Това е истинското лице на балканския престъпник…

Автор: Няма коментари Сподели:

МАГИСТРАЛИГордостта на жабешкия полит-дует „Боеко-Лилиту“ са „магистралите“. Има ли поне един българин, който може да ми каже къде е виждал истинска магистрала в България? А калдъръм за много откраднати милиони от данъкоплатците и от европейските фондове, който не е нагънат като хармоника още при откриването му? Отрепки.

Това е истинското лице на балканския престъпник. Лукав, крадлив и арогантен. Безнаказан и винаги оправдан от всички видове власти, които винаги съучастват. Като прибавим към това и унизително за всеки жив човек здравеопазване, лична сигурност, извратено образование, пълен колапс на икономиката, огромно задлъжняване на държавата за кратко време и катастрафа на обществените отношения с апокалиптичен характер – става ад!

Във всички сфери на живота ни е почерка на престъпниците, овластени от други престъпници с власт. Единствените виновници тук са праведниците. И понеже скоро ще бъдем в положение да няма какво да губим, да му мислят безмозъчните. Исторически погледнато, в България някои процеси май са предопределени от традиционното коронясване на глупостта…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                      Николай Марков                        http://afera.bg

Предишна статия

Запъхтяната, запотена, излъчваща панически страх физиономия на управителя на Българската народно банка…

Следваща статия

TRILLION TON Of Iceberg Now Already Breaks Off Antarctica!

Други интересни