Нека нашата любов стопли душите ви

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, любими мои!

Днес искам да се обърна към тези от вас, които са загубили вяра в себе си, поради толкова дългото чакане Земята да се премести в Петото измерение.

Струва ви се, че вашата енергийна работа не носи желаните резултати, тъй като малко се променя на физическия план.

Всъщност това не е вярно.

Виждаме колко бързо изтъняват енергийните бариери между финия и физическия свят, което е резултат от вашите усилия.

И знам, че много от вас усещат това и дори го виждат с вътрешното си зрение.

Това се проявява по различни начини.

Някои хора виждат по време на медитация енергии от по-високи измерения, които най-често се появяват под формата на ярки лилави шарки, сфери или други геометрични фигури с различни форми и размери.

А някои успяват да видят нови енергии с физическото си зрение или на снимки, направени в енергийно чисти кътчета на вашата планета.

Обикновено енергиите на Петото измерение се появяват под формата на дъгови портали или лилави светкавици.

Някои може да видят тъмносини индигови енергии. Така се проявяват енергиите на четвъртото измерение.

Знам, че много от вас могат да видят енергията прана дори с просто око.

Това е потвърждение, че финият и физическият свят се сливат все повече и повече всеки ден.

Това е до голяма степен ваша заслуга, мили мои.

Това е резултат от факта, че стотици хиляди пробудени човешки души, по време на своите енергийни сесии и медитации, закотвят високовибрационни енергии, натрупани в околоземното пространство, към Земята, улеснявайки преминаването им през воала, който разделя нашите светове.

От голямо значение е силата на вашето намерение възможно най-бързо да изчистите Земята от тъмните негативни енергии и да я напълните с нови – чисти, Божествени, високовибрационни енергии.

Повярвайте ми, мили мои, нито едно ваше послание – мисловно, емоционално, енергийно – не остава без отговор и подкрепено от Силите на Светлината.

Виждаме и чуваме всеки един от вас и правим всичко възможно да обединим усилията си за ускоряване на Прехода и освобождаване на човечеството от вековното робство.

Ние знаем колко трудно е за вас да се противопоставите на Силите на злото на физическия план, тъй като всички лостове на властта на Земята все още са в ръцете на представителите на Дракорептилиите.

И все пак ви молим да не се отчайвате, а да продължите своята енергийна работа спокойно, систематично и най-важното с непоклатима вяра в победата на Силите на Светлината на Земята.

Тя вече е по-близо от всякога.

Самата Вселена се застъпи в защита на вашата красива планета, изпращайки вашите звездни братя и сестри – представители на висши цивилизации и светове – да помогнат на човечеството.

Те, заедно с Възнесените Учители, Ангели и Архангели, неуморно „бдят“ в околоземното пространство, за да предотвратят унищожаването на вашата цивилизация, което се е случвало повече от веднъж в историята на вашата планета.

Вие не сте сами.

Винаги помнете това в моменти на тъга и отчаяние.

И нека нашата Любов стопли Вашите Души и сърца в този най-труден за Вас период, когато Мракът е сгъстен до краен предел.

Заедно се приближаваме към Зората, която ще стане нашата обща Победа над Силите на Мрака на Земята.

Серафим Саровски ви говори от името на всички Възнесени Учители

Прието от Марта на 15 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/let-out-love-warms-up-your-souls-44512-2/

02.08.2024, Велики души, канализирано послание

zolotaya-nit

Здравейте, любими мои!

Днес искам да поговоря сърдечно с вас.

Искам да знаете, че винаги съм с вас и следя отблизо всичко, което се случва на Земята в момента.

Избрал мисията да служа на човечеството след физическата си смърт, два века наблюдавам с горчивина как се случва моралния упадък на хората, който сега е достигнал своя връх.

И не мога да виня за това онези, които се озовават в капана, устроен на човечеството от хитри и коварни създания, които не само са пуснали корени във властта на нашата красива планета, но и са се научили да контролират съзнанието на хората толкова фино и незабележимо, че хората дори не го забелязват.

Но сега идва дългоочакваната развръзка.

Човечеството е стигнало до разклонение на пътя си и сега, като в приказката: ако се обърне в една посока – там, където го мамят влечугоподобните създания, приели човешки образ, го чака неизбежна смърт, а ако в другата – тогава ще отхвърли хилядолетното иго на тяхното царуване и ще намери нов щастлив живот.

Вече знаете от многобройни съобщения от Силите на Светлината, че помощта на човечеството от Небето не спира нито за минута.

Много велики души, които някога са живели на Земята и като мен, които са избрали пътя на Служене на човечеството в задгробния си живот, правят всичко възможно и невъзможно, за да ви подкрепят и защитят от опасността.

Всеки събуден човек се ръководи от своите Духовни Водачи и Ангели Пазители, дори и самият той да не го осъзнава.

Но това, което не можем да направим за вас, е да извършваме действия на физическия план.

Ние можем само да ви помогнем да намерите своя път, като ви даваме духовни прозрения и множество съвети.

И ние се радваме, когато ги чуете, и сме тъжни, когато не можем да стигнем до вас.

Но сега дойде времето, когато и ние, и вие трябва да бием алармата, за да събудим пасивната и летаргична част от човечеството.

Времето се свива неумолимо, а Земята все по-упорито се отърсва от всички остатъци от тримерността, а с тях и от здраво заседналите в тази тримерност.

Ето защо събитията на Земята се ускоряват и всички маски падат.

Нови енергии, подобно на пречистващ дъжд, отмиват цялата мръсотия, разкривайки истинската същност на всяко живо същество в човешка форма: било то чиста Божествена душа или бездушно създание, лишено от емпатия и състрадание.

И това е особено очевидно през последните години, когато традиционните морални ценности и самата човешка природа се извращават и оскверняват от онези, които си въобразяват, че са господари на Земята и нейните жители.

Всичко това ви е добре известно, скъпи мои, и реших да ви го напомня само защото сега настъпи не само последният етап от борбата между Светлината и Тъмнината, но и най-опасният за вас.

Драко-рептилиите, в отчаяния си опит да се задържат на власт, ще успеят да повлекат още много души със себе си в бездната на забравата, ако пробудената част от човечеството не им попречи да направят това.

Повярвайте ми, мили мои, те много се страхуват от вас и просто трябва да покажете твърдост и решителност в желанието си да сложите край на подигравките им с хората и те със сигурност ще се оттеглят.

Благославям ви, мили мои, за вашето безстрашие и сила на духа в тази последна битка с вашите поробители!

Серафим Саровски, който нежно ви обича, ви говори

Прието от Марта на 1 август 2024 г.

https://bgprevedi.com/always-by-your-side-44539-2/

Предишна статия

Пречистваща вълна

Следваща статия

Отец Абсолют: Отношение към парите

Други интересни

Вашият коментар