпусне. 

Сините са плътно до ГЕРБ в тази община. И какво остава – „Промяна.” Султанов свърши най- добрата работа – предаде Ганева в ръцете на комисията с това уведомително писмо и си отвори широко вратата за следващите избори. 

Партията на зелените може би ще чакат какво ще каже Коста Стаменов – председател на общинската организация на Национален фронт за спасение на България. 

Пенка Ганева  е вторият съветник, на който се иска отстраняването. При Ненко Костов им беше по - лесно. 

„Промяна” мълчеше, Партия на зелените стоеше отстрани, БСП се спотайваше и тайно се надяваше, ГЕРБ и „Коалиция за Хисар” тичаха по съдилища. 

И не успяха да изгонят Костов. 

Но този път нещата са съвсем други, съвсем, съвсем други. 

                                                Пенелопа                                                 Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Одисей
12 Февруари, 2018 | 22:10
Напиши отговор
Оценка: -3  +2
Пенелопа, "плетеш и разплиташ",явно си доказан спец по интригите, но вложи и малко разум. Ганева като общински съветник си е на местото. Ако трябва някой да напусне, по-скоро цитираните партии да си огледат безидейните и безгласни общински съветници, това ще е за добро.
Анонимен
#2 от оди, сей!
13 Февруари, 2018 | 09:06
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Умря ми коня от гъдел като прочете само заглавията. Стига вече с този Костов, Пенелопо, сякаш целия ни живот се върти около него.Пишете за всичко каквото се случва в общината. Улици в дупки, мръсотия, пълна апатия и некадърност в администрацията. След усилената работа и обекти при предишните кметове (нека все пак сме обективни), сега е цари пълно безхаберие, а вие Костов, та Костов и от време на време Стаменов. Уж била Кирилова на заседанието на ОИК, а я обвиняват в едностранчивост. Ами да си разшифрова записа и да напише точно какво се е случило, а не да тълкува какво искала да каже Минка. Направихте го най-черното това момиче. Все пак 5 човека са гласували като нея. А като не се отразява обективно и нашите мнения сигурно са изкривени.
Анонимен
#3 от всяка жаба в гьола си
13 Февруари, 2018 | 11:17
Напиши отговор
Оценка: +3
Сините са плътно до ГЕРБ в тази община. И какво остава – „Промяна.” Султанов свърши най- добрата работа – предаде Ганева в ръцете на комисията с това уведомително писмо и си отвори широко вратата за следващите избори. Пълни глупости! Той е длъжен да го направи това, което е направил! А вратите към следващите избори са широко отворени за всички! Важно е кой как ще мине през тях. Гагьо досега е минавал доста незабележимо два ли, три ли пъти? Та следващия път не си мислете, че ще мине като победител само защото е дал Ганева на комисията. Всеки си има място и трябва да си знае!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.