Ютуб цензурира интервю на френски лекар с притеснителни разкрития

Автор: Няма коментари Сподели:

Платформата за видео споделяне Ютуб цензурира и свали интервюто на бившият директор на Института по инфекции в Марсилия Дидие Раул пред France-Soir. То беше качено в канала на Хляб или свинец, с български превод на Надежда Максимова. Като причина за свалянето беше посочено, че интервюто не отговаря на “стандартите на общността”.

В него обаче има изключително важни данни и твърдения за лечението на Ковид -19, насочените към него ваксини и диктатура над здравни системи. Професор Раул твърди, че протоколите за лечение на вируса са изготвени от хора,, които не са лекували пациенти. Той обръща внимание на това, че са използвани такива дози от лекарството хидроксихлорохин, че те се превръщат в токсични за приемащите ги и реално им вредят.

Професор Раул разкрива още, че три месеца след пускането за масово на ваксините срещу Ковид, че те не работят, както би трябвало. Той дава като пример масовата ваксинационна кампания в Израел и в Англия, но броят на случаите продължава да нараства, както и смъртността, която го следва.

Друг много интересен факт, който професор Раул изтъква след личните си емпирични наблюдения и проверка на данните е, че сред ваксинираните има повече смъртни случаи, отколкото сред неваксинираните пациенти.

Позовавайки се на информация от сайта Euromomo, професор Раул посочва моментите на свръхсмъртност в Париж по време на пандемията. Той обяснява този факт с неправилните препоръки към хората да се лекуват сами, докато не получат нужда от кислород, а тогава вече случаите са тежки, реанимациите препълнени и хората умират по домовете си.

Професорът се спира и на лечението на Ковид с ивермектин, като посочва, че това е лекарство, направено за животни. Той твърди, че навлизаме в нова ера, която е на експериментите. Защото след инжектиране с новите ваксини се създават неизвестни е недостатъчно изследвани протеини в тялото на човек.

Цялото видео можете да гледате тук.

Източник: mnenia.info

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

ВИТАМИН Д: КЛЮЧЪТ ЗА ЗДРАВЕ | с инж. Пламен Бенински

Следваща статия

HERE’S A NICE SONG THAT ADDED A HAPPY MOMENT TO MY DAY, HOPE YOU ENJOY

Други интересни