ИСТИНАТА ПОБЕЖДАВА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Разглеждане на заплахата от синтетичната биология за човешкия мозък

В нашата мисия да защитим човешкия мозък, д-р Ана Михалчеа и аз се занимаваме с огромната и неразкрита употреба на наночастици в синтетичната биология, по-специално тяхното използване като невротехнологии.

22.03.2024, Керън Кингстън, Докладът на Кингстън, [karenkingston]

22 март 2024 г.: От началото на 2024 г. след като Флоридското Министерство на здравеопазването декларира, че ковидното инжектиране на редактиращите генома наночастици не трябва да се използва в никое човешко същество, тъй като те могат да причинят инвалидизиращи заболявания и постоянни промени в човешкия геном, повествованието (разказът) се отклонява от фалшивия разказ, че нанотехнологичната индустрия не съществува и крещящата лъжа, че наночастичните технологии не са в инжектциите за Covid-19, до факта, че наночастичните технологии се използват проникващо във всички райони на нашия живот, без нашето съгласие и това трябва да бъде разкрито, силно регулирано и в някои ситуации; напълно забранено.

Д-р Ана Михалчеа и аз сме на фронтовото бойно поле, защитаваме запазването на човечеството и всички Божии творения в нашите последователни усилия да хвърлиме светлина върху индустрията „Синтетична биология“, по-специално огромното и неразкрито използване на наночастични технологии в приложения за синтетична биология, включително неврологични приложения. Имах неотдавнашната чест да проведа задълбочена дискусия с моята скъпа приятелка и колежка д-р Ана Михалчеа. В това интервю д-р Михалчеа и аз привличаме вниманието към десетилетия на изследване и разработки зад наночастичните технологии и техните приложения като невротехнологии.

Ние се обръщаме към непосредствените заплахи, до които другите не смеят да се докоснат

Д-р Ана Михалчеа и аз обсъждаме медийната кампания на Елон Мъск за 2016 г., промотирайки неговата технология Neuralace (Нюралейс) като „ИИ черепен компютър“, която може да бъде инжектирана в кръвния поток и да пътува до мозъка и да обедини човешкия мозък с ИИ.

Професорът от Харвард Чарлз Либър работи с Китайската народна република, за да разработи инжектируема биоелектроника, която може безпроблемно да се интегрира с нервните тъкани и с мозъчните клетки.

Съгласно статия от 8 декември 2017 г. в Science (наука), биоелектронната невронна мрежа на Либър може да прави вход, както и изход, което позволява физически контрол на инжектираното животно или човек, както и „изтриване на паметта“ и дори „формиране на памет“.

Електрическо предписание на DARPA за наночастици, доставени от ваксина

През 2016 г. Мозъчната Инициатива (Brain Initative) на DARPA получи допълнителни 1,5 милиарда долара финансиране съгласно Закона за леченията, за по-нататъшно усъвършенстване на технологиите за интерфейс на мозък-компютър, включително електрическото предписание (ElectRx). ElectRx доставя невротехнологични устройства чрез инжекция (т.е. ваксина).

DARPA също инвестира милиарди долари в разработването на невронни интерфейси на графеново-оксидна квантова точка (Quantum DOT), за да даде възможност за трансфер на данни между човешкия мозък и дигиталния свят. иРНК-„ваксините“ също съдържат система с графеново-оксидна квантова точка за доставяне на наночастици, за да се даде възможност за проникване през клетъчната мембрана и в ядрото.

През 2019 г. използването на графенов оксид в коронавирусните „ваксини“ е патентовано от Шанхай Нанотех. Shanghai Nanotech си сътрудничи с американски биофармацевтични компании, включително и с Moderna.

На 22 октомври 2020 г. FDA разкри, че една трета от инвалидизиращите ефекти и заболяванията, причинени от „ваксините“ срещу COVID-19, са неврологични по природа.

Вредните неврологични ефекти от инжектирането на наночастици за COVID-19 бяха допълнително потвърдени от вътрешния доклад на Pfizer, документиращ близо 700 000 неврологични странични ефекти от 1,5 милиона жертви, които съобщиха за уврежданията си директно на Pfizer.

[unlocked]

Unlocked: Pfizer Recorded 5 Million Harmful Clinical Outcomes from 1.5 Million mRNA Nanoparticle Injected Victims

Актуализирано на 17 юни 2023 г.: Тази статия е актуализирана, за да включва допълнителни вредни системни резултати, записани от Pfizer към 18 юни 2022 г., съгласно този вътрешен документ на Pfizer от 393 страници. Горещо препоръчвам използването на този документ като надеждна справка за повишения риск от заболявания, разстройства, увреждания и смърт, причинени от иРНК-наночастиците …

По време на интервюто д-р Ана Михалчеа и аз отделяме малко време, за да разгледаме личните атаки с биологични и неврооръжия, които претърпяхме, симптомите, които изпитахме, и леченията, които използвахме, за да се лекуваме, включително IV EDTA хелатиране (chelation).

Истината е неудобна и понякога заплашителна

Това е интересен 5-минутен клип на Джеф Безос, който обяснява на Лекс Фридман защо хората, които казват истината, са по-склонни да бъдат остракизирани и наранени, отколкото да бъдат приети и възхвалявани в обществото. Основната причина, поради която разказвачите на истината често са мразени, е, че човешкото оцеляване се основава на присъщия ни „стаден манталитет“ и способността на индивида да върви заедно, за да се разбира с групата.

Джеф Безос (Амазон): Истината е неудобна

Авто-превод

Отделно

Д-р Ана Михалчеа и аз сме на фронтовата бойна линия, защитавайки запазването на човечеството и всички Божии творения в нашите последователни усилия да хвърлим светлина върху нанотехнологичната индустрия, по-специално широкото и неразкрито използване на технологии с наночастици в приложения на синтетичната биология и като неврологични оръжия.

Моля, гледайте и споделете това подходящо и просветляващо [Англ] интервю.

Колосяни 2:

Искам да знаеш колко много се боря за теб и за всички, които не са ме срещали лично. Моята цел е те да бъдат насърчени в сърцата и обединени в любовта, така че да могат да имат пълното богатство на пълното разбиране, за да могат да познаят тайната на Бог, а именно Христос, в Когото са скрити всички съкровища на мъдростта и знанието.

Казвам ви това, за да не ви заблуди някой с изискани доводи. Гледайте никой да не ви плени чрез куха и измамна философия, която зависи от човешката традиция и елементарните духовни сили на този свят, а не от Христос.

Докладът на Кингстън. ИСТИНАТА ПОБЕЖДАВА.

https://bgprevedi.com/addressing-the-threat-of-synthetic-biology-41378-2/

Предишна статия

Благодарение на ДИНАМИЧНАТА КОНВЕРГЕНЦИЯ ще бъде извършен истинският Квантов скок в Пространството на сърцето!

Следваща статия

ФАЛШИВАТА СВЕТЛИНА И СПАСИТЕЛ[И] НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД…

Други интересни