Това е истинското лице на балканския престъпник...

14 Юли, 2017
1 коментар

МАГИСТРАЛИГордостта на жабешкия полит-дует „Боеко-Лилиту“ са „магистралите“. Има ли поне един българин, който може да ми каже къде е виждал истинска магистрала в България? А калдъръм за много откраднати милиони от данъкоплатците и от европейските фондове, който не е нагънат като хармоника още при откриването му? Отрепки.

Това е истинското лице на балканския престъпник. Лукав, крадлив и арогантен. Безнаказан и винаги оправдан от всички видове власти, които винаги съучастват. Като прибавим към това и унизително за всеки жив човек здравеопазване, лична сигурност, извратено образование, пълен колапс на икономиката, огромно задлъжняване на държавата за кратко време и катастрафа на обществените отношения с апокалиптичен характер – става ад!

Във всички сфери на живота ни е почерка на престъпниците, овластени от други престъпници с власт. Единствените виновници тук са праведниците. И понеже скоро ще бъдем в положение да няма какво да губим, да му мислят безмозъчните. Исторически погледнато, в България някои процеси май са предопределени от традиционното коронясване на глупостта…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                      Николай Марков                        http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: BG;

Коментари

Анонимен
#1 от Оракула от Делфи
03 Август, 2017 | 16:26
Напиши отговор
Оценка: 0
Магистрали, които вие искате, ще има, когато има и магистрати , а не палячовци, които за една морска почивка от1000 лева , да скълъпят едно дело, което ,да им определи , по коя магистрала , магистрата ще кара. Други такива пък, за да не го скълапят ги гонят от работа , няма значение, че е кадърно момчето. В Хисаря се хвалят, че ако скълъпят дело срещу определен човек, получавали по 1000 лева за море. Затова и магистралите като магистратите ,"крив макарон"...истината в бяла рокля, за голямо съжаление.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.