Строителите на съвременна България! Няколко души и техните каузи, които не им позволяват да стоят със скръстени ръце!

25 Декември, 2015
1 коментар

Наричат ги социални смутители, защото техните вътрешни граждански настройки вибрират на друга честота и смущават ефира на статуквото. 

Това са хора, които искат да разбърникат средата и да я побутнат малко, за да се види какво има зад ъгъла. А там, надяваме се, става ясно, че запазването на човещината е онова, което ще ни спаси. 

И затова "социалните смутители" правят неща, важни за всички, осъзнавайки, че "помагането" е най-важният капитал, трупащ се на сметката на доброто.

http://www.capital.bg/


Оракула от Делфи

"Явно, че при едно общество пропито с корупция, "смутителния начин" не помага да "побутнеш" гладни кучета, които са захапали кокала на данъкоплатеца, и ръмжат от жажда за още и още, само с "побутване" явно няма да се получи желания ефект на доминото, който е присъщ на общество, което може да отстоява ценностите на Европейската демокрация. Всичко, което се случва в момента е едно обезкуражаване на човека да вярва в себе си и бъдещето. Това е и крайната цел на Българската Олигархия, която е и водещата партия в момента."

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Оракула от Делфи
26 Декември, 2015 | 14:59
Напиши отговор
Оценка: +3
Явно, че при едно общество пропито с корупция ," смутителния начин" не помага да " побутнеш " гладни кучета , които са захапали кокала на данъкоплатеца , и ръмжат от жажда за още и още , само с" побутване" явно няма да се получи ,желания ефект на доминото ,който е присъщ на общество, което може да отстоява , ценностите на Европейската демокрация. Всичко, което се случва в момента е едно обезкуражаване на човек да вярва в себе си и бъдещето. Това е и крайната цел на Българската Олигархия, която е и водещата партия в момента.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.