Високовибрационно присъствие

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, днес искам да ви разкажа по-подробно защо Небесните помощници се стараят толкова много да водят всяка човешка душа по истинския път.

Вече неведнъж говорихме за това, че много цивилизации участваха в експеримента за потапяне на чистите човешки души в дуалния свят на третото измерение и на първо място Андромеда, Арктур, Сириус и Плеядите, чиито гени присъстват в една или друга степен у всеки човек.

Ето защо сега, когато човечеството е на ръба на смъртта поради престъпните действия на Дракорептилоидите и техните марионетки, тези цивилизации, чувствайки се отговорни за това, което са направили, се опитват да спасят максималния брой от тези, на които все още може да се помогне.

И на първо място, представителите на неговото Звездно семейство взаимодействат с всеки човек, които избраха за своя мисия да помагат на човечеството в Прехода.

Засега това се случва само на финия план, но не е далеч часът, когато на Земята ще има достатъчно хора, чиито вибрации ще позволят на вашите извънземни братя и сестри да влязат във физически контакт с вас.

С други думи, на вашата планета трябва да се натрупа „критична маса“ от съзнателни хора, които подобен контакт няма да уплаши, а напротив, ще им даде сили да продължат напред.

Веднага щом това се случи, всичко на Земята ще започне да се променя много бързо към по-добро.

И това ще се случи не само защото ще ви бъдат предоставени най-модерните технологии, които всъщност вече съществуват на Земята, но са скрити от вас от управляващия елит, но защото самото физическо присъствие на същества с толкова високи вибрации във вашето енергийно пространство ще започне много бързо да трансформира четвъртото измерение в петото.

Енергийният аспект винаги е определящ в развитието на всяко общество.

И знам, че много от вас вече чувстват това.

Затова, скъпи мои, сега е много важно да се засили енергийната работа за изчистване на съзнанието на хората от програмите на тримерния свят, които носят много ниски вибрации и допринасят за обезличаването на хората, превръщайки ги в послушна сива маса, която е толкова лесна за управление.

И ако такава работа се извършва от вас заедно с вашите помощници от финия план, тогава, закотвена от вас на Земята, тя ще доведе до много бързи резултати.

Винаги призовавайте към вашите медитации, заедно с представители на Силите на Светлината, вашите Галактически братя и сестри, които наистина очакват това с нетърпение и мечтаят да се съберат отново с вас възможно най-скоро.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 14 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/a-high-vibrational-presence-41192-2/

Предишна статия

ЛЮБОВТА ПРОДЪЛЖАВА И ОТВЪД | Петър Дънов – Акордиране на човешката душа #4 | Аудио книга

Следваща статия

Деликатна мисия

Други интересни