Със специалните поздрави от слънчева Танзания...

10 Май, 2020
2 коментара

                      Image title         https://www.youtube.com/watch?time_continue=355&v=0O17WECD6-4&feature=emb_logo

"Тестовете за коронавирус са дефектни. Няма как да е иначе, защото те са дали положителен резултат за кози и за растението асимина трибала.", това обяви Джон Магуфули,  президент на Танзания.

Правителството на Танзания бе яростно критикувано, за това, че е не е взело нужните мерки за справяне с заразата от коронавирус. 

Единственото, което Магуфули направи е да накара сънародниците си да се молят. Да, точно така. Да се молят срещу COVID-19. Това бил най-ефикасният метод а справяне с пандемията, защото тестовете били пълни с технически грешки, предаде "Ройтерс".

Той възложил задача на Танзанийските секретни служби да проверят качеството на тестовете. За целта те взели случайни проби, различни от човешките, включително от растението асмина, от коза и от овца. След това биват изпращани в лаборатория, където учените не подозират за произхода на пробите.

И така пробите от козата и от растението се оказват положителни. Магуфули добавя по този повод, че много хора също може да са се тествали положително, без да са били заразени. 

Той съобщи също, че е изпратил самолет, по съвет от президента на Мадагаскар, който да доведе тъй жадуваното лекарство срещу коронавируса. То представлявала непозната билкова смес, която е тотално непозната за научната общественост.

Kъм днешна дата Танзания има регистрирани 480 случая на коронавирус. 16 души са починали.

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Prezidentut-na-Tanzaniya-Testovete-za-COVID-19-sa-defektni-koza-i-rastenie-dadoha-polozhitelni-probi-964107

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Анонимен
#1 от Йоан
10 Май, 2020 | 21:48
Напиши отговор
Оценка: +2
Браво на президента на Танзания! Един истински войн! Успех на Пламен! Къде е българския лъв? Спи!!!
Анонимен
#2 от Красимира
11 Май, 2020 | 08:17
Напиши отговор
Оценка: 0
И каква стана тя ?! Кога ще ги стигнем танзанийците ?! А нашете бързат да ни наложат закон за задължителни ваксини ... все още проект, но гласуването в сегашния парламент е техническа подробност.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.