На 14 март в София се проведе Народно събрание на граждани и представители на обществени организация от цяла България

16 Март, 2020
0 коментара

На 14 март в София се проведе Народно събрание на граждани и представители на обществени организация от цяла България. 

На него се прие декларация, с която т.нар. "българско правителство" се обяви за свалено. 

По решение на делегатите следващите действия за премахване на престъпния режим ще бъдат предприети веднага щом се прекрати извънредното положение в страната. 

Време за губене няма, дойде време за действие!

Ето и самия текст на декларацията:

Водени от правилото, че всички хора са създадени равни, че се раждат свободни и че разполагат по рождение с неотменимите права на живот, свобода и стремеж към щастие и достоен живот, народите създават управления, които да гарантират всички тези права. 

Всяко управление обаче се крепи на съгласието на управляваните да бъдат управлявани. Щом властта започне да бъде упражнявана в противоречие с горепосочените основни човешки прави и свободи, народът има пълното право да я премахне и да учреди ново управление. 

Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна, защото злоупотребите, престъпленията и посегателствата над личната чест и достойнство, извършвани от правителството в продължение на десетилетия, не заплашват просто правата и свободите ни, а самото съществуване на народа и държавата!
       https://www.youtube.com/watch?v=44bW0nAzizw&fbclid=IwAR28a2XqvCXoJYkRW53SAOu0SztFoSjn606mQMpuSnzydIA5-X5QD28IAQk

Това престъпно правителство извърши следните престъпления срещу народа и държавата:

• То обезлюди страната ни и я превърна в територия, от която младите, образованите и семействата с деца се евакуират.

• То отрови въздуха и водите ни и превърна българската земя в депо за безконтролно изгаряне на отпадъци.

• То продаде нашите природни богатства на безценица.

• То опорочи стопанската среда и чрез непосилен административен гнет постави на колене българската икономика и предприемачески дух.

• То превърна прокуратурата в печатница на индулгенции за престъпниците и в машина за преследване на несъгласните с политиките му.

• То унищожи цели отрасли на селското стопанство и от износители на храни - ни превърна във вносител на почти всички храни.

• То допусна агенти на влияние, финансирани отвън, да прекрояват законодателството ни според интересите на спонсорите си.

• То направи правосъдието във фарс, допусна противоречива практика и чрез дългите, сложни и скъпи процедури практически лиши народа ни от него.

• То прокара лобистки закони в ущърб на обществения интерес и в полза на определени съсловия – частни изпълнители, застрахователи, банкери.

• То отказа да реформира жизненоважни обществени системи - образователната, социалната, здравеопазващата и пенсионната, като практически лиши народа ни от тях.

• То взе и изхарчи без нашето съгласие многомилиардни кредити, които ние, децата и внуците ни, ще изплащаме дълго след като си отиде.

• То ликвидира гражданското общество и като овладя профсъюзните и граждански организации, от корективни за работата му ги превърна в гротескни свои патерици.

• То подготвя ликвидирането на българския лев и замяната му с чужда валута.

• То създаде армия от чиновници, издържани от всички нас, но верни само нему и използвани единствено за поддръжка на властта на правителството над народа.

• То подпомага престъпността, за да живее народа в страх и мизерия и да разчита на „защитата“ на правителството.

• То разруши отбранителната ни система и изложи страната ни като беззащитна плячка на всеки враг.

Чрез тези си продължаващи престъпления правителството продължава да унищожава държавнотворните обществени системи, заличава белезите на държавността ни и ликвидира независимостта на България, като ни превръща в колония, управлявана отвън, според чужди интереси.

Ето защо ние, представителите на българския народ, събрани на Народно събрание в София на 14 март 2020 г., заявяваме, че не признаваме повече юрисдикцията на престъпното правителство, обявяваме го за свалено, управлението му за приключено и декларираме пълната си решимост да премахнем всички негови представители в държавното и местното управление, както и да ги предадем на справедлив съд, който ще бъде създаден специално за разследване на престъпленията им.
Нека Бог да пази българския народ!
Да живее България!

https://www.facebook.com/belomorieto/posts/2856670441064964

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.