Без фермери няма храна. Ще ядеш ли буболечки?

Автор: Няма коментари Сподели:

В магазините по света цените на храните се повишават експоненциално.
И ако слушате световните лидери, те ще ви кажат, че това се дължи на изменението на климата. И разбира се, тези лидери имат решение, но то може да ви изненада.
Хората, начело на някои от най-мощните организации на планетата са определили, че селското стопанство, по-специално животновъдството, е виновно за глобалното затопляне.
И глобалното затопляне е виновно за високите цени на храните и за недостига на храна.
Следователно, за да спрем повишаването на температурите, да намалим цените на храната и евентуално дори да спасим планетата, е нужно вместо месо (говеждо, пилешко и свинско), да се консумират щурци, мравки и брашнени червеи.
Сега под прицел са фермерите. Онези, които ни изхранват.
Според тях недостигът на храна и високите цени нямат много общо с глобалното затопляне, а са резултат от политиката за околната среда, замислена още преди 30 години.
Тази политика е създадена под името Agenda 21. Днес е по-известна като План 2030 (Agenda 2030) и в този план са разписани целите за устойчивото развитие.
Като всеки план и програма, прокарвани от марионетните правителства по света , също и в тази, скрити зад захаросани думички като „прекратяване на глада“, се крият истинските цели – тотален контрол и пълно заличаване на индивидуалната свобода.
Гледайте филма, споделяйте го и бъдете будни когато чуете устойчиво развитие, нетна нула, въглероден отпечатък, зелена сделка, азотни емисии – търсете какво се крие зад тези термини.
Най-малкото, което можем да направим, е да си произвеждаме сами храната или ако не можем, да търсим и подкрепяме местни фермери, от които да си купуваме чиста, истинска храна.

“Нека буболечките бъдат вашата храна” – Това е рекламният девиз на новата тенденция.Вече измина една година от когато Европейската комисия даде разрешение да се поставят в хранителните продукти брашна от насекоми.
Във видеото експертът казва своята прогноза:
Когато цените на основните продукти скочат до тавана ,хората ще си кажат “Добре аз наистина съм гладен,децата ми са гладни ,вече не мога да си позволя пържола,така че добре ще изям тъпите щурци.”

Да ви е сладко вече произвеждаме кюфтета, бургери, дюнери и други продукти от насекоми. Също така продаваме на ресторанти и доставяме на фирми за кетъринг.Вече има над 30 ферми за щурци и брашнени червеи в Холандия.
Можем да поставим насекоми във всички продукти –  кюфтета ,бургери ,кобаси, паста ,хляб, смутита и шейкове и така нататък.

https://rumble.com/embed/v4x83l0/?pub=4

Предишна статия

Алекс Ньюман: “ООН и Билл Гейтс создают цифровую систему для мониторинга человечества”

Следваща статия

Психическата и физическата чистоти са това, което трябва да стане ваше мото за следващите години

Други интересни