Какво се случва на земята през последните дни?

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели! Добре дошли пак в още един завладяващ епизод на Beyond Blue Beam. Днес се пригответе да бъдете пленени, докато пътуваме в царствата на мистерията и интригата, надхвърляйки както времето, така и тайната. Нашата одисея започва с ексклузивно интервю с представителя Тим Бърчет, което хвърля светлина върху неуловимия свят на срещи с НЛО. Но това е само началото. Останете на линия, докато разкриваме пълен списък на дълбоко-подземните военни бази (DUMB) в САЩ, разкривайки тайни, скрити под повърхността на живота ни. Измислица ли е или реалност? Вие решете! Приятно четене.

ТИМ БЪРЧЕТ

Текстът по-долу е взет от връзката в края.
Предстоят още изслушвания за НЛО, казва конгресменът Тим Бърчет
Предишно изслушване включваше показания на бивши военни
Информаторът Дейвид Груш твърди, че има тайна програма за извличане на НЛО
Пентагонът отрече подобни съобщения и заяви, че няма доказателства за извънземни
(NewsNation) — След доклад на Пентагона, отричащ каквито и да било доказателства за извънземна технология или извънземен живот, конгресменът Тим Бърчет, R-Tenn., каза, че трябва да има повече изслушвания по темата.
Докладът на Пентагона беше публикуван след жалба на подател на сигнал от бивш офицер от разузнаването Дейвид Груш, който твърди, че Пентагонът управлява тайна програма за извличане на НЛО и дори предполага, че правителството има останки от извънземни.
Изслушване с Груш и други бивши военни, които са имали опит с UAPs (Въздушни феномени), събра двупартийна подкрепа от законодателите, но не доведе до никакво признание от Министерството на отбраната относно предполагаеми програми
Бърчет се надява да промени това с бъдещи изслушвания.
„Надяваме се, че ще имаме някои податели на сигнали, които да взривят капака на още някои неща, така че се пригответе“, каза той на кореспондента на NewsNation Рос Култарт.
Въпреки че докладът на Пентагона отрича каквито и да е доказателства за извънземна дейност, някои предполагат, че това е просто опит да се прикрие истината и че информацията е избирателно дадена на тези, които го пишат, за да запазят програмите за НЛО скрити.
Ръководителят на Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни в Пентагона, отделът, натоварен с разследването на доклади за необясними обекти, подаде оставка, но не преди да заяви, че службата продължава да се опитва да преследва истината. Все пак Къркпатрик каза, че AARO няма доказателства за програма за извличане на НЛО.
Но има опции за заместването му, включително избора на Култарт, който има опит в армията и е запознат с UAP.
„Наскоро имах удоволствието да се срещна с полковник Карл Нел, който е бивш началник на оперативната група UAP, страхотен интелект на войн. Никога преди не съм срещал някой в армията, който да е толкова ярък и остър и добре настроен към проблема с UAP“, каза той. „Ако има човек, когото бих поставил и бих казал, че трябва да бъде там, това щеше да е полковник Карл Нел. Поради тази причина не мисля, че това ще се случи.
Във връзката по-долу има 45-минутно интервю с представителя Тим Бърчет от Тенеси, водено от Рос Кулхарт от Newsnation Reality Check.

[newsnationnow] (Предстоят още изслушвания за НЛО, казва конгресменът Тим Бърчет)

Дълбоко-подземни военни бази (DUMB)

Списък на DUMBs по щати – Пълен списък на военни подземни бази в САЩ
Текстът по-долу е взет от връзката в края.
Знаете ли, че само в Америка има над 120 дълбоко подземни военни бази, разположени под ГОЛЕМИ градове?
Базите на военновъздушните сили на Съединените щати, военноморските бази и армейските бази, както и лагерите за военно обучение на FEMA и контролните центрове на DHS, всички погребани под земната повърхност.
Това не са само американски бази, хора, това се отнася и за Канада, която също има няколко дълбоко подземни военни бази.
Повечето от тези бази са над две мили под земята и диаметрите варират от десет мили до тридесет мили.
Да, това не са някакви дребни операции.
Тези бази са по същество големи подземни градове, които са били трескаво изграждани ден и нощ непрекъснато от 1940 г. насам. Според докладите тези бази са свързани с влакова система, която е ускорила до 150 MPH. Сега, това е доста впечатляващо. (Сега имат маглев системи, които могат да достигнат скорости до 2000+ mph)
Правителството на Съединените щати чрез N.S.A. D.O.D., ЦРУ, армията, морската пехота, FEMA и DHS, плюс безброй други азбучни агенции, са похарчили повече от над 12 трилиона долара за изграждане на масивна, тайна инфраструктура за предстоящото Единно световно правителство през последните 40 години.
Всъщност много от вас вече знаят това, но има дълбоко подземна военна база под международното летище в Денвър, която е с диаметър над 22 мили и се спуска на 8 нива. Не е съвпадение, че ЦРУ премести централата на вътрешния си отдел, който отговаря за операциите в Съединените щати, от централата на ЦРУ в Лангли в Денвър.
Изграждането на тази подземна база започна още през 1995 г., когато правителството и политиците бяха твърдо решени да построят това летище, въпреки че в крайна сметка бюджетът му беше значително надвишен. Имаше обвинения в корупция, постоянни смени на строителни компании и масови уволнения на екипи, след като са построили част от работата си, бяха докладвани, така че нито една група нямаше представа какъв е планът на летището.
Много повече в връзката по-долу със списък на всички DUMBS

[patriotsbeacon] (Списък на DUMBs по щати – Пълен списък на военни подземни бази в САЩ)

ЦЕПЕЛИНИТЕ

Това е леко отклонение от обичайните наблюдения на НЛО и извън света. Насладете се на малко история на по-леките от въздуха цепелин-кораби.

В слабо осветената трапезария на борда на легендарния Zeppelin Hindenburg, мистериозна карта виси на стената, чиито древни контури намекват за забравени царства и изгубени цивилизации. Шепотът сред екипажа предполага, че това може да е реликва от време преди големите наводнения да отстъпят, предлагайки по-ясен поглед към енигматичното минало. Може ли тази карта да съдържа ключа към отключването на тайните на един свят, изгубен в аналите на времето? С всяка линия и символ той примамва авантюристите да се впуснат в пътешествие на открития, да разкрият истината, скрита в загадъчната му картография, и да разгадаят мистериите на стария свят, преди те отново да избледнеят в забрава.

[Video] (Картата в стаята за обяд в Хинденбург)

В забравените страници на историята се крие една скрита история за акостиращи станции за дирижабли Цепелин, изтрита от нашата колективна памет. Както е казал Наполеон,

„Историята не е нищо повече от съвкупност от лъжи, за които е постигнато съгласие“.

Тези станции, някога символи на човешка амбиция, сега стоят изоставени, а тайните им са погребани под праха на времето. Но в техните руини се крият несметни съкровища и улики за миналото, замъглено от изминалите векове. Време е да отлепим пластовете измама и да възвърнем изгубеното наследство на пионерите на човечеството във въздуха.

[Video] (Въздушните цепелини на миналото)

Видеоклипове за НЛО за тази седмица:

1. В огромното пространство на Средния Запад на САЩ, на 5 април 2024 г., флот от мигащи кълба осветиха нощното небе, завладявайки свидетели с хипнотизиращото си видение.

[Video] ()

2. През 2024 г. небето над Нова Игуасу, Бразилия, се превърна в сцена за забележителна гледка, когато се появи група от светещи кораби, чието ефирно сияние завладяваше зрителите отдолу.

[Video] ()

3. През април 2024 г. небето над Тексас, САЩ, стана свидетел на изключително събитие, тъй като кораб с лъчиста светлина се спусна от това, което някои спекулираха, че е отворен портал.

[Video] ()

4. На 29 март 2024 г. Аризона стана свидетел на небесен феномен, тъй като флотилия от светещи кълба прекоси небето, преди да се превърне в пламтящи огнени топки, хвърляйки хипнотизиращо изображение от светлина и цвят през нощта.

[Video] ()

5. В края на 2023 г. пустините на Египет станаха свидетели на хипнотизиращ спектакъл, когато група от светещи кълба се материализираха, привидно излизащи от нещо, което изглеждаше като колосален кораб-майка, който се рееше отгоре.

[Video] ()

6. В небето над Детройт, Мичиган, САЩ, през 2024 г. се разкри объркваща гледка, когато група от кълба на неидентифицирани въздушни явления (UAP) се събраха, чието светещо присъствие завладяваше наблюдателите отдолу. Докато спекулациите се въртяха, някои се замислиха дали този небесен дисплей може да се припише на сателитите Starlink на Илон Мъск, добавяйки слой интрига към енигматичната сцена.

[Video] ()

7. В ясното януарско небе на 2024 г. Мексико стана свидетел на спираща дъха картина, тъй като над главата се материализираха три мигащи червени неидентифицирани въздушни явления (UAP).

[Video] ()

Ще оценим приноса на читателите (в коментари) относно този епизод.

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-42288-2/

Предишна статия

И неслучайно именно Земята – многострадалната и прекрасната – беше решено да бъде пренесена в петото измерение заедно с нейните най-добри обитатели

Следваща статия

Георги Сираков: Да върнем всички към съзнанието, че са българи!

Други интересни

Вашият коментар