Банкстерите заложиха капана, предсказан преди 2000 години

Автор: Няма коментари Сподели:

В статиите от последните дни отметнах тоталитарния поход по линия на терора с военизираните ГМО инжекции и храни. Те са важни и спешни, защото атакуват човека директно и индивидуално.

Но най-опасното изражение на задаващия се тираничен, социален и общочовешки апокалиптичен кошмар е подготвяното и вече прилагащото се в областта на търговията и банкстерството.

Глобалистите и техните васали по света още в първите месеци на „пандемията“ обявиха редица цели, които ще гонят до дупка. Не веднъж и дваж говореха за „7 години корона управление“. Но на няколко пъти претоплиха и новината, че Международният валутен фонд и централните банки (ще) искат достъп до историята на сайтовете, които сте посещавали в браузърите си.

Контролираните медии сервилно прикриваха факта, че по този начин китайската „социална“ и „кредитна“ система плъзва по света като лабораторно създаден „вирус“. Иначе щеше да им се наложи да признаят, че се осъществява поредната „конспиративна теория“, за която „лудите със станиолените шапки“ говорим и пишем от над едно десетилетие. Корпоративните пропагандатори се надпреварваха да представят идеята като едва ли не нова, революционна и благодатна.

Специализираната технологична медия ZDNet излезе със заглавие: „Историята на вашите търсения онлайн може да ви осигури по-добър кредитен рейтинг.“ Пропуснато е, че може и да не ви осигури привилегии, ако сте търсили и чели нещо в интернет, което не допада на банкерите и слугите им в политиката.

Подзаглавието пък гласеше:

„Добри дошли в света, където технологичните гиганти знаят повече за клиентите на банките, отколкото самите банки“.

Това приветствие трябва да радва и нас?!

Е, не всички медии препечатаха пиара на глобалистите с чак такъв извратен възторг. Други избраха йезуитски подход. Например финансовият раздел на Yahoo! задава въпрос: „Кредитната оценка скоро може да зависи от вашата история в интернет — това нещо добро ли е?“

И преди да сте си помислили нещо „неправилно“, първият абзац след увода гласи:

„Въпреки че някои хора може да възроптаят на идеята кредиторите да имат достъп до личните данни от сърфирането [в интернет], изследването на МВФ посочва някои предимства, които трябва да се имат предвид.“

Така и не става ясно защо „трябва“ (!) да го имаме предвид. Единственото ясно е, че пропагандаторите обичат да говорят за „някои хора“, даже когато тези хора обикновено са огромното мнозинство — явно те „трябва“ да се почувстват като малцинство. Що се отнася до въпроса дали идеята е „нещо добро?“, както стана дума, не е нужно да търсим по-далеч от китайския опит, който е доста горчив за „някои хора“.

(Подсказка: за опозицията и всякакви критици на тоталитарната власт.)

Да разгледаме и още „нещо добро?“

Припомнете си или се запознайте с тази статия на Брандън Смит: „МВФ разкри, че криптовалутите са ключова цел на Новия световен ред.“ — Тук ще я резюмирам с подзаглавието:

„В самото ядро на движението за глобална криптовалута е намерението за унищожение на анонимността при търговия в едно безкешово общество. Когато цялата търговия е под надзор, цялата търговия може да се контролира.“

И ето какво четем три години след прогнозата му. Миналия месец британският „Телеграф“ писа: „Английската централна банка каза на министрите да участват в „програмирането“ на цифровата валута.“

Следва и пояснението:

„Цифровите пари могат да се програмират, за да се гарантира, че ще бъдат харчени само за стоки от първа необходимост или за стоки, които работодателят или правителството намира за разумни.“

Такива новини често будят асоциации с християнското пророчество, според което въплътеният Антихрист ще получи власт над всеки народ и ще нареди да се направи така, че онези, които нямат „белега на звяра“, да не могат да купуват и продават. За тази статия не е важно какво представлява този „белег“: трансхуманистка ваксина, имплантиран чип или нещо трето, което не се обсъжда в „конспиративните теории“. По-важно за нашата тема е да се напомни, че „Откровение“ на Йоан по никакъв начин не вещае безпроблемен живот и за „белязаните“.

Напротив, пророкува се, че върху тях ще се излее Божият гняв. В контекста на крайно централизираните и програмируеми изцяло цифрови пари, новината на „Телеграф“ вещае, че дори „набодените“ (и тези с безупречна история на сърфирането си в интернет) все пак могат да бъдат лишени от възможност за купуване и продаване. А според икономиста Мартин Армстронг, банките и правителствата ще могат едностранно да налагат отрицателни лихви, да конфискуват парите ви и/или да определят какво (не) ви се полага.

Ако ви звучи като „луда конспирация“,

може би не знаете на кой свят се намирате или живеете в информационно затъмнение.

Защото то вече се случва! То се прокарва по терлици. Засега засегнатите са малцинство или в отделни части по света, но трябва да имаме предвид, че изцяло цифровите пари на централните банки не са въведени официално, а тепърва се очаква и въвеждането на „дигитално гражданство“, което СИФ и другите кукловоди планират, за да можете изобщо да ползвате интернет.

Гореща новина от последните дни е, че PayPal и ADL се съюзиха да атакуват източниците на доходи за онези, които „печелят от разпространението на всякакви видове омраза“. Базите данни за „някои хора“ (обявени за виновни без съд и присъда) ще бъдат споделяни с други финансови институции, политици и полицията. Войната на технологичните гиганти и PayPal срещу „белите расисти“ е наречена още „битка срещу екстремизма и хейтърството“.

Да видим някои „расисти“ и „хейтъри“, на които PayPal присвои парите (съгласно едностранно променения договор), преди да им блокира сметките:

• Клиенти, които са правили дарения за разработката на браузъра Tor. Създателят на този софтуер също беше ограбен и изгонен от банкерската институция, тъй като имал „съмнителни занимания“. Тези „провинения“ нямат нищо общо с расизъм или хейтърство, но определено са смятани за „екстремизъм“ от тези, които не искат да имате браузъри, които не следят и не могат да послужат за определяне на кредитния ви рейтинг.

• Съвсем наскоро PayPal конфискуваха даренията за сайта TLAV, получени през тяхната платформа. За мен това са едни от най-качествените журналисти (Райън Крисчън, Дерик Броуз и Уитни Уеб), които са конкурирани само от онези в OffGuardian. Та тези „екстремисти“ посочиха фалшификациите на CDC в базата данни VAERS за смъртността от ковид експерименталките и „хейтърски“ изобличиха какво се цели с въвеждането на „цифровото гражданство“ и похода към „програмируемите електронни пари“.

Схващате тенденцията, нали?

Това за „расистите“ е бошлаф. За пореден път ще акцентирам, че става дума за въвеждане на китайския модел за борба срещу различни изражения на дисидентство спрямо „единствено правилното мислене и поведение“, одобрено от банкерите и технологичните гиганти. Още отсега е обявено, че конфискуването на парите ви ще бъде съпроводено и с блокирането на достъпа ви до социалните мрежи.

В тази връзка е и новината, че допълнения в британските закони ще позволяват репресирането, включително със затвор, на журналисти, които оповестяват информация „против обществения интерес“ и излагат лицемерните и бесни политици. Преди да се стигне до крайната мярка затвор, можете да сте сигурни, че такива „хейтъри“ и „екстремисти“ по-напред ще бъдат лишени от средства за препитание. И ако гладът не ги покори, чак тогава ще получат безплатно настаняване и изхранване в гулаг.

Властите вече определят какво можете и не можете да купувате

Ще дам само един пример от Калифорния, САЩ, понеже е много илюстративен и може да се проследи предисторията му. Още пред 2009 г., когато губернатор беше Арнолд Шварценегер, там опитаха да забранят продажбата и купуването на „гладни за електричество“ телевизори (с голям диагонал на екрана). Тогава не им се получи, въпреки че щедро изсипваха „аргументация“ с религията за климатичните промени.

12 години по-късно, в наши дни, жителите на Калифорния и други „прогресивни“ („демократични“, „либерални“, „умно-красиви“, woke) щати не могат да купуват най-добрите компютри, защото не били достатъчно енергоспестяващи. Такива машини не се доставят и когато са купувани от търговци в други щати. А това, напомням, е едва началото на безкрайния списък от стоки и услуги, които ще можете да купувате и ползвате… само ако сте заслужили благосклонно отношение от банкерите и васалите им.

Можете да се ориентирате какво предстои и според тоталитарния кошмар, който вече се случва в Южна Африка и Нигерия, след като тамошните феодали прокараха планове на Световната банка.

По-подробно за тенденцията и нейните бъдещи изражения съм писал в статията: „Дажбите, които (ще) ви отпуска климатичният световен ред“.

А тези, които прокарват Новия световен ред Великото зануляване или Четвъртата индустриална революция, са помислили и как да изкарвате парите, които ще могат да ви отнемат по всяко време. Повече за това тук: „Microsoft патентова система за доходи срещу „одобрени“ мисли и телесни реакции.“

Кои са българските васали на Антихриста?

Трудно е да се посочат всичките, защото имаме само по два показалеца. Не мога да отлича и една съществуваща партия, която иска или знае как да се опълчи ефективно на „англо-американския дневен ред и неговата синергия“. От последните развития в родния политически пейзаж стана пределно ясно, че и НАТО-вският генерал, инсталиран като президент, е неразделна част от побеснялата пасмина, но и нещо като неин пълководец.

Все пак мога да посоча едни субекти, които биха продали народа, барабар с майките си, при това с пълно убеждение, че постъпват правилно. Това са соросоидните формации, които особено от миналата година ни продъниха ушите колко важно било да се приспособим възможно най-бързо към Четвъртата индустриална революция. Иначе едва ли не слънцето нямало да изгрее отново над Балкана.

Ще ги познаете и по това, че са върли апологети за влизането на България в еврозоната и първи проводници на диктатите от Европейската комисия. Защото ако не приемем единната валута, няма как да приемем и нейния наследник — централизираната електронна валута и всичко, което идва с нея и описах на горните редове. И току-виж нашата страна се оказала „станът на светците“, който дори въплътеният Антихрист щял да заобикаля — както е описано в „Откровението“, включително и с интересни географски „съвпадения“.

Кой разбрал — разбрал. Ако сте разбрали, може би вече знаете какво НЕ искате. Но това не е достатъчно, защото трябва да знаете и какво да поискате, вместо да получите нежеланото.

(Подсказка: Банерът под всяка публикация за безплатната книга, обясняваща Троичния социален ред, не служи за украшение на блога.)

Иван Стаменов
30.07.2021 г.

https://www.otizvora.com/2021/07/13847/banksterite-zalozhiha-kapana-predskazan-predi-2000-godini/

Предишна статия

Светът днес – човеците се събудиха вече!

Следваща статия

Защо глобалистите отчаяно искат 100% набодени по света?

Други интересни