Отец Абсолют: Умствено «прекодиране»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това как върви „прекодирането“ на вашата ДНК от гледна точка на умствения компонент.

Всъщност промените в съзнанието на хората се случват успоредно с процеса на активиране на тяхната ДНК.

Колкото повече напредва този процес, толкова повече се разширява съзнанието на хората.

Понякога самите хора не разбират защо изведнъж започват да гледат със съвсем други очи на онези събития, които преди това не са предизвиквали никакъв отговор в Душата им.

Сякаш някой е променил „настройката“ в главата им към друг канал на възприемане на реалността.

Именно така завесата пада пред очите на много хора и те започват да виждат всичко, което се случва около тях, в истинската му светлина, а не по начина, по който се опитваха да го представят медиите, на които преди те безрезервно вярваха.

Това е масовото пробуждане, за което толкова много се говори.

На всеки човек, който има поне малък шанс да събуди съзнанието си, се оказва максимална помощ от финия план на Земята.

И много хора се възползват напълно от това.

За мнозинството това се случва несъзнателно, но все пак значителна част от хората достигат това ниво на духовно развитие, което им позволява да поемат съзнателно пътя на Възнесението.

И огромната роля в това принадлежи на техните Ангели-Пазители, които правят всичко, за да гарантират, че тези хора ще се натъкнат на информация за Възнесението на Земята, за глобалните енергийни промени, така че по пътя си да срещнат хора, които могат да ги подкрепят в трудни моменти и да ги накарат да почувстват, че не са сами.

И двете категории от тези хора – съзнателно и несъзнателно събудени – в момента са под стриктното наблюдение на Силите на Светлината.

И разликата между тях е именно в това, че съзнателно пробудената част от населението на Земята вече има повече активирани спирали на ДНК, отколкото несъзнателно пробудената.

Но постепенно, докато те продължават да работят с тяхното ДНК, хората от втората категория все повече се вливат в първата, което ни позволява да наберем критична маса от хора, които имат положително въздействие върху колективното съзнание на човечеството.

В резултат на това се формира определен среден компонент – енергиен, ментален и емоционален, който повишава „коефициента на действие“ на колективното съзнание и който оказва мощна съпротива на плановете на дълбинната държава и като цяло води до нейното неутрализиране.

И сега този процес набира скорост.

https://bgprevedi.com/mental-coding-44737-2/

Предишна статия

Помощ за изцеляване на физическото тяло

Следваща статия

Well worth watching the whole interview

Други интересни

Вашият коментар