ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!!! (Част четвърта)

07 Април, 2021
0 коментара
Take That – „Rule The World“

Този нов свят може би ще бъде света на Трансхуманизма, където технологиите и телата на хората ще започнат да се сливат.

Първо ще бъдат протези, за хора които не могат да ходят, електронно око, ако си загубил зрението и малко по малко ще нормализират тази идея. Например параолимпийските игри на практика официално бяха обявени за първите трансхуманистични игри и въведоха концепцията в масовото съзнание.

Не съм сигурен дали повечето от вас разбират значението на всичко това. Това вече е обект на официален дебат в обществото, това не е тема на разказ от Азимов! Разбирате ли скоростта, с която се случват нещата в последните години? Осъзнавате ли я наистина? Щом за това вече се говори официално, това означава, че те имат технологията да го направят от поне 20 години, тествана е многократно и дългогодишно и е готова за масово приложение!

Какво означава трансхуманизма за нас?

Отново много накратко – когато внедрят всякакви смарт устройства покрай нас и може би В нас, ще могат да ни следят напълно. Също така, ако един ден се наложи да плащаме САМО с електронни пари, всеки неудобен просто ще му се изключва функцията да плаща или да влиза в обществени сгради или да пътува. Нямаш пари- къде ще отидеш? Какво ще направиш? Спират ти достъпа до интернет, където е пренесен света и си сам, гол и бос. Край! 

Или се държиш “прилично” или си аут от играта. В същото време "подобрените" с технологии хора от Елита ще ни превъзхождат качествено във всяко едно отношение. Имплантите им, които няма да са достъпни за нас ще ги направят да живеят по-дълго, без болести, ще са по-умни и издръжливи. На практика ще са супер-хора, чрез технология, докато ние доброволно ще влезем в капана на зависимостта от техните технологии. Скоро смарт автомобила ви, който се управлява сам, няма да иска да ви закара някъде и няма да има какво да направите, ако няма опция за ръчен контрол. А тази опция ще изчезне, с аргумента, че е опасно!

Знаете какво следва…

„Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли. Източник

Това го написах за един следобед и нямам нерви за провекра и стилистическо оформяне, за това моля да ме извините за правописни грешки, пунктоация или прескачане на мисълта.

Обновено 23 ноември 2020

Голямото зануляване 2021

Това е просто друг начин да повторим по-горните концепции, но просто погледнато от друга гледна точка. Дали ще кажем Build Back Better или голямото зануляване или Нов Световен Ред е тъждествено. Във веки случай ПЛАНдемията се използва за разрушаване на досегашния икономически модел и за сключване на нов социален договор между правителствтото (нарочно в единствено число) и гражданите.

https://www.youtube.com/embed/X5TpOe0Ux4k?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=bg&autohide=2&wmode=transparent

Както виждате премиера на Канада ясно споменава Build Back Better и голямото зануляване, както и че Канада СЛУША и помага. Преди това беше просто поредната конспиративна теория, но днес вече е ясно, че е планирано и този план се изпълнява. 

Когато политици заговорят за равенство, климатични промени, зелена енергия, устойчиво развитие и Agenda нещо си, това е сигурен белег за пропаганда за Новия световен ред. Просто в случая използват ПЛАНдемията за да прокарат икономическото зануляване. Да разрушат по-бързо сегашния свят и да създадат новия, по техен вкус от пепелта на стария – точно като феникс. 

                       План 2030 (Agenda 2030)

„Добре дошли в 2030. Не притежавам нищо, нямам лично пространство и животът никога не е бил по-добър“.

Това отново не е конспирация, а цитат от Световния икономически форум, предаден от SKYNEWS. Почти няма нищо за коментиране, тъй като ясно очертават бъдещето, където частната собственост е заличена, както и всякакво лично пространство и тайна. 

Това е буквално тоталитарна държава, но световна тоталитарна държава, Глобален Китай. Нищо не е ваше, нищо не е лично и какво по добро за света, нали? А тези, които се разпореждат с всичко на практика ще притежават върховна власт. Кой ще разпределя държавните ресурси, които на практика ще са всички ресурси изобщо? И виждате ли каква е времевата рамка – следващите 10 години. Планът не е просто план за далечно бъдеще, а нещо което трябва да се случи до 2030г. 

Това разбира се ще се осъществи с помоща на новите технологии, цифрово следен, цифров контрол. Парите ще станат изцяло електронни и лесно проследими. Всички неудобни ще бъдат блокирани и по този начин поставени на колене. 

Голямото Зануляване ще премахне физическите пари, и ще ги замени и дигитални пари, които ще бъде контролирана от системите с изкуствен интелект на Глобалистите. 

Също така, правото ви да притежавате неща, и то ще бъде отнето – всичко ще бъде собственост на Системата – а вие ще сте поставени в тотална зависимост. Другото, което Голямото Зануляване ще направи е – силно ограничаване на демокрацията – свобода на словото, свобода на мислите, икономическа свобода, независимост…   

„Това, до което четвъртата индустриална революция ще доведе, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет за световни отношения.

След това Шваб се впусна в обяснения как неговата книга ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ (Оформянето на бъдещето в Четвъртата индустриална революция) е била особено популярна в Китай, Южна Корея и Япония. Специално южнокорейската армия е поръчала 16,000 бройки. В тази книга Шваб обяснява с ентусиазъм как задаващите се технологии ще позволят на властите да „навлизат в досегашното лично пространство на нашите мисли, да четат мислите ни и да повлияват на поведението ни“.

След това предсказва, че това ще осигури насърчение за силовите структури на властите да въведат програми за предварително осуетяване на престъпления. (да ви напомня на един филм?)

Шваб пише:

„С усъвършенстването на възможностите в тази област, ще се увеличава изкушението на силовите органи и съдилищата да използват технологии за оценка на вероятностите за криминална дейност, за оценка на вината или дори вероятно за извличането на спомени директно от мозъците на хората. Даже преминаването на национална граница един ден може да включва подробно мозъчно сканиране, за да се определи степента на опасност от индивида.“

Също така Шваб превъзнася утопичната мечта на трансхуманистите, която се споделя от всички привърженици на елита и в крайна сметка води до създаването на човешки киборги.

„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да станат просто част от заобикалящия ни физически свят — те ще станат част от нас. И наистина, някои от нас вече чувстват, че смартфоните ни са станали продължение на самите нас. Днешните външни устройства — от преносимите компютри до шлемовете за виртуална реалност — почти със сигурност ще се имплантират в нашите тела и мозъци.“

Шваб открито проповядва и нещо, което масмедиите продължават да твърдят, че било тема само от областта на конспиративните теории. А именно — „активни микрочипове за имплантиране, които престъпват кожната бариера на телата ни“. 

Този глобалист възхвалява и наближаващото идване на…
„…имплантирани устройства, които вероятно ще могат да предават и мисли, но не вербално, както е обичайното сега, а чрез вграден смартфон, а вероятно [ще предават] и неизразени мисли или настроения, като разчитат мозъчните вълни и други сигнали.“

С други думи и обобщено: „сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“ има пряко отношение към трансхуманистката сингулярност и едно бъдеще, където всяко движение на хората ще се проследява, а всяка тяхна мисъл ще се чете от имплантиран микрочип.

Това не е „конспиративна теория“, когато те открито ви казват какво планират да правят.“

                   Още един пример от музикалната индустрия.

Още не сте сигурни, че голямото зануляване е истина? Вижте какво имат да ни кажат финансовите институции: 

               Голямото зануляване – статия от Tavex

Това не е някаква фикция или илюзия, това нещо е задействано и се инсталира в този момент. Всъщност вече е във финалната си фаза, щом открито говорим за него.

Deepfake

Разбира се интернет е пълен с „хора“, които подкрепят мерките, гласуват за Байдън на американските избори, пишат по форумите колко е опасен ковид и т.н.

ОБАЧЕ, живеем в 21 век, където технологиите отдавна са открили DeepFake и сайтове като ТОЗИ предлагат дори безплатно услугата да генерират случайно лице на несъществуващ човек. Също така можете да се свържете с тях за да генерират множество ФАЛШИВИ снимки на един и същ несъществуващ човек, който дори да говори във видео или да прави каквото пожелаете. Например може да е свидетел на страшна смърт на роднина в следствие на нов, опасен вирус. Може да Ви убеждава по телевизията колко е важно да приемем новите електронни пари и каквото друго Ви дойде на ум! 

Това е реална технология, достъпна дори за нас простолюдието! В Китай например има няколко телевизионни канали, които излъчват новини 24/7 с водещ, който е изкуствен интелект. Там официални и открито подменят хората с роботи. Така със сигурност никаква човещина или морал няма да се намесят при съобщаването на „новините“. Владетелите ни ще са спокойни, че никой водещ няма да кривне от „правия път“.

Ето колко са реалистични фалшивите видеа и колко широко приложение има тази технология!

https://www.youtube.com/embed/gLoI9hAX9dw?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=bg&autohide=2&wmode=transparent

За жалост вече не можем да вярваме дори на очите си!

                  Загуба на вяра

Един от най-лошите аспекти на всичко, което се случва, което е и една от целите, е че вече никой не вярва на никого и на нищо! 

Новините са абсолютно фалшиви, всички го знаят и никой не вярва. 

Никой вече не вярва на написаното в интернет, очевидно и на лидерите не можем да вярваме, нито на очите си! 

Човек не знае на какво да вяра и вече не вярва в нищо!

                                        https://anoncyberarmy.wordpress.com/2021/04/05/

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.