Джебчийската Мафия живее в палати за Милиони!

14 Април, 2016
0 коментараЦиганки джебчийки живеят в село Игнатиево на 15 км от Варна. Те крадът във всички молове и по-големи супермаркети. В селото живеят в огромни къщи на 2-3 етажа. 


Разследването е на нова тв от журналистката Вероника Димитрова която спечели награда за журналист на годината именно за този репортаж. Гледайте наглата схема по която охранители и джебчийки са действали. 

Това свършва след като обекта сменя охранителната фирма. Старата фирма е получавала 10 000 лева на месец от джебчийките да не ги закачат. Когато идва новата фирма те се опитват да подкупят шефа но това удря на камък и "бизнеса" им замира. 

За това почват да търсят подставени лица на който да плащат. Тук идва Вероника като подставено лице и те разкриват цялата схема. Циганите-джебчий живеят в огромни къщи обзаведени по последна мода, позлатени столове маси и прибори. 

Когато журналистката представя записите от видео камерите пред главния секретар на РПУ-то във Варна, не иска да коментира и даже не е чувал за този случай. 

Преди това във видеото един от циганите разказва че срещу 2 000 лева дознателя от полицията може да изтрие досието на всеки провенил се. Накрая се разбира че циганите плащат не само на охрана но и на полицията. 

Гледайте за да разберете цялата схема разкрита от топ журналист за 2015 година - Вероника Димитрова.

https://www.youtube.com

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.