ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО И ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВОТО ДА ЗНАЕ – НЕЗАКОННО ЛИ Е ПОСТРОЕНО АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЮЖНИЯ ПАРК В СОФИЯ? ЗАБРАНЕНО ЛИ Е ДА СЕ СНИМА СГРАДАТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И АКО ДА НА КАКВО ОСНОВАНИЕ? КОЙ Е ИЗДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ЗА СТРОЕЖ? НЕЗАКОННА ЛИ Е РЕЗИДЕНЦИЯТА НА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ ПОСТРОЕНА В ПАРК ВИТОША?

До председателя на общинския съвет София До кмета на София

Искане от Волен Сидеров, собственик и изпълнителен директор на ТВ Алфа, публицист, общественик и политик с 30 годишно присъствие в обществения живот у нас

Г-н Председател, Г-н Кмете, Настоявам да ми дадете копия от договорите със „Софийска вода”, както и договорите на Столична община с фирмите за почистване, които са на стойност 260 млн лв според последния бюджет на общината. В момента се разследва дейността на Румен Гайтански – Вълка във връзка с необезпечен кредит, на практика кражба, от 150 млн. лв. от ББР. Незаконна афера, за която се знаеше още отпреди години. Защо при гласуването си общинският съвет отново е включил фирмите на Гайтански в своите договорни отношение за почистване и по този начин е обогатил един съмнителен олигарх с още десетки милиони? Същото се отнася и за фамилията Домусчиеви, чиито фирми също са в договорни отношения със столична община на стойност десетки милиони, при положение, че тази фамилия – Домучсчиеви е получила по незаконносъобразен начин 43 дка паркова площ в национален парк Витоша на територията на с. Бистрица. За това разрешение също настоявам за конкретни подробности и копие от разрешението за строеж. Настоявам също за копие от разрешението за строеж на посолството на САЩ у нас, което е направено в нарушение на нормативите за опазване на парковата среда и са отпуснати 40 дка площ в Южния парк през 2002 г. Кой е подписал това разрешение и на какво основания? Очаквам навременен и конкретен отговор.

Волен Сидеров:

До министъра на вътрешните работи на република България Искане от Волен Сидеров, собственик и изпълнителен директор на телевизия Алфа , публицист, общественик и политик с 30 годишно присъствие в българския обществен живот

Г-н министър, настоявам да ми отговорите в писмен вид какъв нормативен акт постановява забрана да се снима сградата на посолството на САЩ у нас. На 8 август, т.г. с екип на тв Алфа заснемах поредния си коментар „Свобода с Волен Сидеров”. (можете да го гледате в ютюб канала „Телевизия Алфа”, в ТВ Канал З и ТВ Алфа).

На третата минута от записа двама тежко въоръжени с автоматично оръжие жандармеристи прекъснаха работата на екипа и безапелационно, в заплашителна поза с оръжие в ръка, ни поискаха веднага документи за самоличност и ни казаха, че снимането на „обекта”, както нарекоха сградата на американското посолство, е забранено. Проверката на документите мотивираха със съмнение дали аз съм аз и дали не съм издирвано лице (вероятно са намерили прилика с активист на „Хамас”).

Проверката на документите ни продължи неоправдано дълго и записът на коментара беше провален. На какво основание се намесват грубо в работата на независима медия служители на МВР и твърдят, че публична сграда като посолство може да бъде забранена за снимки?

Какви санкции ще предприемете спрямо неадекватното и противоконституционно поведение на вашите служители. Очаквам навременен и точен отговор на моя въпрос.

Волен Сидеров

Предишна статия

Скотт Риттер: Военный ад…

Следваща статия

КОМЕНТАР СВОБОДА С ВОЛЕН СИДЕРОВ: ОЩЕ ЛИ СИ РОБ?

Други интересни

Вашият коментар