След приключване на форума на СЗО веднага ще информирам за резултатите му

11 Февруари, 2020
0 коментара

Както ви информирах преди седмица, утре и други ден световните научна и медицинска общност ще заседава на специален двудневен форум, свикан от Световната здравна организация във връзка с коронапандемията.

Днес Русия официално съобщи, че е карантирала над 20 000 души, от които над 6 000 са граждани на Китай. По моя информация броят на карантираните явно и неявно по света (извън Китай) надхвърли 160 000 души, а за Европа числото гони 28 000-те хиляди. На китайските данни никой не вярва, дори и на онези 187 518 души, поставени под „медицинско наблюдение”, за които ви съобщих вчера. (за днес няма данни)
.
Във връзка с тази пандемия преди половин месец, на 25 януари започнах редовни публикации за коронавируса, който аз назовавам неслучайно короначума. Не съм се отметнал от твърдението си, че това е произведен изкуствено коронавирус, пренасящ фрагменти от генно модифицирана белодробна чума, който случайно е изпуснат от Националния китайски център по вирусология и бактериология и генни разработки в гр. Ухан.
.
Понеже напоследък такава информация за изкуствен характер и биологично оръжие се промъкна в световните медии (Вашингтон пост, Шпигел и др.) китайските дипломати в редица държави (САЩ, Германия, Русия и др.) яростно отрекоха „внушенията” за такива разработки и за нещо, изпуснато на свобода по невнимание или нелепа случайност.
.
Преглътнах подигравките, когато започнах с постовете си. И сега ще ги преглътна във връзка с поредния научен доклад, за който сигурно вече знаете.
.
Това изследване излезе вчера, в неделя.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.02.06.20020974v1
Сред авторите му е и д-р Джон Наншанг, който откри коронавируса на смъртоносния ТОРС от епидемията през 2003 г. и е назначен за водещ съветник в управлението на настоящата коронавирусна криза.
.
Изследвани са 1095 пациента в 522 болници в 31 провинции на Китай.
_______________________________
Най-същественото – инкубационният период вместо сегашните средно 5-6 дни, до максимум 14 дни
всъщност може
*******ДА ОБХВАЩА ПЕРИОД ОТ 24 ДНИ! ********
_________________________________
.
Пак се връщам към списъка от съвети, които дадох в един от ранните ми постове на тази тема:
.
~~~~~~ О б щ и п р е в а н т и в н и м е р к и~~~~~~~~~
………….
„2. Не контактувайте с пристигнал от Китай. Внимание: НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ, ДОРИ И ДА Е ИЗМИНАЛ ЕДИН МЕСЕЦ ВРЕМЕ от пристигането му!”
.
Ще добавя – избягвайте контакти и с хора, идващи от Африка.
Както вече съм написал, опасявам се, че от горещия континент може да тръгне втора, по-ужасяваща вълна на епидемията.
Вчера и днес за подобна опасност предупредиха редица медици и епидемиолози, утре и други ден този аспект ще се обсъжда на конференцията на СЗО. .
.
С риск да досадя, ще се самоповторя с написаното по-рано: откажете се от всякакви екскурзии у нас и в чужбина, спрете да посещавате масови прояви (кина, театри и др.), места за забавления и спорт – ресторанти, дискотеки, фитнеси, басейни… Вижте и др. съвети, които съм дал.
Не се подсмихвайте – рано или късно и за това ще ви посъветват. Но лично за вас може да се окаже твърде късно.
.
На българското правителство горещо препоръчвам да проведе още сега учения на гражданската защита по овладяване на болестно огнище в някой район на голям град. И да подготви наръчник с инструкции и мерки, които трябва да се прилагат в такъв случай.
Нека най-сетне да направи онова, за което се готвят, без особено да се шуми, властите на редица развити държави.
.
Затова на управниците ни предоставям снимка с празните, дай боже да останат такива и в бъдеще подготвени болнични легла.
Не е от Китай, както си мислите!
От спортна зала е в Германия!
Не разбрахте ли, г-да и дами управляващи и разни ченгета – имате по-важна задача от онази да тормозите и притискате непрекъснато мен и близките ми. Все пак става дума и за вашите кожи!
.
След приключване на форума на СЗО веднага ще информирам за резултатите му.
.
****************************
Моята хипотеза е, че началото на китайската драма е била някъде в първите дни на октомври.
Около 15 ноември властите в Пекин са знаели истината за нея и опасностите, но са ги подценили заради идеологията. Към края на декември вече са били истински уплашени, преценили са, че започва теч на информация и затова са информирали най-сетне СЗО, макар и с половин уста.
И през януари са се видели в чудо.
.
Дано да бъркам!
Защото това означава, че учените все още не разбират и не проумяват истинските механизми на заболяването.
Означава, че много и много десетки милиони вече са заразени, вкл. и стотици хиляди, а може и милион по света.
Означава, че никой не знае и не може да прогнозира как, кога, къде и в какви мащаби може да се прояви болестта.
И дори не подозира какви непознати агенти във външната среда я провокират да започне да се развива в доскоро изглеждащи здрави хора и да предизвиква епидемия.

                                                  Григор Лилов                                                  https://svobodnoslovo.eu

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.