Акция на “дълбоката държава”…Part 1

Автор: Няма коментари Сподели:

                      https://www.youtube.com/watch?v=28EvQmR_qlQ&feature=emb_logo

 Окончателното доказателство: Covid-19 беше планиран да въведе новия световен ред.

Ето някои от важните основни доказателства:

image

1. Лекари декларираха, че пандемията е била планирана.

Група от над 500 лекари в Германия, наречена “Доктори за информация”, направи шокиращо изявление по време на национална пресконференция.

“Паниката от Корона е цирк. Това е измама. Лъжа. Крайно време е да разберем, че сме в разгара на глобалното престъпление.”

Тази група медицински експерти издава медицински вестник в 500 000 броя всяка седмица, за да информира обществеността за огромната дезинформация в медиите.

Те също организират и масови протести в Европа, като този на 29 август 2020 г., където 12 милиона души се подписаха и няколко милиона присъстваха.

Защо тези 500 лекари казват, че пандемията е глобално престъпление? Какво знаят те, а ние не знаем?

image

2. Стотици испански лекари казаха, че пандемията е планирана.

В Испания група от 600 лекари, наречена “Доктори за истината”, направи подобно изявление:

“Covid-19 е фалшива пандемия, създадена за политически цели. Това е световна диктатура със санитарно оправдание. Призоваваме лекарите, медиите и политическите власти да спрат тази престъпна операция, като разпространяват истината.”

Германия и Испания са само два примера.

Подобни големи групи от стотици медицински експерти съществуват и действат в много страни.

В САЩ документален филм, наречен PLANDEMIC, който изобличи Covid-19 като престъпна операция, се поддържа от над 40 000 лекари.

Защо тези хиляди медицински специалисти по целия свят казват, че пандемията е престъпление?

До каква информация имат достъп, която не получаваме от “основните медии”?

Каним ви да разгледате следните факти и след това да стигнете до собствените си заключения, както правихме досега още от началото на 2000 г. с различни други “епидемии”.

image

3. През 2015 г. е бил патентован метод за тестване на… Covid-19.

Още през 2015 г. “Система и метод за тестване за Covid-19” е бил патентован от Ричард Ротшилд, с холандска правителствена организация.

Схванахте ли? Още през 2015 г. четири години преди болестта дори да е съществувала, е бил разработен метод за тестване на Covid-19.

Поемете дълбоко въздух и се замислете за известно време…

image

4. Милиони тестови комплекти за Covid-19 са били продадени през 2017 г. и 2018 г.

Както знаем, новата болест на Covid-19 се появи в Китай към края на 2019 г. Тя беше наречена Covid-19, което е съкращение от Корона Вирусна Болест 2019.

Данните от Световното интегрирано търговско решение WITS обаче показват нещо изумително:

“През 2017 и 2018 г. – две години преди Covid-19 – стотици милиони тестови комплекти за Covid-19 бяха разпространени по целия свят.”

Тези шокиращи данни бяха открити от някой на 5 септември 2020 г., който ги публикува в социалните медии. На следващия ден те плъзнаха по целия свят.

image

5. На 6 септември WITS внезапно промени първоначалното наименование “Covid-19” на неясното “Медицински тестови комплекти”.

Това не е позволено в търговията, защото там винаги трябва да сте конкретни. Има много видове тестови комплекти за различни заболявания.

Фактът, че премахнаха спецификацията “COVID-19”, след като тези данни станаха известни по целия свят, доказва, че не искаха никой да знае за това. Те обаче забравиха да изтрият един детайл: продуктовият код за тези “медицински тестови комплекти” е 300215, което означава: “тестови комплекти COVID-19”.

Прикриването дойде твърде късно. тази важна информация беше разкрита и се разкрива от милиони по целия свят.

Две години преди избухването на COVID-19, САЩ, ЕС, Китай и други страни започнаха да изнасят милиони инструменти за диагностичен тест за… COVID-19, болестта, която още дори не съществуваше по онова време.

image

6. “Проектът” на COVID-19 се планира до 2025 г.

Световната банка показва, че COVID-19 е проект, който се планира да продължи до… края на март 2015 г. Така че намерението им е да го продължат още пет години.

image

7. Антъни Фаучи ни гарантира пандемия през следващите две години.

През 2017 г. Антъни Фаучи направи много странна прогноза, с още по-странна сигурност.

С пълна увереност Фаучи обяви, че през първия мандат на президента Тръмп със сигурност ще се случи изненадващо огнище на инфекциозна болест.

Ето какво каза той:

“Без съмнение ще има предизвикателство за предстоящото управление на арената на инфекциозните болести. Ще има изненада. Никой не се съмнява в това.”

Как може Фаучи да гарантира внезапно избухване през първия мандат на Тръмп? Какво знаеше той, което ние не знаехме?

image

8. Бил и Мелинда Гейтс гарантираха “неизбежна глобална пандемия”.

През 2018 г. Бил Гейтс публично обяви, че идва глобална пандемия, която може да унищожи 30 милиона души. Той каза, че това вероятно ще се случи през следващото десетилетие.

Мелинда Гейтс добави, че инженерният вирус е най-голямата заплаха за хуманитарните науки и че това ще засегне човечеството през следващите години.

“Глобалната пандемия идва. Инженерен вирус е най-голямата заплаха за хуманитарните науки. Това ще се случи през следващото десетилетие.” – Бил Гейтс за коронавируса, през 2018 г.

Те твърдяха, че гъстото население на света гарантира тази неизбежна глобална пандемия.

Но това не е истина. По-голямата част от Земята е необитаема. По-голямата част от Съединените щати все още са незаселени и празни.

Същото важи и за останалия свят.

Австралия, Русия, Индия, Китай, Америка, Африка… в по-голямата си част са незаселени. Нашата планета не е толкова населена, колкото Бил Гейтс иска да повярваме. Картата на света го показва ясно…

По-голямата част от Земята е лишена от човешко присъствие. Така че идеята, че светът е пренаселен и поради това е длъжен да породи неизбежна глобална пандемия, е лъжа.

Лъжливи са и силите, които използват това оправдание, за да аргументират намаляването на населението на света – т.е. обезлюдяване.

Гейтс също твърди, че въздушното пътуване със сигурност ще създаде глобална пандемия. Но безброй хора пътуваха със самолети през миналия век.

Това породи ли глобални пандемии? Разбира се, че не.

Аргументите им за “гарантирана глобална пандемия” през следващите няколко години са лъжи.

И така, каква е истинската им основа да правят такива “гарантирани прогнози”?

image

9. Тренировки за пандемията.

Няколко месеца преди избухването на COVID-19 Бил Гейтс – световният дилър № 1 за ваксини – организира среща в Ню Йорк. Познайте за какво беше тя? Това беше “тренировка за пандемията на коронавируса”.

Да, правилно сте прочели: Бил Гейтс организира тренировка на живо за пандемията на коронавирус точно преди тя да се случи.

Това беше Събитие 201.

На Големия дисплей в аудиторията се виждаше отпечатан текст: “Трябва да се подготвим за събитието, което се превръща в пандемия.”

Това упражнение за пандемия беше наречено Event201 и се проведе през октомври 2019 г., точно преди избухването на COVID.

Заключението им беше, че цялото човечество трябва да бъде ваксинирано…

image

10. Продажбата на ваксини през 2020 г.

Малко след това “упражнение за пандемия на коронавирус” Бил Гейтс написа в Twitter: “Особено съм развълнуван от това, което следващата година може да означава за една от най-добрите покупки в световното здравеопазване – ваксините.” – Бил Гейтс, 19 декември 2019 г.

Помислете за това: световният дилър № 1 на ваксините гарантира глобална пандемия през следващите няколко години и съпругата му казва, че всички трябва да се страхуваме от инженерно създаден вирус, който “идва”. След това организират учение за предстояща глобална пандемия и казват, че ваксините ще бъдат единственото решение. След това Бил Гейтс туитва колко е развълнуван от продажбата на ваксини през следващата година и веднага след това избухва обявената пандемия.

И веднага Бил Гейтс обявява, че единственото решение за човечеството е да купи неговите ваксини…

image

11. Пандемия на коронавируса в 2020 г., е прогнозирана още през 2013 г.

Още през 2013 г. един музикант написа песен, наречена PANDEMIC. В текстовете си той описа глобална пандемия, която убива милиони, спира икономиките и поражда бунтове.

Неговата песен буквално описа подробно това, което виждаме в нашия свят днес, седем години по-късно.

Той дори спомена точната година на пандемията – 2020 г., и специфичния тип вирус: коронавирус.

Тази песен предсказа и бунтовете, които сега бушуват в цяла Америка:

“Държавата се бунтува, използвайки улицата отвън. Идва към прозорците ви.”

Как можеше този музикант да знае през 2013 г., че през 2020 г. ще избухне пандемия на коронавирус и че по време на пандемията ще избухнат бунтове? Той обяснява: “Направих изследвания през 2012 г. и прочетох така наречените “теории на конспирацията”. Знаете ли, тези теории, които медиите не искат да разглеждаме. Според тези теории пандемиите трябваше да се случат през десетилетието на 2020 – 2030 г. Затова написах песента Pandemic.”

image

12. Глобален съвет за наблюдение на готовността през септември 2019 г.: “Пригответе се за глобална коронавирусна пандемия”.

През септември 2019 г. – също точно преди избухването – Глобалният съвет за мониторинг на готовността публикува доклад, озаглавен “Светът е в риск”.

В него се подчертаваше необходимостта да бъдем подготвени за… избухване на коронавирус.

На корицата на доклада беше снимката на коронавирус и на хора, носещи маски за лице.

В доклада четем следният интересен параграф:

“Организацията на обединените нации (включително СЗО) провежда най-малко две общосистемни тренировки и симулационни упражнения, включително едно за отразяване на умишлено освобождаване на летален респираторен патоген.”

Схванахте ли това?

Те са тренирали срещу умишлено освобождаване на летален респираторен патоген.

image

13. Обявено огнище в Китай.

През 2018 г. Институтът за моделиране на болести направи видео, в което показаха грипен вирус с произход от Китай, от района на ухан, и разпространен по целия свят, убивайки милиони.

Нарекоха го “Симулация за глобална грипна пандемия”.

Точно това се случи, две години по-късно.

Защо пишеха, че ще дойде от Китай? Защо не от Африка, където има много повече заболявания? Или защо не от Южна Америка? Или Индия? Как биха могли да знаят, че ще има грипен вирус, идващ от Китай, и дори да покажат Ухан като зона на произхода, която да зарази целия свят?

Проектиран ли беше този коронавирус?

И откъде дойде вирусът?

Един от водещите световни експерти по биооръжия е д-р Франсис Бойл. Той е убеден, че произхожда от лаборатория за биооръжие в Ухан, Лабораторията за биологична безопасност, ниво 4, съоръжена от Франция.

Това съоръжение е специализирано в разработването на… коронавируси.

Те приемат съществуващи вируси и ги “въоръжават”, което означава, че ги правят по-опасни, за да бъдат използвани като биологично оръжие.

Показа се “видеоклип, на който експертът по биологично оръжие д-р Франсис Бойл и президентът Тръмп разказват как този вирус е дошъл от лабораторията в Ухан.

Д-р Ли-Менг Ян, китайски вирусолог (доктор по медицина), избяга от страната, напусна престижен университет в Хонконг. Тя се появи по британската телевизия, където твърдеше, че SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID-19, е създаден в лаборатория и тя предложи доказателства в подкрепа на твърденията си.

image

14. През 2015 г. Антъни Фаучи даде на тази лаборатория 3,7 милиона долара.

Внимание: същият човек, който “гарантираше” изненадващо огнище на вирус през следващите две години даде почти 4 милиона долара на лаборатория, която развива коронавируси, сътрудничество с Ален Мерьо от Франция.

Има обаче повече възможности в Ухан, откъдето може да произхожда този вирус. Някои вярват, че е дошъл от Института по вирусология в Ухан, където работят и по “въоръжаване” на коронавирусите.

image

15. Китайски биологични експерименти за заразяване на хора с коронавирус, бяха съобщени през 2015 г. от италиански медии.

Преди пет години италианската държавна медийна компания RAI – Radiotelevisione Italiana – разкри работите в Китай с вируси.

Видеото, което беше излъчено през ноември 2015 г. показа как китайски учени правят биологични експерименти върху свързан със SARS вирус, за който се смяташе, че е коронавирус, получен от прилепи и мишки, за да могат да модифицират вирус за съвместимост с човешки организми.

Резултатът беше SARS, остра пневмония, получена от мишки, т.е. е супер коронавирус, който може да засегне хората.

image

16. Филмите предсказаха пандемията на коронавируса.

Прогнозното програмиране е процес на информиране на населението за събития, които скоро ще се случат.

През последните години бяха създадени няколко филма и телевизионни сериали, за… глобална пандемия на коронавирус.

Филмът “Мъртва чума” изобразяваше глобална пандемия с коронавирус и дори споменаваше хидроксихлорохина като лек.

Друг филм – “Зараза”, показва как коронавирусът се разпространява в световен мащаб със социално дистанциране, маски за лице, измиване на ръце и т.н.

Буквално всичко, което виждаме сега, беше предсказано подробно в тези филми.

image

17. Пандемия, изобразена по време на летните игри на Олимпийските игри през 2012 г. в Лондон.

Говорейки за прогнозно програмиране – по време на откриващото шоу на Летните олимпийски игри през 2012 г. в Лондон пред очите на целия свят се разигра “пандемия на коронавирус”.

Десетки болнични легла, голям брой медицински сестри, превръщащи се в марионетки на контролираща система, дебнеща смърт, демоничен гигант, издигащ се над света, и целият театър беше осветен по такъв начин, че гледано от небето изглеждаше като коронавирус.

Защо Олимпийските игри в Лондон показаха пандемия на коронавирус в откриващото шоу?

image

18. Заключване в световен мащаб, прогнозирано още през 2008 г.

Авторът и изследовател Робин де Руйтер прогнозира през 2008 г., че ще настъпи глобално “заключване”.

Той каза, че целта на това ще бъде да се създаде нов свят на авторитарен контрол.

Тъй като голяма част от написаното през 2008 г. сега се случва пред очите ни, тази книга беше преиздадена.

image

19. Журналистите прогнозираха планирана пандемия.

През 2014 г. разследващият журналист Хари Вокс прогнозира планирана глобална пандемия и каза защо “управляващата класа” ще направи такова нещо.

“Те няма да се спрат пред нищо, за да завършат инструментариума си за контрол. Едно от нещата, които липсваха в инструментариума им, са карантините и комендантският час. Планът е да се заразят стотици хиляди хора с него и да се създаде следващата фаза на контрол.”

image

20. “Сценарий за бъдещето”

Този изследовател се позоваваше на известен документ на Фондация Рокфелер, в който всичко, което виждаме да се случва сега, беше подробно предсказано – глобалната пандемия, блокиранията, сривът на икономиката и налагането на авторитарен контрол.

Всичко беше описано с ужасяваща точност… десет години преди да се случи.

Документът беше озаглавен “Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие”.

Това казва всичко – сценарий за бъдещето. Той има глава, наречена “LockStep”, в която се обсъжда глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която е предназначена като репетиция за бъдещето.

Операция LockStep на фондация Рокфелер: “Под прикритието на пандемия ще създадем държава – затвор”.

“Сценарият за бъдещето” продължава с два различни сценарии на прогнозирана пандемия: САЩ само “силно обезкуражават” хората да летят, докато Китай налага задължителна карантина за всички свои граждани.

Сега, когато пандемията наистина е тук, същата Фондация Рокфелер излезе с втора стъпка: “наръчник” за това как да се въведат нови системи за контрол по време на пандемията. Само когато всички “необходими” контролни мрежи са на мястото си, светът ще може да се отвори отново.

image

Когато се комбинират двата документа на Рокфелер, се вижда планът:

1) Първо те обявяват глобална пандемия с коронавирус и казват до какво трябва да доведе – изцяло ново ниво на авторитарен контрол.

2) На второ място те дават практически стъпки за това как да се приложи тази система за контрол.

“Цифровите приложения и защитеният от поверителност софтуер за проследяване трябва да бъдат широко използвани, за да позволят по-пълно проследяване на контактите.”

image

“За да контролираме изцяло епидемията Covid-19, трябва да тестваме по-голямата част от населението ежеседмично.”

Според техния “Сценарий на бъдещето” цялото световно население трябва да получи цифров идентификатор, който да посочва кой е получил всички ваксини. Без достатъчно ваксинации ще бъде отказан достъп до училища, концерти, църкви, обществен транспорт и т.н.

Сега през 2020 г. точно за това призовават Бил Гейтс и много правителства.

image

21. Бил Гейтс договори сделка за проследяване на контакти на стойност 100 милиарда долара с демократа конгресмен, спонсор на законопроекта, шест месеца преди пандемията от коронавирус.

Те обсъждат как да създадат голяма система за контрол, за да тестват цялата популация и да поверят всички техни контакти. Те обсъждат как да се изгради армия, която да изпълнява тази система за контрол.

Бил Гейтс също така дава да се разбере, че само хората, които са били ваксинирани срещу Covid-19, трябва да имат право да пътуват, да ходят на училище, да присъстват на срещи и да работят.

Вече се разработват цифрови идентификатори на ваксини и Гейтс притежава патента за технологията, която позволява да с проследи дадено лице навсякъде. Тази технология се нарича WO2020-060606.

Интересно е да се отбележи, че ензимът, наречен LUCIFERASE е това, което кара ваксината на Гейтс да действа.

image

Освен това Гейтс иска да създаде глобална мрежа за наблюдение, която да проследява всички, които са влезли в контакт с Covid-19.

Планът е: инжектирайте човечеството с ДНК – променяща се ваксина.

Известният журналист Антъни Пач направи изследвания относно плановете за контрол над света, чрез пандемии и задължителни ваксини. През 2014 г. той прогнозира следното: “Те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще искат ваксина, за да ги защитят. Тази ваксина ще добави трети щам ДНК към тялото на човека, като по същество ще го направи хибрид.

След като човек се инжектира, почти веднага неговата ДНК претърпява трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността да мислят за себе си, без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те могат да бъдат контролирани по-лесно, за да станат роби на елита.”

Разбира се, това звучи безумно и наистина е безумно.

20 години изследвания показват – ваксината ще промени нашата ДНК.

Доктор Кари Мадей ръководи две големи клиники в Грузия, преди да отиде в Доминиканската република, за да върши хуманитарна дейност. Тя изучава ДНК и ваксини през последното 20 години и направи видео, в което предупреждава, че има план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Covid-19.

Целта на новите ваксини ще бъде двойна:

1) препрограмиране на нашата ДНК и правене на хибриди, които ще са по-лесни за контрол;

2) свързване с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, който също ще отвори изцяло нова сфера на контрол.

image

Тази медицинска експертка казва, че е наблюдавала многократно как болестите се разпространяват в популациите от самолети.

Д-р Джон Колман е известие разузнавач от ЦРУ, който е написал книга, озаглавена “Комитетът на 300”. В нея той обяснява как тайните общества манипулират правителствата, здравеопазването, хранителната индустрия.

Една от основните цели на тайните общества, които контролират правителствата и медиите, е да се обезлюди земята.

Д-р Колман казва следното за тяхната стратегия:

“Най-малко 4 милиарда безполезни “гърла” ще бъдат премахнати до 2050 г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от фатални бързодействащи заболявания…”, за да се поддържа човечеството под 500 000 000.

През 1980 г. в Дожрджа беше издигнат гранитен паметник, наречен Пътеводители. Набор от 10 насоки е изписан върху структурата на осем съвременни езика и кратко съобщение е изписано в горната част на структурата в четири древни езикови скрипта.

Първата насока гласи следното:

1. Поддържайте човечеството под 500 млн. в постоянен баланс с природата.

Един от методите за “поддържане на човечеството” е да се предизвикат “организирани епидемии от бързодействащи заболявания”.

image

Бил Гейтс повтори тази цел, когато каза, че могат да се използват нови ваксини за намаляване на населението на света с 1-15%.

“Сега има 6,7 милиарда души на Земята и скоро ще има 9 милиарда. Въпреки това можем да намалим този брой с десет до петнадесет процента, ако свършим добра работа с нови ваксини, здравеопазване и контрол на раждаемостта”.

image

Covid-19 ваксина е за контрол на популацията?

Майк Адамс е учен по храните, автор на научно-популярната книга Food Forensics.

Преди години той каза следното:

“Инженерно биооръжие ще бъде пуснато в населени места. Ще има призиви за огромно държавно финансиране на индустрията на ваксините, за да излезе ваксина. По чудо ще имат ваксина, изработена за рекордно кратко време. Всички ще трябва да се наредят на опашка за да направят тази ваксина.”

Наистина има пускане на биооръжие, последвано от мандат за ваксини, огромно държавно финансиране за ваксиналната индустрия и ваксина, която се разработва за рекордно кратко време.

Останалата част от посланието му е, че таз ваксина ще започне бавно да убива милиони, ако не и милиарди хора в рамките на няколко години. Това ще бъде ваксина предназначена да намали населението на света.

Резюме: Пандемията планирана ли е?

Хиляди лекари наричат пандемията глобално престъпление и световна диктатура със санитарно оправдание.

Две години преди Covid-19 да излезе на световната сцена, европейският съюз, САЩ, Китай и други държави изведнъж започнаха да изнасят десетки милиони тестови комплекти за Covid-19.

През 2017 г. Антъни Фаучи гарантира изненадващо огнище на инфекциозно заболяване по време на първия мандат на администрацията на Тръмп.

Точно преди избухването на пандемия на коронавирус, Бил Гейтс организира глобално учение за пандемия на коронавирус: Event201.

Точно преди избухването Глобалният съвет за мониторинг на готовността каза на света да бъде готов за пандемия на коронавирус.

През 2018 г. Институтът за моделиране на болести обяви глобална пандемия с грипен вирус с произход от Китай в района на Ухан.

През 2018 г. Бил и Мелинда Гейтс обявиха, че през следващите години ще има глобална пандемия от инженерно създаден вирус.

Коронавирусът SARS-CoV-2 е създаден в лабораторията за биологична безопасност ниво 4 в Ухан, която е получила милиони долари от Антъни Фаучи.

Няколко филма описват пандемията на коронавируса с много подробности и дори споменават хидроксихлорохина като лек.

Летните олимпийски игри през 2012 г. изиграха пандемия от коронавирус по време на откриването.

В щата Джорджия през 1980 г. беше издигнат огромен паметник с десет насоки за човечеството на осем езика. Първата от тези “Десет заповеди” е, че човечеството трябва да бъде намален до половин милиард души.

Бил Гейтс каза, че могат да се използват нови ваксини за намаляване на населението на света с 10-15%.

През 2010 г. Фондация Рокфелер публикува “Сценарий за бъдещето…”, в който описват предстояща глобална пандемия, която трябва да доведе до прилагането на авторитарен контрол над хората, който след това ще се засили след пандемията.

През 2020 г. те публикуваха наръчник за това как да се създаде този свят на контрол, с ръководство стъпка по стъпка.

Никога в историята не се е случвало подобно нещо в такъв глобален мащаб.

image

Има ли признаци, че пандемията се манипулира?

Досега разгледахме индикации, че пандемията е била планирана предварително. Ако наистина е дирижирано, това също трябва да е очевидно по време на пандемията. Планираната пандемия също е контролирана пандемия.

Основни играчи в това са ООН, Световният икономически форум, Световната здравна организация, Европейският съюз, Международният валутен фонд и много други.

Наскоро те се събраха на събитие, наречено Давос, където обсъждаха как пандемията ще бъде използвана за разгръщане на техните планове.

Ето някои от изявленията, които направиха – пандемията представлява прозорец с възможности за нулиране на света.

Всяка страна, от Съединените щати до Китай, трябва да участва и всяка индустрия, от петрола и газа до технологиите, трябва да бъде трансформирана” – Клаус Шваб, финансист на Световния икономически форум.

Нито един човек на земята не е гласувал за тези организации да съществуват, камо ли да поемат пълния контрол върху живота ни, семействата, общностите, работните места, здравеопазването, индустрията и др. И все пак те се представят като нашите “световни лидери”, които планират цялото ни бъдеще.

Световната здравна организация се представя като глобален шеф на нашето здраве, без никой от нас да ги е избирал.

Десетки хиляди лекари и учени са цензурирани по целия свят от Facebook, Youtube и Twitter. Защо?

Защото тези социални медии заявяват, че само казаното от Световната здравна организация е вярно.

Всъщност всеки медицински експерт, който се обявява против техните решения, е цензуриран.

Това означава пълна загуба на медицинска свобода, загуба на свобода на словото, загуба на истинската наука загуба на истинска журналистика и налягане на диктатури от организации, за които никой не е гласувал, ръководени от хора, които никой не е искал и въпреки това те просто превземат собствеността върху нашия свят.

Това ли е светът, в който искате да живеете отсега нататък?                                Cледва…

https://neonula.blogspot.com/2020/11/covid-19.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR3bIc5EDbZO6dXQl_PoZN45rkbeLSdfxwpGU5MFRY-dc9EbiqqK8xzhK-Y

Предишна статия

Това ли е светът, в който искате да живеете отсега нататък? Part 2

Следваща статия

“Смейте се, за да се лекувате, смейте се на себе си и на всичко гледайте весело.”

Други интересни