Храната е вашето лекарство!

Автор: Няма коментари Сподели:

22.09.2024, канализирано

dve-realnosti-izbavlenie-ot-skverny

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще поговорим за друг признак, показващ че сте повлияни от новите високовибрационни енергии, които сега щедро се изливат върху Земята.

И този път ще говорим за вашите вкусови предпочитания, които се променят доста бързо.

Много от вас започват да се чувстват по-добре от какво точно се нуждае тялото ви в момента.

Освен това това не е непременно отказ от друг продукт, както се е случвало с вас през последните години, когато постепенно сте се отказали от месо, риба, яйца, млечни продукти, алкохолни напитки, кафе и много други неща, които преди са ви доставяли удоволствие.

Сега, напротив, когато има особено силни вълни на високовибрационните енергии, тялото ви понякога се нуждае от висококалорични храни, за да се справи с необичайните натоварвания.

И в това няма нищо лошо.

Не се обвинявайте, че сте се отдалечили от диетата, която вече сте установили, която смятате за разумна, правилна и, най-важното, високо вибрационна.

Вече много пъти сме говорили за това колко е важно да се научите да „чувате“ желанията и нуждите на тялото си, което по един или друг начин винаги ви изпраща сигнали.

И храната не е изключение.

Ако например много искате да ядете яйце, сирене, риба или някаква друга храна, от която отдавна сте се отказали, не го приемайте като нещо негативно и грешно.

Това означава, че на тялото ви липсват точно тези продукти, тъй като се нуждае от физическа сила, за да „обработи“ пълноценно енергиите на високите вибрации, към които все още не е свикнало.

Докато сте в тримерния свят, тялото ви е част от него, което означава, че преструктурирането му към ново ниво на хранене трябва да се извършва плавно и хармонично, за да не се нарушават основните функции на тялото ви, които в продължение на много векове са адаптирани към плътния свят на третото измерение.

Разбира се, в случая не говорим за връщането ви към консумацията на месни продукти или алкохолни напитки, което рязко ще понижи вибрациите ви.

Но по-безобидни продукти за поддържане на стабилността на тялото ви могат да бъдат напълно приемливи в момента, когато имате нужда не само от силата на Духа, но и от силата на физическото си тяло.

Затова, мили мои, бъдете спокойни за временната промяна във вкусовите си предпочитания и се вслушвайте внимателно в желанията на тялото си.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 21 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/taste-preferences-44593-2/

Предишна статия

Възпитание и образование!

Следваща статия

Обществото деградира и човечеството влиза в капана на лудите…

Други интересни

Вашият коментар