Тръмп ще върне голямата икономика!

10 Ноември, 2016
0 коментара

                        Тома Томов

В Америка ще има много разделителни линии и ще има класова борба. Президентската кампания беше отвратителна особено със сексуалните дивотии. Тръмп ще върне върне голямата икономика. Ще задоволи неуспелите, бедните. Иначе новината, че е спечелил, бе експлозия за мозъка. Това коментира в „Тази сутрин” журналистът Тома Томов.

Той допълни, че никога не е предполагал, че милиардерът може да спечели изборите. „Целият американски естаблишмънт – Уолстрийт, Силиконовата долина, Холивуд, американската преса, банките, Блумбърг – всички бяха стегнали редици и бяха за Хилари Клинтън. Всички казваха, че тя ще победи”, припомни Томов.

 Със сигурност няма да има война с Русия. Името на Русия беше споменато от Тръмп 168 пъти.  На Путин му се дава още живот и то много. Преди година Путин каза на Тръмп: „Вие сте ярка и талантлива личност”. Аз обаче не виждам нищо талантливо в него.

 „В щатите няма да има гражданска война, хората ще продължат с този лидер и ще си променят политиката”, допълни Томов.

 В България ще слушаме новия шеф от Америка. Политиците ни не могат да правят нищо друго, освен да слушат.

 Томов коментира и предстоящия балотаж: Има много омраза. Дайте да не я увеличаваме повече.  От омраза на политиците ще им се изправят всички мозъчни гънки. Много разделена нация сме. Модернизация така не се прави. Бях отвратен от двама министри, няма да им казвам имената, за да не си цапам устата. Казвам им: Проявете малко уважение към ген. Радев. Какво толкова като стане президент?! Познавам генерала от 10 години. Той познава всички основни американски мисии. Има широко геополитическо мислене. 

 По отношение на референдума Тома Томов заяви: Това, което прави Слави, е уникално. Това е гласът на народа. Нека да видим какво ще стане след промяната на политическия модел.

http://frognews.bg/news_122765/Toma-Tomov-Tramp-shte-varne-goliamata-ikonomika/

ЕТИКЕТИ: Свят.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.