И неслучайно именно Земята – многострадалната и прекрасната – беше решено да бъде пренесена в петото измерение заедно с нейните най-добри обитатели

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

За да завършим нашия разговор за Звездните семейства, днес искам да кажа няколко думи за представителите на много цивилизации с ниски вибрации, въплътени в човешки тела.

Те вече не могат да бъдат наречени „звездно семе“, тъй като са души, дошли на Земята от светове на третото измерение, където поради ниските вибрации и дуалността на мисленето няма такова нещо като Звездно семейство.

За много от тях Земята е планета във всяко отношение по-напреднала от собствените им цивилизации.

Защо те решават да се превъплътят тук?

На първо място, от чисто любопитство, а също и от желание да придобият нови преживявания на планета, чиято красота е легендарна във вашата Галактика.

Вашата Земя често е наричана „Перлата на Вселената“ и това е вярно.

Това е истинска съкровищница от флора и фауна, и такова разнообразие не може да се намери никъде другаде.

Що се отнася до хората, и тук тяхното разнообразие е невероятно.

И ние говорим не само за многообразието от нации и националности, раси и племена, представени на вашата планета, но и за невероятния брой представители на различни цивилизации, въплътени в човешки тела.

Ако добавите към тях и многомилионната армия от биороботи и клонинги, ще получите пълна и впечатляваща картина на невероятното разнообразие на обитателите на Земята.

Ето защо вашата планета се смята за уникален и безценен „изпитателен полигон” за тези, които се осмеляват да се превъплъщават на нея.

Само тук може да придобиете най-богатия опит в общуването със същества, чийто диапазон от вибрации е огромен.

Само тук можете да научите характерните черти и нюанси на голямото разнообразие от същества, въплътени в човешки тела.

Само тук се случват невероятни духовни възходи и падения, в резултат на което едни души бързо се развиват, а други също бързо деградират, в резултат на което кармичните им съдби коренно се променят: за едни към по-добро, за други към по-лошо.

И неслучайно именно Земята – многострадалната и прекрасната – беше решено да бъде пренесена в петото измерение заедно с нейните най-добри обитатели, които успяха да преодолеят вибрационната бариера, разделяща четвъртото и Петото измерения от третото.

И никой не може да спре този процес, който всяка година се ускорява и върви към своя логичен завършек.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 7 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/from-pure-curiosity-42298-2/

Предишна статия

США ГОТОВЯТСЯ К БЕЗУМНОМУ СОЛНЕЧНОМУ ЗАТМЕНИЮ

Следваща статия

Какво се случва на земята през последните дни?

Други интересни