Фазови Съоръжения по цял свят са опасли Земята и предоставят пълно покритие

Автор: Няма коментари Сподели:

ФАЗОВИТЕ РЕШЕТКИ първоначално са били замислени за използване във военни радарни системи, за бързо насочване на лъч от радиовълни през небето за откриване на самолети и ракети. Тези системи вече се използват широко и са се разпространили в граждански приложения като 5G MIMO за мобилни телефони.

Фазови Съоръжения по цял свят са опасли Земята и предоставят пълно покритие. Говори се, че основната единица се намира на Антарктика и има наднационален корпоративен характер, а останалите по-малки съоръжения имат национален.

За да може за част от секундата сигналът да бъде прихванат, регистриран и разчетен е нужно допълнително в атмосферата да се „засеят“ нанометали, вид миниантени с висока електропроводимост. Тези нанометали се поддържат активни и се предполага, че остават да се „реят“ на определено разстояние от земната повърхност.

Това е част от програмата по геоинженеринг, която освен за военни радарни цели, може да осигури и изкуствени климатични интервенции, а оттам контрол над климата. Фазовата решетка с богат набор от нанометали в атмосферата има и „медицински“ цели, но за това друг път.

Условията и честотния диапазон се моделира според съдържание на атмосферата и като цяло е константна величина.

Когато в атмосферата попаднат голямо количество прахови частици и пясък, да речем от Сахара, то възпрепятства поддържането на активния нанотек в атмосферата чрез фазовата решетка и това води до падането на тези нанометали на земната повърхност, придружени или със сахарска прах или с прах и дъжд.
Това е моята скромна хипотеза за наличие на нанометали и полиестерни влакна по време на феномена „силни южни сахарски ветрове“. Вид „странична реакция“ на системата от нанотек за нуждите на фазовата решетка и таргета (целта), който осигурява.

Вж оригинала за илюстрациите


Теменуг Сариев
Абсолютно съм съгласен с написаното. Предполагам, че си прочела двата ми поста на тема „Сахарски пясък“. Абсолютно съм убеден, че се добавя в небето по изкуствен начин. Дори и от самата Сахара да е взет назаем.

Теменуг Сариев
И още нещо, Светла. Знаеш за решетката на Хартман с нейните патогенни зони, които са точно в линиите на пресичане. Странно, но тези фазови решетки изключително много наподобяват тази решетка. И питам: ако имат нещо общо, какво се случва с тези, които са между тях? Т.е. отгоре и отдолу решетки, а по средата ние хората

Svetla Mateva
Теменуг Сариев Смятам, че интерференцията на вълната между Човек и Изкуствен Източник води до патологии за човека и кратък жизнен цикъл.. Невъзможност разгръщане на персоналната ни холограмна вълна по самолечение поради външни смущения. Аз лично се усещам малтретирана от всичко това. А напоследък регистрирам пищене в ушите, напрежение в мозъчна кутия и други.

Теменуг Сариев
Svetla Mateva ТИ да видиш. И аз съм така. Дали не е целенасочено? Тея дето пишем разни „грешни“ неща. И като добавиш „сахарския пясък“ става красота.

https://bgprevedi.com/the-phase-grids-42874-2/

Предишна статия

Голямото пробуждане!!! Пландемия, Едуард Грифин…

Следваща статия

Британското правителство вкарва в затвора граждани, които ядат месо

Други интересни

Вашият коментар