Това ли е светът, в който искате да живеете отсега нататък? Part 2

20 Ноември, 2020
0 коментара

Това ли е светът, в който искате да живеете отсега нататък?

Това десетилетие е избраната времева рамка, за да превърне света в една голяма бананова република, управлявана от луди властолюбиви хора, които обезлюдяват земята и поробват останалата част от човечеството.

Те планират да причинят колкото се може повече пандемии, за да пречупят гърба на човечеството, докато всички се подчинят на глобалния им контрол.

Започвате ли да разбирате защо повече от 500 лекари от Германия, 600 лекари от Испания, хиляди медицински експерти от САЩ и много други по целия свят наричат тази пандемия "глобално" престъпление?

И лидерите на Католическата църква предупреждават човечеството:

"Имаме основания да вярваме, въз основа на официални данни за честотата на епидемията, свързана с броя на смъртните случаи, че има сили, заинтересовани да създадат паника сред световното население с единствената цел да наложат трайно неприемливи форми на ограничение относно свободите, контрола върху хората и проследяването на движенията им. Налагането на тези нелиберални мерки е обезпокоителна прелюдия към реализацията на световно правителство извън всякакъв контрол".

Има ли надежда? И какво можем да направим?

Да, има надежда. Бъдещето е по-светло, отколкото можем да си представим.

Това не е сценарий за гибел и мрак, а за призив за събуждане човечеството да спре да вярва на мафиотските медии и перверзните и престъпни политици и да се вдигне монолитно за бъдещето на свободата.

                                              https//strogosekretno.com/303/2/COVID-19-

https://neonula.blogspot.com/2020/11/covid-19.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR3bIc5EDbZO6dXQl_PoZN45rkbeLSdfxwpGU5MFRY-dc9EbiqqK8xzhK-Y

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.