Отец Абсолют: Маратон в Петото измерение

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще говорим по-подробно за процесите, които се случват във вашето тяло под въздействието на високовибрационните енергии.

Нека започнем с това, че човешкото тяло отдавна се е адаптирало да взаимодейства с енергиите на тримерния свят, който е царувал на вашата планета в продължение на хиляди години и с който хората са били на една и съща енергийна вълна.

Но сега ситуацията се промени драстично, тъй като Земята се движи все по-бързо и по-бързо в енергийното пространство на по-високите вибрации и нейните жители, в преобладаващото си мнозинство, вече не са в състояние „да вървят в крачка с нея“.

И тази разлика в нивото на техните вибрации не може да не се отрази на физическото и психическото състояние на хората.

Сегашната енергийна ситуация на вашата планета може да се сравни с маратон, в който участват както самата Земя, така и всичките нейни жители.

Така вашата планета се издигна напред към нови „висоти“, а веригата от други „маратонци“ се разтегна невероятно, тъй като тяхната духовна подготовка за това „състезание“ е твърде различна.

В резултат на това само тези чисти човешки души, които са се оказали в непосредствена близост до Земята, и са успели да повишат своите вибрации до ниво, подобно на нея, ще достигнат до „финалната линия“ на Петото измерение.

Но нека се върнем към това как телата ви реагират на непознати и за някои и забравени енергии, които все повече променят енергийния фон на вашата планета.

Тук много зависи от това колко сте чисти духовно и физически.

Така например човек, чието съзнание вече е достигнало нивото на Петото измерение, доста лесно ще издържи повторното настройване на тялото си на нова вибрационна честота.

Първо, чистотата на собственото му съзнание има положителен ефект върху физическото му състояние, тъй като всичките му фини тела са в цялост и хармония.

И второ, съзнанието и тялото на много хора съхраняват в генетичната си памет идеалното състояние, в което някога са били в началото на своя път, когато човечеството все още не е попаднало във вибрациите си до нивото на третото измерение.

И колкото по-високо е духовното ниво на човек, толкова по-бързо този спомен се връща към него.

Така тялото на пробудения човек посреща настъпващите промени с наслада, поглъщайки с цялото си същество присъщите някога за него енергии, което му помага бързо и безболезнено да се адаптира към новите вибрации.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

https://bgprevedi.com/marathon-in-the-fifth-dimension-44375-2/

Предишна статия

Кражбите в България продължават, къде е прокуратурата?

Следваща статия

Кои са унищожителите на България

Други интересни

Вашият коментар