Кой е виновен?

24 Март, 2016
0 коментара

Меркел, Путин и Обама са дойните крави на обществената отговорност, а защо да не се отървем от исляма още преди Тръмп да е дошъл

Меркел е виновна! (Защото е прекалено добра.)

Путин е виновен! (Защото винаги е лош.)

Обама е виновен! (Защото не иска да е лош, а трябва.)

Това са трите възможни обяснения за всички неприятности, които се случват в Европа и света напоследък. Не беше никаква изненада, когато след атентатите в Брюксел пак тия имена започнаха да се търкалят като генерален извод. Меркел, Путин и Обама са нещо като дойните крави на обществената отговорност. Каквото и да стане. Или пък не стане.

А когато не споменаваме конкретни имена, имаме подръка други две модерни клетви - мамка му на либерализма и мамка му на исляма.

Излиза, че като цяло за атентатите в Брюксел, а преди това и в Париж, и за тези в Истанбул, и Анкара (или тия последните не ги броим?!) има общо 5 причини. Ако почакаме малко, първите трима виновници за нашите нещастия ще отпаднат. Просто на Меркел, Обама, че дори и на Путин (рано или късно) ще им свършат мандатите.

Какво обаче правим с другите две причини за атентатите - либерализма и исляма? Ами защо просто не се отървем от тях? Вероятно всички ще бъдат по-спокойни и доволни, ако Европа се върне към едно друго време, когато е имало повече ред и бариери и по-малко свободи.

От София до Брюксел по най-прекия сухоземен път има пет граници. Нека всичките да започнат да функционират наново. С пълна проверка на документите, джобене, тараш, отваряне на багажниците и т.н. Все пак това е и един от пътищата, използвани от терористите на “Ислямска държава”, нали така? Нека да има пълен контрол! 

Нека тия толерастки изпълнения като свободно пътуване и безвизово пространство да отпаднат категорично! Защото те са чудесно улеснение за всеки, решил да се занимава с тероризъм. Визи от всички и за всички! 

Даже не би било лошо да се помисли и за изходни печати. Да не можеш да напуснеш, когато ти скимне. Както беше в доброто старо време. А сега какво? Правиш атентат в Париж, качваш се на един автомобил и отиваш да гърмиш в Брюксел, без никой да те спре и да те пита къде си тръгнал и защо. Това не е работа! С останалите права и свободи да се процедира по същия начин.

И сега по въпроса за исляма. То се видя, че с тия изроди няма оправия. Затова, след като запрем всички бежанци извън европейските граници, а промъкналите се - върнем, ще трябва да се захванем и с тези, изповядващи исляма, които подло преживяват на наша територия от много години.

Имам предвид така наречената европейска територия. Защото в Западна Европа е големият проблем. Ние в България с нашите мюсюлмани ще се справим лесно - имаме ноу-хау отпреди. Ще им сменим вярата и имената, а тези, които откажат, ще ги закараме на Капитан Андреево. Ще приключим за има-няма два месеца. Това е пътят за действие и на белгийци, французи, германци... 

Брюкселският квартал “Моленбек” например може да се изчисти за седмица-две. Колкото да се натоварят всички араби и африканци и да се закарат до най-близкото пристанище. Антверпен примерно. Оттам на кораби - и хайде за Мароко, Алжир и кой откъдето дошъл.

Онзи ден чета един коментар във фейсбук на Леа Коен. Колко хубаво, казва, беше едно време в “Моленбек”, в еди-кой си хотел си пиеха кафето масони, а сега - пълно с араби. Цитирам по памет. 

Но да, това е сериозен проблем, съгласете се. Как да изпъдим арабите, за да върнем масоните в кафенетата на “Моленбек”? Ами как? Да ги изселим. До крак. И тия, дето се подвизават из парижките гета. И тях! Пет милиона на корабите - и бон воаяж към Казабланка и Могадишу.

От петдесетте години на миналия век тия хора тровят въздуха в Европа. Овоняха всичко с лойта на дюнерите си. Араби, кюрди, турци, афганци, сомалийци - всякаква сган! Подбиват цените на пазара на труда и са готови да извършват и най-мръсната работа срещу дребни пари. Отнеха на достойните бюргери всичко, дори удоволствието да чистят на кравите си. И какво въобще правят в Европа тия нахалници?

След Втората световна война им бяха прокарани граници, създадени им бяха държави, назначени им бяха президенти и крале. Европа им помогна за всичко това. И дори бе така великодушна да се изтегли от изконните си колониални територии, за да им освободи място. А те неблагодарниците надойдоха в Европа и почнаха да се плодят. 

Да ядат придобивките, да я оцапат, съсипят, забулят в черни фереджета, да я превземат отвътре, изпъждайки масоните от родните им кафенета. Както би казала Леа Коен. И същите тия неблагодарници продължиха да се оплакват, че в родните им страни са тероризирани от диктатори - приятели на Европа. 

И тогава същата тази Европа се трогна от стоновете им, разлюби диктаторите, с които правеше бизнес, само и само за да помогне. Хукна да ги пази тия неблагодарници от талибаните, да помага за свалянето на Саддам, бомбардира Кадафи, организира опозиция срещу Асад...

И вместо да са доволни, те още повече се обидиха и заприиждаха на пълчища. Да цапат, да ядат и пак цапат. Клета Майка Европа! Затова край! Явно трябва да се отървем от цялото им котило веднъж завинаги. 

Събираме им паспортите и следва отпътуване. Който иска да остане - ново име, нов паспорт. Хасан става Ханс и всяка неделя - на литургия. Който иска да изповядва исляма - решението е повече от ясно - в Северна Африка и Близкия изток сме почнали да разбишкваме и без това границите, тепърва ще се отваря голяма свободна територия. 

Там, като пристигнат на място - да си се оправят - кой шиит, кой сунит, кой кюрд. И повече да не ни занимават. Защото, ако не слушат, идва чичко Тръмп и ще им види сметката на всичките.

И тогава кой ще е виновен?

https://www.24chasa.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.