От какви водачи има нужда България днес, за да тръгне нагоре?

Автор: Няма коментари Сподели:

Партия „Величие“ ще участва активно на престоящите парламентарни и Европейски избори.

През последните 35 години се нагледахме на ламтящи за власт и привилегии „политици“, които продадоха България и народния интерес. Такива хора са неспособни да взимат решения в полза на България и да решават проблемите на държавата. Хора, които използват властта само за собствено облагодетелстване и които са в подчинение на чужди държави, са недъгави и импотентни ръководители.

Ние искаме да живеем в свободна държава, в която всички българи знаят, че са защитени и имат равни права. Имаме нужда от ръководители, които знаят и могат да водят народа към едно по-добро бъдеще, в което има развитие за всички българи.

Нашето желание, желанието на ръководството на партия „Величие“, е да се обединим с хора, които са готови да свършат работата, а не да търсят постове и привилегии. За нас е важно да знаем всеки един в обединението какви ангажименти може да поеме и да ги изпълни. Търсим хората, които се ангажират да свършат работа и да удържат на думата си до край. Така ще се обединим с правилните хора, с които може да се изтласкаме от дъното. Ключовата дума тук е „работа“, работата, с която се ангажира конкретният човек, а не позицията, която да заеме.

България има нужда от хора, които имат знания, доказани умения и най-важното – виждане за дългосрочно развитие на страната. Хора, имащи сила и твърдост да устояват на трудностите по пътя. Това трябва да са силни личности, които са избрали да водят. Силният човек знае своето предимство пред другите и няма нужда да се доказва. Благородството е привилегия на силния. Такива хора, където и да отидат стават водачи и не се интересуват от постове. Това са личности, за които най-важното е да свършат работа. Те приемат постове само и единствено ако е по силите им да изпълнят поетия ангажимент. Такива хора имат силата да ръководят държавата самостоятелно, без да се подчиняват на чужди институции и интереси. Само с такива ръководители можем да се оттласнем от дъното и да тръгнем нагоре.

Източник: velichie.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

В какъв абсурд живеем днес? Навсякъде в държавата цари безпорядък и беззаконие.

Следваща статия

Доц. Атанас Мангъров – Истината за здравеопазването и ковид-19

Други интересни