Фулфорд: Олимпийското примирие свърши: обявени са награди за Алекс Сорос и Дейвид Рокфелер-младши, кукловодите на Харис

Автор: Няма коментари Сподели:

Олимпийското примирие приключи и сега е отворен сезонът за останалите босове на хазарската мафия. По-специално, Алекс Сорос и Дейвид Рокфелер-младши и всички членове на техните семейства – кукловодите на фалшивата Камала Харис – получиха златна награда от 1 милиард долара, определена за главите им от алианса за планетарно освобождение. Златото може да бъде получено във Филипините или Хонконг, казват източници от алианса.

Ето какво знаем за кампанията им досега: първо те хванаха и убиха актьора с бяла шапка, изобразяващ непохватния Джо Байдън. След това инсталираха маскиран мъж, който се представяше за Камала Харис като техен „официален“ кандидат за президент.

В ход, който изглежда е свързан с това действие, MI6 също съобщава, че „няколко хиляди активи вече са мъртви“. Не знаем подробности за това, освен че е организирано в Антарктида. 

Всичко това очевидно е свързано с пазарната аномалия, включваща 12% спад на цените на японските акции и 10% покачване на японската йена, което се случи от 31 юли насам.

Въпреки че все още има много въпроси около това събитие, можем да потвърдим, че това е операция на Ротшилд. Всичко започна на 31 юли, когато (все още притежаваната от Ротшилд) Bank of Japan неочаквано повиши лихвените проценти от практически нула до 0,25%. Това навреди на Рокфелеровата търговия с йени с висок ливъридж (заем с максимална полза). През същия ден е убит Исмаил Хания, ръководителят на Хамас. Тогава френският клон на Ротшилд изхвърли облигации и акции на стойност 6 трилиона долара. Ясно е, че са очаквали убийството на Хания да предизвика дългоочакваната тотална война между Израел и Иран. Това, от своя страна, те се надяваха да доведе до пълноценната Трета световна война. С други думи, те смятаха, че правят огромен залог за търговия с вътрешна информация за голямата световна война.

Вместо това обаче това, което се случи, беше дипломация на съюза, която обеща публично отстраняване на израелския министър на престъпността Бенямин Нетаняху, неговия кабинет и техните колеги от Хамас. Това ще бъде направено публично и с уверения, че няма да бъдат заменени от аватари. Това очевидно е свързано със смъртта на хиляди еврейски агенти.

В крайна сметка Ротшилд бяха принудени да изкупят обратно това, което продадоха, и направиха минимални печалби от голямото си приключение с къси продажби.

Има още нещо в историята в Япония, където се прави чиста раздяла с хазарската мафия. Например японското министерство на здравеопазването и социалните грижи спря да предоставя ваксини срещу Covid и издаде следното предупреждение относно ваксините:

„Тя уврежда сърцето, бъбреците и белите дробове, както и причинява изключителни затруднения в ежедневния живот, причинява ХИВ, което води до отказ на имунната система и прави нормалния живот почти невъзможен.“

[mhlwяп (За новата ваксина срещу коронавируса)

Източници от Министерството на външните работи на Япония добавят, че на фалшивия американски посланик Рам Еманюел е даден срок до ноември да напусне страната и той се е съгласил да напусне.

Друг ясен знак, че Япония скъса с контролираната от ХМ Г-7, дойде на 79-ата годишнина от атаката с ядрена бомба над Нагасаки на 9 август. Премиерът Фумио Кишида и рекордно голям брой от 100 държави и региони присъстваха на церемонията. На израелския посланик обаче беше казано да не идва и в резултат на това САЩ, Обединеното кралство, Европейският съюз и трима лакеи (Канада, Франция и Германия) не изпратиха своите посланици. Това съотношение 100 срещу 6 показва колко изолирана сега е ХМ в международен план. Тук като илюстрация можете да видите японски протестиращи в Нагасаки, които казват

„Израел не е добре дошъл тук“.

[Video] (Протестиращи в Япония: Израел не е добре дошъл тук)

Япония също отказа да постави своите военни сили под командването на САЩ и вместо това формира свой собствен независим военен съюз. Япония изгражда съюз от „хора с коне“, който ще обхваща Казахстан, Узбекистан, Монголия и Северна плюс Южна Корея.

Като част от това Япония и Монголия подписват военен съюз. Освен това в Южна Корея официални лица и членове на управляващата партия на президента Юн Сук Йол призовават за собствени ядрени оръжия, за да могат да противодействат на изнудването на ХМ. Това накара ХМ да предупреди:

„Ще се сблъскате с огромна пукнатина в алианса на САЩ и ако се оттеглим от договора за неразпространение на ядрено оръжие, това ще доведе до различни наказания, започвайки с незабавен шок на нашия финансов пазар.“

[alarabiya] (Южнокорейските ядрени оръжия ще разрушат връзките със САЩ, казва шефът на отбраната)

В контраатака на ХМ премиерът Кишида беше принуден да отмени планираното за 9-12 август пътуване до Казахстан, Узбекистан и Монголия в резултат на „препоръка за мегаземетресение“.

[ctvnews] (Японският Кишида отменя пътуването си до Азия, след като учените призовават за подготовка за възможно „мегаземетресение“)

Това е блъф, тъй като ХМ знае много добре, че ако Япония отново бъде засегната от голямо земетресение в стила на Фукушима, тогава като отмъщение остров Ла Палма ще бъде ударен. Това ще доведе до 100-метрово цунами, което ще удари източното крайбрежие на САЩ и южното атлантическо крайбрежие на Европа. Освен това Ерусалим и Женева ще бъдат унищожени от атомни бомби, твърдят източници от алианса.

Новият японски азиатски съюз е готов да работи с Петте очи на англосаксонците, но само след като настоящите режими там бъдат свалени, казват десни източници, близки до императора.

Това се случва сега, особено в САЩ, където разбрахме, че президентът и главнокомандващ Доналд Тръмп сега е подкрепен от Натаниел Ротшилд и британската част от „семейството“. Те работят и с ирландците, предлагайки съюз с Робърт Ф. Кенеди младши, казаха източници.

Тази група сега настоява за възстановяването на тяхната марионетка, „президента Байдън“. За тази цел те подчертаха профилната снимка на Нанси Пелоси, за да посочат, че всичко, което хората на Харис направиха, беше да публикуват писмо, „което за мен не прилича на писмо на Джо Байдън“.

[Video] ()

Те също така настояват да предотвратят нова кражба на изборите в САЩ. Това включва

„великият щат Вирджиния, превъзходно ръководен от губернатора Глен Янкин, е водещ в осигуряването на изборите през ноември, като защитава всеки законен вот и предотвратява гласуването на нелегални чужденци, допуснати в страната ни. Всички гласове се подават на хартиени бюлетини и се преброяват сигурно и честно, а не от машини, свързани с интернет, което представлява сериозен риск за сигурността.“

Това съобщение е още един знак, че кражбата на бюлетини спира:

Президентът на компанията за машини за гласуване Smartmatic е обвинен в измама, подкуп и пране на пари.

Президентът на софтуерната компания за гласуване Smartmatic е обвинен по множество точки в международно дело за подкуп.

След изборите през 2020 г. Smartmatic се оказа в центъра на обвиненията за измама на гласоподаватели след обвиненията, че софтуерът за гласуване на компанията е бил използван за манипулиране на гласове на машини за гласуване.

Работата е там, че въпреки манипулираните анкети от медиите, контролирани от Рокфелер/Сорос, актрисата, която играе Камала Харис, е толкова презирана, че служителите на нейната кампания са принудени да плащат на бездомни хора по 150 долара, за да присъстват на „техните“ митинги. Те също използват CGI, за да изглежда, че тя има много подкрепа. Както казва президентът Тръмп:

„Вижте, хванахме ви с фалшивата ‘тълпа’. Там нямаше никой!”

[Figura] ()

[Figura] ()

Почакайте малко…

Отделно

Има и други признаци, че кампанията на Харис се проваля:

Камала, „главният шегаджия“, пристигна официално

Колко пъти можете да кажете „добър вечер“?

@JDVance: Вчера Камала направи още един кръг от сценарни бележки пред телесуфлера.

Днес тя е кандидат на демократите от 17 дни и 17 дни отказва да отговаря на въпроси на медиите.

ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВА КАМАЛА?

[Figura] ()

[Video] ()

Ако Рокфелерови все пак се опитат да извършат нова измама на избирателите, актьорът Джон Войт, подобно на много други, предупреждава за „гражданска война“:

„Това е военно престъпление, оркестрирано от Обама, а Камала Харис ще бъде кикотлива хиена, която само слуша и повтаря.”

Междувременно водещият на CNN и колумнистът на Washington Post Фарид Закария написа в авторска публикация, публикувана в събота, че вицепрезидентът Харис и нейният кандидат, губернаторът на Минесота Тим Уолц, печелят, като провеждат силно емоционална, наситена с „атмосфера“ кампания.

„Избирателите гласуват интуитивно и след това рационализират избора си, съзнателно или несъзнателно“, пише Закария. „Изглежда, че кампанията на Камала Харис се основава на този последен, инстинктивен подход.“

Така че, ако не искате правителство с помощта на „вибрации“, САЩ са изправени пред свалянето на марионетките Рокфелер/Сорос или гражданска война.

Подобна ситуация се развива и във Великобритания, където източници от ЦРУ предупреждават:

„Ще има гражданска война… марионетките на правителството на ХМ ще се насерат гащите“.

Британският блогър Андрю Тейт, говорейки от името на мнозинството, казва, че Обединеното кралство е буре с барут, което чака да избухне. Той също така иска да знае защо всички тези милиарди отиват в Украйна, въпреки че никой не е гласувал за това.

[Video] ()

Знак за тяхното отчаяние е фактът, че британските власти заплашват да арестуват и обвинят граждани, които „ретуитват“ материали, смятани за реч на омразата.

[Video] ()

Те се страхуват от истината за събитията в Бирмингам, които разкриха шокиращото състояние на двустранната полиция и медийното отразяване в отговор на безредиците в Обединеното кралство.

[youtubeавто-превод (Какво се случи в Бирмингам?)

Например, гледайте кратки видеоклипове на двустранния Сайръс, който говори от две страни.

[Video] ()

Спомнете си, че Кийр Стармър спаси група малтретиращи деца в Рочдейл/Азия от съдебно преследване.

[Figura] ()

За да избегне затвора, Кийр Стармър сега говори за изграждането на „лагери за извънредно задържане“ на Фолклендските острови.

[Video] ()

[Figura] ()

Той също тръгна по пътя на Оруел, предупреждавайки гражданите да не публикуват протестни видеоклипове в социалните медии или рискуват да отидат в затвора. Как стигнахме дотук?

Не е изненадващо, че рейтингът на одобрение на Стармър е спаднал с 16 точки за две седмици.

Както показва това видео от Ирландия, полицията е безсилна срещу действителното насилие, но много смела, когато става въпрос за арестуване на хора за коментари и харесвания в социалните медии.

[Video] ()

В Канада също има движение. На 17 и 18 август „военни, полицейски, конституционни, юридически и медицински пионери и лидери ще пристигнат там като подкрепа и помощ за населението, подложено на най-бруталната операция на сатанинската и фармацевтична кабала в Северна Америка от януари 2020 г. на терористичната и психологическа атака COVID-19!“ Авторът ще говори на това събитие.

Междувременно Централната изборна комисия на Тръмп хвърля бомби с истината върху фалшивия канадски премиер Кастрюдо.

[Video] ()

Разбира се, смяната на режима в САЩ, Обединеното кралство и Канада вероятно ще изисква изчакване на колапса на управляващата класа в Израел и това ще се случи бързо.

В очакване на войната за освобождението на Юдея, САЩ, Великобритания и Франция започват евакуация на своите граждани от Ливан и Израел. Например изображението по-долу показва, че британците са започнали тихомълком да евакуират Ливан.

[Figura] ()

В ясен знак, че Израел е обречен, президентът Реджеп Тайип Ердоган заплаши, че страната му може да се намеси военно във войната на Израел срещу Газа.

Междувременно говорител на иранското външно министерство каза, че ескалиращата бруталност на Израел, подкрепяна от Съединените щати и някои западни държави, е знак за страха на режима от неизбежен колапс и разпадане.

Всички знаем, че училищата са бомбардирани и са извършени други зверства, но изнасилването на палестински мъже-затворници демонстрира истинската сатанинска природа на голяма част от израелското общество. Скот Ритър отбелязва, че правителството е било принудено да освободи 9 израелски войници, обвинени в изнасилване на палестински затворници, след като въоръжена тълпа е нахлула в затвора, като твърди, че Талмудът изяснява, че изнасилването на неевреи не е престъпление, в който той осъди поведението на Израел, доведе до обиск на ФБР в дома на Скот Ритър. (Той казва това много откровено)

[Video] (Скот Ритър)

В друг пример израелски политик казва, че би било „морално“ да остави два милиона души в ивицата Газа да умрат от глад. „В днешните глобални реалности е невъзможно да се води война… никой в ​​света не би ни позволил да гладуваме и да убием два милиона граждани, дори това да е справедливо и морално, докато не ни върнат заложниците“, каза финансовият министър Бецалел Смотрич.

[Video] ()

Не е изненадващо, че проучване на Чикагския съвет по глобални въпроси установи, че 55% от американците се противопоставят на изпращането на войски за защита на Израел, ако бъде нападнат от съседите му.

Без помощта на САЩ Израел щеше да бъде превзет от комбинирани турски, ирански и египетски сили в рамките на дни.

Генералният секретар на ливанската милиция Хизбула Сайед Насрала каза в последната си реч, че

„израелски фабрики на стойност 131 милиарда долара могат да бъдат унищожени за половин час“.

[Video] ()

Както вече споменахме, настоящият израелски режим ще бъде свален и Израел ще бъде заменен от Юда, за да се избегне пълномащабно унищожение.

Промяната на режима в САЩ, Обединеното кралство, Канада и Израел също е вероятно да бъде придружена от промяна на режима в Европа.

Тук ХМ прибягва до тероризъм и отчаяни опити да започне световна война. Например, говорителят на Пентагона Сабрина Сингх не се колебае да каже, че „да, това е в съответствие с нашата политика“ да нанасяме удари по руска територия, войски, цивилни и инфраструктура с американски оръжия.

Тези оръжия са били използвани, наред с други неща, за ядрен тероризъм. Армия от наемници на ХМ току-що атакува Запорожката атомна електроцентрала (ЧАЕЦ). Атаката е имала за цел да предизвика ядрена катастрофа, каза руската ядрена корпорация Росатом в изявление в понеделник.

ХМ също отново залага на метеорологичната война. Както показват тези драматични видеоклипове, Саудитска Арабия току-що беше атакувана от HAARP за противопоставяне на дневния ред на ХМ

[Video] ()

[Video] ()

Те също продължават да разчитат на биотероризма. Сега генералният директор на СЗО Тедрос отново се опитва да настоява за световна забрана на обезпокоителната порнография, свързана с маймунската шарка.

Конго досега е съобщило за повече от 13 000 случая на маймунска шарка, включително 503 смъртни случая, каза представител на СЗО в Конго пред Ройтерс. Това довежда общия брой на случаите от началото на 2023 г. до около 27 000, с повече от 1000 смъртни случая.

Полски активисти предупреждават:

СЗО и нейните съюзници са по-решени от всякога да приемат договора до края на годината. Междуправителствената група за преговори (INB) е определила строги срокове, за да гарантира спазването на Договора за пандемията на СЗО. Срещите за преговори са насрочени за септември и ноември с цел да се подготви всичко за специалната сесия на Световната здравна асамблея на 15 ноември 2024 г., за да се приеме това драконовско споразумение. Те стратегически са запазили октомври за различни регионални конференции на СЗО, но планират срещи с експерти между сесиите, за да избегнат загуба на време.

Бъдещите пандемии, обявени от СЗО, разшириха извънредните правомощия на СЗО Изолация и карантина от недемократично избрани власти. Задължителен медицински преглед и ваксинация за целите на пътуване. Високо ниво на наблюдение и цензура на информацията. Правото на работа, пътуване и вземане на медицински решения, продиктувани от СЗО.

XM също така се застъпва за тоталитарна цензура. Вчера Организацията на обединените нации сключи първото си международно споразумение относно киберпрестъпността verabschiedet…es съдържа разпоредби, които държавите могат да тълкуват като изискващи международно наказателно преследване за всяко предполагаемо престъпление, извършено в компютърна система. Критици като EFF и Human Rights Watch (HRW) твърдят, че обхватът на текста е твърде широк, което позволява на държавите да го прилагат към престъпления извън това, което обикновено се е считало за киберпрестъпност в миналото.

Ето някои реални примери за Оруел от бивши демократични западни страни:

Групата за живота и семейството Citizen Go излезе по улиците на Париж с автобус с посланието „СПРЕТЕ НА НАПАДАНИЯТА НАД ХРИСТИЯНИТЕ“. Гражданинът Гуо сподели с X: „Шест члена на нашия екип бяха принудени да прекарат една нощ в затвора само за това, че осъдиха малтретирането на християни, като написаха съобщението „СПРЕТЕ ДА НАПАДАТЕ ХРИСТИЯНИ“ в автобус… Това по никакъв начин не е незаконно.

Целият ми акаунт в @facebook беше изтрит, очевидно (без обяснение), защото туитнах, че мъже боксьори като Имане Хелиф (хромозомите XY неразпределени) не трябва да се бият с жени на Олимпиадата. Разбира се, можете да обсъдите мнението ми по цивилизован начин. Но пълна цензура?

Не е съвпадение, че олимпийският служител, който ни каза, че Имане Хелиф е законно „жена“, също е постоянен директор по комуникациите на Световния икономически форум. Забелязахте ли вече?

[Figura] ()

Полските християнски активисти отбелязват следното по отношение на тази транссексуална програма:

Ако някой постигне статут на знаменитост и получи място в медиите, значи той е актьор и трябва да му обърнем внимание. Те са поставени в позиция, в която могат да ни влияят, да променят възприятието ни за реалността и по този начин да променят поведението ни по определени начини. Всички са „замесени“, дори ако изглеждат неангажирани и понякога дори се държат като врагове. Обществото не познава реалността, а реалността не е това, което знае или иска ние обикновените хора да знаем. Искат да спорим кое какво е и кой кой е. И разделението между хората им служи по много начини и те също се опитват да разделят и израждат човечеството по различни начини. Изглежда, че инверсите играят важна роля в нашия свят. Поглеждайки назад към тяхната история, можем да видим как Елит-ите са се тераформирали, за да приспособят и двата пола в една телесна система, и са го направили умишлено, за да объркат обикновените хора да вярват, че мъжете са жени, а жените са мъже.

Въпреки този последен тласък, ХМ знаят, че са загубили и търсят места, където да избягат. Две седмици след като на украинския диктатор Владимир Зеленски бяха обещани 50 милиарда евро от печалби от замразени руски активи, той похарчи около 60-75 милиона евро, за да купи италианска винарна от британския певец Стинг. Очевидно Зеленски се надява италианците да го защитят, ако се опита да избяга от украинската линчуваща тълпа.

Може да сте сигурни, че когато всичко това свърши, те няма да има къде да се скрият на тази планета. Признаците за този край вече са видими в Източна Европа.

Факт е, че Австро-Унгарската империя е възстановена като де факто военен съюз, за ​​да се предотврати потокът от транс-порно и ислямски имигранти, организиран от ХМ. Сега Германия и Швеция се присъединиха към този съюз.

Броят на хората, напускащи Швеция, ще надхвърли броя на имигрантите през 2024 г. за първи път от повече от 50 години, съобщи шведското правителство в четвъртък. През 2023 г. рязко се е увеличила емиграцията на хора, родени в Ирак, Сомалия и Сирия.

Сега Германия и Австро-Унгария следват примера на Швеция, като експулсират нелегални мъже-имигранти на военна възраст, които не възнамеряват да се асимилират в европейското общество.

Тази група също иска мир с Русия. Унгарският външен министър Петер Сиярто нарича ЕС „фабрика за лъжи“ за възпрепятстване на мирната инициатива на премиера Виктор Орбан, подкрепа за прекратяване на транзита на петрол и отправяне на обвинения относно миграционната политика.

Полският премиер Доналд Туск каза, че ЕС не трябва да изключва Унгария, тъй като е позволила на руснаци и беларуси да я посещават.

Тъй като Туск е известен германски агент, това е ясен знак, че Германия се отдалечава от ЕС.

И така, за да обобщим, Източна Азия и Източна Европа се присъединиха към Алианса за планетарно освобождение. Всичко, което остава да се направи сега, е да се премахнат последните контролирани от ХМ режими в САЩ, Обединеното кралство, Канада, Франция и Израел, така че планетарното освобождение да е пълно. Ако всички ние държим на това, това може да се постигне преди края на годината.

https://bgprevedi.com/olympic-truce-is-over-bounties-placed-on-alex-soros-and-david-rockefeller-jr-the-harris-puppet-masters-44231-2/

Предишна статия

+ Отец Абсолют: Мир на ума и сърцето

Следваща статия

Сега има ожесточена война за умовете на хората, която се разгръща в медиите и в интернета!

Други интересни