Самовъзпроизвеждащи се наноботи намерени както във ваксинирани, така и в неваксинирани

Автор: Няма коментари Сподели:

 

От десетилетия Рей Кърцвейл е неофициален говорител на трансхуманистичното движение. И през 2008 г. той каза, че хората ще бъдат изпълнени с нано-роботи, които значително ще подобрят човешкото тяло.

„Ако отидете дори до 2045 г., това е само, знаете ли, след четири десетилетия по-голямата част от нашия интелект, от нашата гражданска… от нашата човешка цивилизация ще бъде небиологична. Ще поставим това в нашите тела и мозъци. Така че ще станем машини, но не… и ако кажете, че хората си отиват, добре, аз ще стана машина, защото те мислят за машини, каквито ги познавахме от 19-ти век, които бяха много по-малко от хората. И днес машините все още са по-малко от хората. Говоря за нов тип машина, която всъщност е по-велика, по-фина, по-гъвкава, по-интелигентна, по-креативна, по-красива от хората.
~ Рей Кърцвейл

През 2010 г. той интервюира Робърт Фрейтас за бъдещето на нанотехнологиите, който каза, че нанороботите могат да лекуват стареенето и смъртта.

„Медицинските нанороботи наистина имат потенциала да удължат човешкия живот повече или по-малко безкрайно. И така, какво е вашето мнение за ролята на смъртта? И имаме ли нужда от смърт?
~ Рей Кърцвейл

„Смъртта е нещо, което е край. Това е краят на живота. Това е край на прогреса. Това е край на мислите. Това е нещо, което трябва да се излекува. Стареенето е болест. Това е лечимо заболяване. Наномедицината е лекарството за тази болест.
~ Робърт Фрейтас

Той каза, че тази технология се очаква да бъде внедрена до 2020 г. и че ще бъдат въведени закони, които да предпазват обществеността от злоупотребата с нея.

„Очаквам, че до времето, когато нанороботите бъдат разгърнати (внедрени), което ще бъде някъде, може би през 2020-те до 2030-те години, ще имаме цял набор от закони. Регламенти. Ще има неща, които можете и не можете да правите.
~ Робърт Фрейтас

Законите така и не бяха въведени. Но технологията беше патентована и внедрена у милиарди хора без тяхно знание през 2020 г. Ние знаем това, защото няколко независими лаборатории потвърдиха наличието на тази нанотехнология във ваксините срещу COVID. И Бил Гейтс наскоро също призна това.

„Създаването на иРНК е наистина лесно и наистина евтино. И това е магията на това нещо. Но няма съмнение, че през следващите пет години можем… е, просто трябва да объркаме нещата. Има много липидни наночастици, а някои са много самосглобяващи се.
~ Бил Гейтс

Самосглобяването и самовъзпроизвеждането изглежда са една и съща технология, когато става дума за нанороботи. И това се смяташе за най-голямата опасност, свързана с използването на тази технология.

„Самовъзпроизвеждането причинява заболяване. Нанороботите по своята същност са много по-здрави от биологичните системи, изградени са от Diamondoid, така че ако се възпроизвеждат сами, тази „болест“, цитирам без цитат, може да бъде дори по-труден проблем от биологичното заболяване. И така, първо, каква е осъществимостта на самовъзпроизвеждането в света на нанотехнологиите?“
~ Рей Кърцвейл

„Като общ принцип не искате да поставяте самовъзпроизвеждащи се наноботи в човешкото тяло. Предполагам, че не всички са съгласни с мен по този въпрос. Но според мен това е начинът, по който най-добре можем да гарантираме безопасността. Ако роботите… нано-роботите са в състояние да се възпроизвеждат в човешкото тяло, това означава, че те използват някакъв компонент от човешкото тяло като храна. И ние не искаме те да правят това.
~ Робърт Фрейтас

В книгата си от 1986 г., Двигатели на сътворението, Ким Ерик Дрекслър пише за това, което той нарече „Сценарий на сивото Гуу“. Хипотетично катастрофално събитие, причинено от излязла извън контрол самовъзпроизвеждаща се нанотехнология, която консумира биомасата на гостоприемника. И точно това откриват независими изследователи. Това обяснява големите така наречени кръвни съсиреци, открити у мъртвите. И разпространението му. Доказателствата показват, че ваксинираните предават това на неваксинираните.

„Как да попречим на терорист или някой, който се стреми към унищожение, да създаде такава само-възпроизвеждаща се система?“
~ Рей Кърцвейл

„Ще има терористични актове, защото това е, което хората правят, за съжаление. Така че това, от което ще се нуждаем в тази ера на нанофабрики, е нещо еквивалентно на пожарната. Надяваме се, че инцидентите ще бъдат много малко, но ще имаме извънреден режим, който е създаден, за да се справим с този… такъв тип събития.
~ Робърт Фрейтас

Но събитието е световно и няма агенция, която да потуши този пожар. Нашите правителства дори не обсъждат проблема. И извършителите планират втори кръг от внедряване на нано-ботове с друга фалшива пандемия. Ако ние, хората, не можем да се обединим и да бъдем заедно сега, тогава какво точно сме?

https://bgprevedi.com/self-replicating-nanobots-found-in-43183-2/

Предишна статия

Katt and the Occult: Pt 5.5 Apex Asabous- Reality Shattered

Следваща статия

Честваме 9 май – победата над Драко-рептилиите под формата на нацисти и фашисти през 1945

Други интересни

Вашият коментар