Защо Бойко Борисов, който не слиза от джипката, не дойде да види напредъка на този ремонт?

10 Април, 2021
0 коментара

Шофьори пукат гуми заради ремонти по пътищата. За това сигнализират пред Фрогнюз потърпеши водачи. Единият от случаите е на републикански път II-81. За нея разказва нашият читател Станимир Петров.

„Онзи ден ми се наложи да мина по репубикански път II-81, където строителната фирма „БГ НОВА“ АД извършваше рехабилитация от отбивката на село Гаганица до Монтана, заради което целият път бе разбит. Представете си как се шофира 11 км в изрязани парчета асфалт и в двете платна. Колкото и бавно да се движиш, опасността да спукаш гума или да изкривиш джанта е голяма.


.

Разбира се, по пътя имаше няколко изпаднали тасове от джанти. И ако през деня това приключение е някак поносимо, представете си какво е да се шофира през нощта с подобни огромни дупки и от двете страни на пътя. Опасността от ПТП е огромна“, разказва потърпевшият шофьор.

„Докато автомобилите и камионите се чудеха как да заобиколят тези огромни дупки от изрязани парчета асфалт, служителите на „БГНОВА“ бяха заформили лаф-моабет отстрани на пътя и изобщо не си даваха зор да работят, а малко по-назад по пътя полицаи „инспектираха“ трафика и се препичаха на слънце“, продължи разказа си мъжът.

„От медиите научих, че същата фирма е станала причина за инцидент. Нейни служители отсичат дърво, което пада върху движещ се автомобил. Свидетели на случилото се твърдят, че е липсвало каквито и да било знаци или обозначения за извършваната дейност, не е имало предупредителна сигнализация или регулировчик. Така фирмата е застрашила живота не само на пътниците в конкретния автомобил, но и на всички на пътя“, допълва шофьорът.

Той пита дали начинът на работа на „БГНОВА“ отговаря на европейските стандарти. Дали е нормално колите да се движат 11 км по републикански път с изрязани парчета асфалт и в двете платна заради започнат ремонт? В сайта на "БГНОВА" АД се споменава за „иновации“. Определено иновативна мисъл липсва при ремонтирането на този пътен участък. Как АПИ избира фирмите, които да поддържат пътищата ни, остава загадка.

Защо Бойко Борисов, който не слиза от джипката, не дойде да види напредъка на този ремонт? Да видим след това как ще продължи да се хвали!, пита читателят.

https://frognews.bg/biznes-turisam/signal-frog-shofjori-pukat-gumi-padat-djanti-patishtata-borisov.html

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.