Светла Матева: Магия или дигитална конвергенция?

Автор: Няма коментари Сподели:

11.04.2024, facebook, Светла Матева

Ритуалната Магия, изразяваща се в строго определени действия и манипулации над хората от страна на властолюбиви психопати, е резултат на изгубване у човечеството възможността да се влияе на отделен индивид или на масата чрез технологии и ИИ. На онези, правещи се на богове, Бог или още Вселенският Закон им е отнел правото да имат възможност за осъзната мисловна власт над нас, поради Злоупотреба! И на тях им остава да ползват или ритуали, или технологии.

Когато след поредния потоп знанията, технологиите и научният прогрес бъдат затрити, остава само смътен спомен за силата на кристалите, на мъртвата плът и кръв, създаваща определено разрушително морфогенетично поле, на словесните (вибрационни) заклинания, на смолите и влиянието на небесните тела. Тоест, да влияеш върху човека, неговото здраве и мисли има строго определено научно обяснение, което понякога се губи следствие на голяма катастрофа и заличаване на инфраструктурата и човечеството, а тогава тъмните манипулатори започват да използват по-прости методики.

БИОХАКВАНЕТО е новата Ритуална Магия, но не се извършва от вещици или магове на горски поляни при пълнолуние, а от учените, военните и вдъхновителите им, спускащи инфо през измеренията и чрез развитие на квантови компютри и ИИ. Зад ИИ стоят същности, които неможейки все още да се проявят тук, го ползват като инструмент, за да транслират технологиите и знанията отпреди потопа, за да придобият отново контрол над човеците и реала им.

Хакването на нашата Биология, включва хакване на гени, менталност, способности, изявени потенции под предтекст „Лечение“. Всички тези иновации минават под егидата – С Грижа За Здравето, зад която се крият мегакорпорации и НПОта, като лицата, които виждате са само фронтоваци на онези от сенките. Новата (добре забравена стара) Ритуална Биохакваща Магия включва богат запас от технологии, нанотехнологии, използва науки непознати за масите, като оптогенетика, синтетична биология, биофотоника, използва молекулярна комуникация, метаматериали и самосглобяващ се нанотек, а предстои масово нахлуване на наблюдение през стените на домовете и черепните кутии на мозъците ни чрез нискоорбитални сателити и дронове, които се свързват с квантовия компютър чрез чип сет, а на „борда“ им се намират Лидари, Лазери и целеви оръжия от ново поколение, можещи да захванат, да таргетират до сантиметър отделен индивид, а оттам да се извършват манипулации, които всъщност представляват ТЕЛЕМЕДИЦИНАТА. Дистанционно не просто ще замерват жизнените ви данни, но и ще им влияят.

Тайната Наука, Сиенца Окулта, а оттам както ние му викаме Окултизъм всъщност днес се възражда като феникс от пепелта, но вече боравейки с технологии, за които никой не ни уведомява, не ни иска разрешение, когато ни ги инжектира във вид на ваксини, още по-малко иска разрешение да ги запуска по въздух, вода и храна. Излизаме от ритуалността на човешките жертвоприношение, пиенето на кръв, насилието над деца и събирането на Луш и преминаваме в ерата на технологичен Energy Human Harvesting, където събирането на човешка енергия вече е за целите на „устойчивото развитие“ и екоаджендата. Залповете от енергия, които са им нужни, за да бъдат отключени възлови моменти във времевата линия, които са в подкрепа на зададения виртуално сюжет, ще бъдат получавани от биороботите чрез организирано и режисирано източване на енергията на нашите Биосигнали, чрез манипулация на ниво ензими и протеини, даващи достъп до хормони, допамин и прочие, така че вечната умора и апатия, спада на имунната система и вечно боледуване и неразположения сигурно са сходни с тези, изпитвани от фермерските животни, вечно вързани за млеконадой и пасящи безразлично каквото им се сервира.

Тази нова Ритуална Биохакваща Магия и тъй като ни смесва с ИИ и технологии се нарича Дигитална Конвергенция. Тоест, за да могат да контролират живота, мислите и Съзнанията ни, тъмните технократични и трансхуманистични магове внедряват не просто нанотехнологии, а нови тъкани, контролируеми дистанционно!

Променяйки генома ни чрез иРНК Криспър Кас9 генни манипулации, успяват да хакнат човешкото ДНК през незащитеното РНК и чрез обратна транскриптаза, лека полека, тухла по тухла, ген по ген строят новия Соломонов Храм на Човешките Киборзи, качени на Облака и с мисли запуснати от кошерното съзнание на квантовия комп, ползвайки мобилни мрежи и ИИ.

Превръщат ни „ин виво“ в Био-Синтетични Киборгични Роботи под предтекст нашето здраве и сигурност, а масите още да смелят и проумеят защо са толкова загрижени да не пукнем от ковид или друга изфабрикувана пЛандемия и вярват, че онези крадящи от бюджети, от хората, таксувайки ни и за въздуха и водата, които пием, внезапно ще ни спасяват. Ако вие не можете да разберете какво ви обясних дотук (последните около 4 години), ако не можете да свържете точките, значи вече сте захванати и Augmented (увеличени), изменени във ваш ущърб.

А отделно, научени раболепно да чакате спасители, ще ставате жертви на всеки един техен Псай Оп, психологическа операция на службите, чрез който ще ви демонстрират вербално, но не и фактологично, че еди си кой си ви спасявал, а вие трябва просто да седите на диваните и да ядете попкорн, точно както на говедата се дава зоб.

Дават ви зоб, пращат ви да пасете, а онези играещи го спасители са просто другите претендиращи за трона Земя. Защото никой от тях не ви каза как ви свързват с технологии, как от десетилетия променят генома ви, как смъкват нивата на вашата осъзнатост и сега просто искат да използват старата инфраструктура на предишните поробители, да я ъпдейтнат (обновят) и да продължат да властват над цифровите говеда, над нас.

И да ви кажа честно, всичко това в крайна сметка ще се провали, защото онези налагащи тази псевдо-трансхуманистична-наука нямат хабер от истинска наука и постулатите й, не могат да проумеят основните положения на квантовата физика и света, в който живеем, а оттам ще доведат цялото човечество на прага на пълна анихилация. Тези кроманьонци на материалистичната псевдо-наука с ГМО-храните, инжекциите и технологиите им повличат човечеството в пропаст и единствен шанс да оцелеят ще имат само онези, които не ги следват!

https://bgprevedi.com/magic-or-digital-convergence-42279-2/

Предишна статия

КАК ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПОЛИЦИЯТА ПОД ДИКТОВКА НА ВЛАСТТА МАЧКАТ И ЗАПЛАШВАТ С УБИЙСТВО ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Следваща статия

Запазете старите семена!

Други интересни

Вашият коментар