ТАКОВА ТОТАЛНО БЕЗЗАКОНИЕ, БЕЗХАБЕРИЕ, НЕКАДЪРНОСТ И ОПУСТОШАВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, НЕ Е ИМАЛО В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ...

31 Май, 2017
0 коментара

Най-голямата заблуда в която живеят българските граждани е, че живеят в демократична държава. Това е лъжа. Истинските демократични граждански права са установени, защитени и гарантирани от държавата. Нищо от това не е налице в България. Честно казано имах тайни надежди, че след приемането ни в ЕС, формите и начините за прилагане на задкулисна власт, познати от времето на комунизма, ще бъдат прекратени, а истината е, че те не само не бяха приключени, а и се стимулираха пряко от европейската бюрокрация.

Такова тотално беззаконие, безхаберие, некадърност и буквално опустошаване на държавата не е имало в цялата ни история. На практика, държавата беше разграбена като активи, земя и полезни изкопаеми за милиарди евро. Напълно безнаказано!

България е единствената държава в ЕС, в която няма осъдени политици. Тези прокажени долнопробни типове, влезли във властта буквално от престъпните среди, дребни и едри измамници и всякакви друга пасмина. Всички те облякоха костюмите и се преродиха в политици, за да ползват политиката и властта и да узаконят престъпленията си.

Европейският съюз много добре знае какво се случва тук. Знае повече неща от нас. Знае, както знаеше, когато ни кла турският ятаган и европейските държави отново мълчаха в заговорническо съгласие.

Днес ятаганът продължава да сече в болниците, по улиците, в магазините, дори чрез радиационна питейна вода.

И отново всички мълчат, защото в същността си са престъпници…

николай марков                                                Николай Марков

Колаж: Туко Рамирез                             http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.