Наши олигарси купили остров на Малдивите и банка в Аржентина !

05 Октомври, 2016
0 коментара

Двама български олигарси са закупили остров от групата острови на Малдивите. Още по-сензационно е, че същите нашенски мултимилионери са станали собственици на ултра луксозния хотелски комплекс LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, намиращ се в границите на Малдивската република.

Сензационна новина обикаля кулоарите на парламента от няколко седмици, но малцина се осмеляват да коментират, за да не си навлекат неприятности с покровителя на двамата приказно богати българи, който е депутат от групата на ДПС и е известен с пословичната си отмъстителност.

Упорито се говори също, че бизнес партньорите открили своя банка в Аржентина. В нея те прехвърлили десетки милиони от България през банков клон в Кипър.

Богаташите имали неприятности с Интерпол, където вече било депозирано искане от съседна на България държава за тяхното задържане. Причината е, че имената им са замесени в скандал с милиони по европейска програма още преди време.

 

Част от комплекса LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton

 

Малдивската република е разположена в екваториалните води на Индийския океан, на около 700 км югозападно от Шри Ланка. Малдивите представляват 20 атола и около 1900 коралови острова.

Скъпарският комплекс LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton е световна туристическа атракция. Състои се от 45 самостоятелни вили на атола Ноону, на 40 минути път с ветролет или хидроплан от столицата Мале. Комплексът има също 5 ресторанта. Всяка вила е със собствен СПА-цетър и басейн. Нощувките варират от 1600 до 4000 щатски долара едната.

 

Служители на тайните ни служби твърят, че двамата български олигарси са заминали първо за Париж, а след това с фалшиви паспорти са отлетили в неизвестна посока. Това станало преди около месец. Предполага се също, че скоро няма да се завърнат в родината, ако въобще се завърнат. Висши представители на властта и политиката обаче знаели за плана им да изчезнат. Прокурори също били посветени в тайната.

Източник : http://frognews.bg/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.