Отец Абсолют: Духовност срещу заплащане!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас защо много от вас подценяват собствените си способности и най-често се опитват да намерят помощ отвън.

Именно това ваше качество е допринесло по света да има толкова много шарлатани, представящи се за ясновидци, гурута, учители, врачки, лечители, магьосници, които най-често носят на хората повече вреда, отколкото полза, докато изпразват портфейлите им.

И фактът, че това явление стана особено модерно през последните години, разбира се, не е случайно.

Всъщност това е един от компонентите на консуматорското общество.

Хората отдавна са научени, че като плащат пари, те могат да получат всяка услуга и сега такива услуги са се превърнали в норма дори в духовната сфера на вашия живот.

Това е подобно на индулгенцията, установена някога от католическата църква, когато човек може да изплати греховете си.

Но сега срещу пари на човек му се предлага духовен възход и то без никакви усилия от негова страна.

По този начин липсата на вяра в собствените сили и навикът да купуват различни видове услуги доведоха до факта, че много хора, които не искат да се ровят в тънкостите на езотеричните знания и да се занимават с духовно самоусъвършенстване, разчитат на нечия чужда помощ.

За едни това е духовна нужда, докато други следват модата, но най-често и двете групи попадат в капана на безскрупулни бизнесмени, които искат да спечелят допълнителни пари от доверието на тези хора.

Ние с вас вече говорихме повече от веднъж за това как да различим шарлатаните и измамниците от истинските Учители.

Затова сега ще се съсредоточим върху нещо друго: как можете да спечелите вяра в собствените си сили, за да не зависи от никого и да получите подкрепа от най-надеждния източник: от Висшите аспекти на вашата Душа и вашите Духовни водачи от финия план.

Само тяхната безусловна любов и безкористна помощ могат да ви изведат на ново ниво на духовно развитие, предпазвайки ви от нежеланото участие на непознати в живота ви, а оттам и от проникването на чужди и най-често негативни енергии във вашето енергийно пространство.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 17 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/spirituality-for-money-41246-2/

Предишна статия

Светлите сили срещу Тъмнината, Доброто винаги побеждава!

Следваща статия

С тестовете за Ковид се КРАДЕ ДНК. Човешко ДНК. По-точно копира се ДНК-резонансната честота на всеки човек.

Други интересни