Отделяне на зърното от плевелите

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, днес ще говорим за това как можете да се научите да различавате своето от чуждото – наложеното отвън.

И това се отнася за абсолютно всичко: мисли, емоции, действия, навици, начин на живот, традиции, морални ценности.

Сега е доста трудно да се направи това и ето защо.

Вие сте „усвоили“ много от горното заедно с „майчиното мляко“, тъй като повечето от вас са били инкарнирани на тази планета много пъти, което означава, че извънземните програми вече са депозирани в генетичната ви памет.

Но, от друга страна, в нея остава и всичко светло и чисто – Божественото.

Ето какво обяснява постоянната вътрешна борба дори на най-древните души, въплътени сега на Земята.

Спомнете си този израз: „Бог и дявол живеят едновременно във всеки човек“.

Разбира се, той не е възникнала случайно, тъй като подсъзнателно всяка чиста човешка Душа знае, че е частица от Бога, а дяволът символизира извънземните програми, донесени на Земята от Дракорептилиите, които те систематично внедряват в съзнанието на хора с хиляди години.

И тези програми се настаниха толкова здраво във вашето подсъзнание, че започнаха да се възприемат от вас като свои собствени.

Но сега е дошъл моментът да се отдели зърното от плявата за всеки, който е решил да се премести заедно със Земята в Петото измерение.

Или, с други думи, трябва да оставите в съзнанието си само „зърното“ на вашата Божествена природа и завинаги да се отървете от „плявата“ на извънземните програми на тримерния свят, донесени на Земята от Дракорептилиите.

За да направите това, трябва да извършите подробна ревизия на всички „атрибути“ на живота си относно тяхната енергия и да изхвърлите завинаги всичко, което вибрира под шестата чакра.

Разбира се, това не е възможно за всеки, а само за онези от вас, които са се научили ясно да определят вибрациите не само на другите хора, но и на собствените си мисли, емоции и действия, както и на различни събития и явления в живота си.

И на първо място, трябва да се отървете от емоциите и мисловните форми, които са вкоренени във вашето съзнание и подсъзнание, вибрирайки на нивото на вашата трета чакра, които именно са самите „плевели“.

И следващия път ще говорим за това по-подробно.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 28 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/wheat-and-chaff-43070-2/

Предишна статия

Защо във всички послания на Силите на Светлината ви молят да поддържате вибрациите си високи?

Следваща статия

Ивелин Михайлов и какво се случва в Исторически парк – село Неофит Рилски

Други интересни

Вашият коментар