Отец Абсолют: На разклона на два пътя

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това какво можете да направите, за да сте сигурни, че тялото ви няма да страда от внезапните енергийни промени, които сега са неизбежни.

Всеки от вас реагира по свой начин на високо-вибрационните енергии: при едни повече страда психиката, а при други – физическото тяло.

И тъй като те са неразривно свързани, е необходимо да се работи с тях „във връзка“.

Ако се научите да поддържате висок моралния си дух при всякакви житейски обстоятелства, тогава ще бъде много по-лесно за тялото ви да издържи ефектите от необичайните за него високи вибрации.

И въпреки че вече знаете, скъпи мои, колко е важно всички събития, случващи се на Земята, дори и най-трагичните, да се разглеждат от висотата на вашето ново съзнание, виждам, че повечето от вас не могат да издържат на толкова силен натиск от представителите на дълбинната държава.

Това важи особено за тези, които се оказват „на първата линия“ на тези събития – тези, които вече са били пряко засегнати от тях.

Затова днес искам да ви дам един допълнителен „инструмент“ за преодоляване на вашата душевна болка, която предизвиква и физическо страдание.

На първо място, това се отнася, разбира се, за онези от вас, които се оказват въвлечени във военни конфликти и от двете страни.

Но не по-малка болка изпитват много хора, които наблюдават боевете отвън и страдат от несправедливостта на случващото се и безсилието си да променят хода на тези събития.

Всички тези емоции значително понижават вибрациите ви, което веднага се отразява на физическото ви състояние.

Вероятно много от вас са забелязали как старите ви заболявания, които не са се усещали от дълго време, наскоро са се влошили.

Това до голяма степен е резултат от когнитивния дисонанс, който се е появил у вас от това, че вашите очаквания за Възнесението на Земята не са се оправдали и на практика ситуацията във всички области на живота ви само се влошава пред очите ви.

И за да „изравните” моралното си състояние и да повишите вибрациите си, ви предлагам следното упражнение.

Всеки път, когато сте победени от отчаяние и загубите вяра в себе си и прехода на вашата планета към Петото измерение, визуализирайте следната картина.

Вие стоите на разклонението на два пътя, всеки от които отива далеч отвъд хоризонта.

И ясно виждате отвъд хоризонта на единия от тях ярка, ослепителна Светлина – такава, че спира дъха ви от възторг и възхищение.

С всяка фибра на Душата си усещате, че тази Светлина е същата тази Безусловна Любов, в която отдавна мечтаете да живеете.

Сега вижте какво се случва отвъд хоризонта на другия път.

Има катранена тъмнина, от която настръхвате.

Тези пътища символизират два свята: възникващия нов свят и стария свят, който е остарял.

Всеки от вас сега е на разклонението на тези два пътя и изборът е ваш!

Осъзнайте това с всяка клетка на съществото си и винаги, когато сте обхванати от меланхолия и отчаяние, представете си това разклонение на пътя и смело вървете към Светлината, отдалечавайки се с всяка стъпка все повече и повече от Мрака.

Вървете, докато се „потопите” в тази Светлина и я почувствате с цялото си същество.

Ще почувствате как Божествената благодат се разпространява по цялото ви тяло.

Това е знак, че вашите вибрации са влезли в резонанс с вибрациите на вашата планета, което ще ви помогне да балансирате всички енергийни процеси, протичащи както във вашето съзнание, така и във вашето физическо тяло.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 1 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/at-the-fork-of-two-roads-44414-2/

Предишна статия

Хората ще могат да си поникнат нови зъби само за 6 години

Следваща статия

Отец Абсолют: Избавяне от гадостта – продължение

Други интересни

Вашият коментар