ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

ОТРОВАТА! РАЙСКИ ГАЗ СЕ ДАВА НА НЕПЪЛНОЛЕНИ НА ALL AGES ПАРТИТА

В днешния ден, на 11-ти май, на Деня на Светите братя Кирил и Методий, ще се проведе опасно чалга и долно събитие за деца и хора от ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ, на което обикновено се разпространява

Диазотен оксид (ИЗВЕСТЕН ОЩЕ КАТО РАЙСКИ ГАЗ), алкохол и евентуално наркотици на малолетни.

ВНАХАНЛИЯТА  ще се проведе в столичния  клуб Еуфория, на ул. Иван Денкоглу 12, от 18:00 часа, с участието на чалгарката и кой знай още каква – Теди Александрова.

Едно уточнение за ДИАЗОТНИЯ ОКСИД (РАЙСКИ ГАЗ) – използва се основно при даване на пълна упойка при тежки операции (анестезия). ДОРИ В МЕДИЦИНСКИТЕ СРЕДИ СЕ ЗНАЕ , ЧЕ райския газ е опасен, и само анестезиолог, може да даде така упойка и после да върне отново пациента след проведената операция към живот.

НЕ Е ЯСНО КАК СРЕДСТВО ЗА ПЪЛНА УПОЙКА, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО БУДНА КОМА СЕ Е ОКАЗАЛО, по разни сайтове,  НА УЛИЦАТА И ПО ЗАВЕДЕНИЯТА!

ПОВТАРЯМ ДИАЗОТНИЯ ОКСИД (РАЙСКИ ГАЗ ) СЕ ДАВА САМО ЗА ДА МОЖЕ ПАЦИЕНТА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА ДА ЗАГУБИ СЪЗНАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ОПЕРАЦИЯТА И ДА НЕ УСЕЩА БОЛКА.

А ТУК МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КАК ДЕЙСТВА НА МАЛОЛЕТНИТЕ ТОЗИ ГАЗ. ПОВТАРЯМ ПАК РАЙСКИЯТ ГАЗ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ПРИ ДАВАНЕ НА АНЕСТЕЗИЯ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПЕРАЦИИ И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!

Родители, запазете децата си от това падение!

Тъжно е, че в днешния ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий

ще бъдат противопоставени с

приспиването, принизяване ДОРИ ФИЗИЧЕСКОТО ОСАКАТЯВАНЕ  и деградацията на съвременните деца на България чрез мерзките послания на чалгата, липсата на християнско образование в училищата и отровата на наркотиците и алкохола.

А СЕГА ДА ВИДИМ, ЧЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО  НА РАЙСКИ ГАЗ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ . ЕТО ФАКТИТЕ!!!

ЕТО ГО И ТЕКСТА АКО НЕ СЕ ЧЕТЕ!!!

Депутатите приеха на второ четене промените в Закона за храните.

Със 153 гласа “за” народните избраници приеха употребата на диазотен оксид (райски газ) като добавка в храни да се допуска в обекти за производство и преработка на храни, както и заведения за обществено хранене, когато диазотният оксид се използва като добавка в помещенията за приготвянето на храни.

През юли парламентът реши: Забранява се продажбата на райски газ на непълнолетни

Депутатите приеха да се налага глоба в размер от 500 до 1000 лв. на лице, което наруши вече приетите условия за употреба на райски газ. Освен това, който допусне в управляван от него обект извършването на подобно нарушение, ще се наказва с глоба в размер от 800 до 1500 лв., а при повторно извършване на същото нарушение – от 1500 до 3000 лв.

За бизнес оператор е предвидена глоба или имуществена санкция от 3000 до 6000 лева, а при повторно извършване на същото нарушение – от 5000 до 12 000 лева.

…..

Това намаляване на жизнените и духовни сили на децата води към сигурно оглупяване, развращаване, деградиране, а понякога до трайни увреждания, осакатяване, психически деформации и греховно падение. Всичко това може да доведе до депресивни състояния при младите и дори до суицидни настроения!

ДА СПРЕМ ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКО

УБИЙСТВО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

ЗАТВОР ЗА ПРОДАВАЩИТЕ

„РАЙСКИ“ ГАЗ (АДСКИ ГАЗ)

И АЛКОХОЛ НА ДЕЦА!

ДА СПРЕМ ГНУСНАТА ЧАЛГА

В ДЕТСКИТЕ ДИСКОТЕКИ!

НЕ СЪБЛАЗНЯВАЙТЕ ДЕЦАТА!

„А КОЙТО СЪБЛАЗНИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ, МАЛКИТЕ, КОИТО ВЯРВАТ В МЕНЕ, ЗА НЕГО Е ПО-ДОБРЕ ДА МУ ОКАЧАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА ГО ХВЪРЛЯТ В ДЪЛБИНИТЕ НА МОРЕТО.“

Матей 18:6

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Източник:https://rod-bg.com/articles/dangerous-chalga-event.html

Предишна статия

Отец Абсолют: 12 години на преход

Следваща статия

ГОВОРИ ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ОТ ПАРТИЯ ВЕЛИЧИЕ!

Други интересни